Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jemys ano! Vždyť dítě musí být na prvním místě, aby se mělo hlavně dobře a né aby to byl chudák… Když bude větší a větší až mu bude třeba 10 tak jak to budete řešit a až bude starší a starší? Je to hrozný!! Do takové situace bych si dítě nepořizovala
@Jemys budu si hledat chlapa, který už to dítě taky bude mít. Takto nemůžu najít chlapa, protože každý vidí ženská 34 let bezdětná, to určitě bude chtít dítě.
Příspěvek upraven 29.04.14 v 11:06
@Dachsenka píše:
@Jemys budu si hledat chlapa, který už to dítě taky bude mít. Takto nemůžu najít chlapa, protože každý vidí ženská 34 let bezdětná, to určitě bude chtít dítě.Příspěvek upraven 29.04.14 v 11:06
@Jemys píše:
A kde na něj vezmeš v budoucnu, až budeš bez rodičů?? A dítě bude větší - bude mít zájmy, bude tě něco stát škola, oblečení, jídlo…
To uz bude mit toho chlapa - sponzora s vlastnim ditetem taky prece ne?
@tralala123 nedělám si srandu! Opravdu nemůžu najít práci nahpp kvůli hendikepu, vysřídala jsem snad 20prací a z každé mě propustili. Jestli nevěříš, ukážu ti osobně smlouvy.
@Dachsenka píše:
@Jemys budu si hledat chlapa, který už to dítě taky bude mít. Takto nemůžu najít chlapa, protože každý vidí ženská 34 let bezdětná, to určitě bude chtít dítě.Příspěvek upraven 29.04.14 v 11:06
Ale prosim tě
Ty jsi jak ze středověku. Dnes je jiná doba. Vždyť jsi mladá ženská
@Paoloska to píšeš ty ale měla by sis poslechnout názory těch chlapů
@Dachsenka to je bohuzel zacarovany kruh. Mne je 27 od 18ti bydlim sama, je fakt, ze vsechno mam vydrene. Rodice mi pohli do zacatku a ted se staram. Nasla jsem si praci a trvalo to dva roky do te dobu taky samr brigady. Ale kdyz budes hledat, tak urcite neco najdes. Nejdi tak stara. Ser na sousedy. Osamostatni se
@Dachsenka Máš vůbec představu kolik stojí JEN základní výbavička? Já mám skoro vše z druhé ruky (např. kočárek za 1000,–, postýlka po mě - z těch větších položek) a věšinu oblečení půjčeného a i tak už mě stála přes 10000,–… budeš na to mít? ![]()
@phoebe003 píše:
@Dachsenka to je bohuzel zacarovany kruh. Mne je 27 od 18ti bydlim sama, je fakt, ze vsechno mam vydrene. Rodice mi pohli do zacatku a ted se staram. Nasla jsem si praci a trvalo to dva roky do te dobu taky samr brigady. Ale kdyz budes hledat, tak urcite neco najdes. Nejdi tak stara. Ser na sousedy. Osamostatni se
jak se mám osamostatnit? Určitě nemáš hendikep jako já a nevyhodili tě z 20 ti prací jako mě. Jestli nevěříš, ukážu osobně smlouvy.
@Dachsenka píše:
@tralala123 nedělám si srandu! Opravdu nemůžu najít práci nahpp kvůli hendikepu, vysřídala jsem snad 20prací a z každé mě propustili. Jestli nevěříš, ukážu ti osobně smlouvy.
@Dachsenka Promysli, ale opravdu finance. Plenky, pripadne umele mleko atd, vsechno stoji dost penez, nekolik tisic. Predpokladam, ze to jste s mamkou taky resili. Aby miminko nestradalo. Lehke to nebude ani pro tebe, ani pro rodice. To musite, ale spolecne poradne probrat.