Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No s mamkou už jsem o tom mluvila, nevadilo by jí to.Je v důchodu.
@Dachsenka píše:
Naši už jsou v důchodu. to mám čekat do kolika let? to zázemí sama nemusím mít ani ve 40ti.
jsi rozhodnutá, tak nevím, proč se ptáš. Mě by to vadilo, připadala bych si jako sobec, protože rodiče dle mě potřbují i nějaký klid a ten s miminem fakt mít nebudou. Ale je to jen můj názor
@Moňas.p takže bys raději byla sama bez dítěte? Nejsem rozhodnutá, ohlížím se na ty sousedy, co by si pomysleli
@Dachsenka v zivote bych si malou nenechala, kdybych musela pocitat kazdou korunu, to bych ji neudelala. Nastesti nemusím. ![]()
@Dachsenka píše:
No s mamkou už jsem o tom mluvila, nevadilo by jí to.Je v důchodu.
jasný, no ale v praxi to je něco trochu jinýho, než teorie. A že bys neměla žádný soukromí ti nevadí?
@Pincenza ani kdybys otěhotněla neplánované? To by si šla na potrat?
@Moňas.p vadí,male když nemůžu najít chlapa s kterým bych bydlela a nemám na to abych bydlela sama tak co mám dělat?
@Dachsenka jezisi mela by sis uvedomit, ze je to Tvuj zivot a resis kravinu!! Ja mam takovy sousedy, ze radsi delaj, ze nejsou doma, nez aby mi pujcili vyvrtku a sla bych kvuli nim na potrat? No nikdy ze jo, co je Ti do.lidi???? To me ty lidi aspon zivi, kdyz mi nosej penize do hospody, ale Tobe je do nich co? ![]()
@Dachsenka píše:
@Moňas.p takže bys raději byla sama bez dítěte? Nejsem rozhodnutá, ohlížím se na ty sousedy, co by si pomysleli
Sousedi
Já nevím - co pro tebe dělají tak záslužného, že máš potřebu se jim zodpovídat??
@Dachsenka píše:
V první řadě b ych si zajistila domov pro dítě a pro sebe, pak bych měla dítě. To má ale každý jinak. A je mi divný, že na sousedy se ohlížíš a na rodiče ne… Oni ti nejspíš narovinu neřknou, že jim to nevyhovuje. Milují tě a udělají pro tebe cokoliv, ale dle mě je to sobeecký. Něco jinýho je, kdybys měla partnera, ten tě pak opustil a ty neměla kam jít, ale takhle vědomě mi to nepřijde fér ![]()
@Dachsenka ja jsem tehotna neplanovane, taky nemame tatu.
Ani hodnyho kamarada, co by zamaz aliky. ![]()
@Dachsenka od kolika let pracuješ? pracuješ vůbec? Za tu bodu už bys měla mít něco našetřeno, abys mohla mít aspoň malý podnájem, když už ne na malý byt s hypotékou…
@Pincenza ne,ale píšeš, že bys malou neměla kdybys musela počítat každou korunu. Kdybys otěhotněla neplánovaně, tak nevím.
@Dachsenka píše:
@Moňas.p vadí,male když nemůžu najít chlapa s kterým bych bydlela a nemám na to abych bydlela sama tak co mám dělat?
proto se ptám, zda budeš mít na to dítě peníze
@Vermion z neceho se setrit neda ze jo.
Aneb z hovna bic neupletes. ![]()