Chci miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33
29.4.14 10:50
@Vermion píše:
Takže opět otázka, která už tu jednou byla…máš práci?

mám brigádně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15103
29.4.14 10:50

@Moňas.p Otec dítěte bude platit alimenty, zažádá si o příspěvky jako každá jiná samoživitelka. Stou nemocí mi to příde jako v té pohádce, když otec zasekl do futer seky ru a jeho novomanželka zaplakala, co kdyby to na její dítě spadlo.Na jaké dítě ptá se otec? No na to co jednou budeme mít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
29.4.14 10:51

Musím už končit. Takže teď nebudu moct odepisovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
@Dachsenka píše:
@Moňas.p na to jsem myslela dřív.

Asi ne, protože kdyby ano, tak teď bys měla aspoň na to, aby jsi mu dala jídlo.

Hele, buď fakt kecáš, nebo nám neříkáš vše. Jak je možný, že sama v 34 letech nemáš bydlení, peníze, nic?

• Citovat
  • Upravit
Jemys

@Dachsenka 8o 8o Proboha, tobě je 34??? Bydlíš u rodičů, děláš jen brigádně, nemáš prachy, nemáš chlapa a chceš dítě??? Ne, fakt si ho nepořizuj. Né kvůli sousedům, na ně se z vysoka vykašli, ale kvůli tomu dítěti.

V momentě, že nejsi schopná se v životě postarat sama o sebe - jak se chceš starat o dítě?

• Citovat
  • Upravit
3733
29.4.14 10:52

Kdy ti končí brigáda? Už dlouho nemáš žádnou stálou práci? Kolik máš našetřeno, když chceš být na dítě sama? Máš šanci sehnat nějakou lepší práci? Máš vůbec vzdělání a zkušenosti na to aby tě někam na lepší práci přijali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
29.4.14 10:53
@boball píše:
@Moňas.p Otec dítěte bude platit alimenty, zažádá si o příspěvky jako každá jiná samoživitelka. Stou nemocí mi to příde jako v té pohádce, když otec zasekl do futer seky ru a jeho novomanželka zaplakala, co kdyby to na její dítě spadlo.Na jaké dítě ptá se otec? No na to co jednou budeme mít :think:

o mě třeba malej ve 2 měsících málem zemřel. Víc jak měsíc byl v nemocnici, pak do roka musel být pod lékama a stálo to fakt hodně peněz. Takže já mluvím ze zkušeností. Proboha vždyť ona nemá ani na jídlo pro to děcko!

• Citovat
  • Upravit
33
29.4.14 10:54

@Moňas.p to tady mám psát vše veřejně? Nemohla jsem vždy najít práci na hpp, mám určitý hendikep, který mi neuznají jako na důchod. to je na román. Nebydlím sama protože můj měsíční výdělek by neodpovídal výši nájmu. A když bych šla zažádat na socku, tak mě řeknou at jdu bydlet k rodičům, at mě živí rodiče.

Příspěvek upraven 29.04.14 v 10:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995

Buď si z nás zakladatelka dělá srandu, nebo to v tom horším případě myslí vážně a zůstane i s malým rodičům na krku dál. Bude se schovávat před sousedama a žít pro mě nepochopitelný život - s rodiči, bez partnera, bez peněz, ale s dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83

Mamce by to nevadilo, miminko chces, chces cekat na nejakyho chlapa? Na sousedy se vykasli, a jestli ten pravy chlap ma prijit, tak ten te bude chtit i s ditetem a bude respektovat tvoje rozhodnuti. Kdyz se sousedi budou ptat, tak muzes rict, zes chtela miminko a chlapa k tomu nepotrebujes.

• Citovat
  • Upravit
Moňas.p
29.4.14 10:55

A pracuje brigádně… No jak zjistí, že je těhotná, tak poletí a nebude mít vůbec žádnej příjem… Hmmm, fakt zodpovědný si pořídit děcko a doufat, že „otec“ bude platit aloše…

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
29.4.14 10:55

S rodiči má vztah teda úplně v pohodě, ale žít bychom spolu nedokázali. Já i moje mamka máme rády svoje soukromí. Je blbý už jen když tam přespávám třeba přes víkend a kluk mi klidně celou noc přořve a celej barák se nevyspí. Teď tam nejdezdím skoro vůbec, protože brácha má před maturitou.
Je to úplně normální koloběh života, že děti se od rodičů stěhují a zařizují si svoje vlastní životy. Pokud bych nebyla v nějakým fakt velkým průseru, tak bych u rodičů prostě nebydlela, a už vůbec ne v 35 letech. A to už taky z toho důvodu, že chci svoje děti naučit samostatnosti a zodpovědnosti stejně, jak mě to naučili moji rodiče. A když jim budu dávat příklad, že bydlet už v opravdové dospělosti je normální, tak se toho zas tak mo nenaučí.
Jako jestli se mnou někdo nesouhlasí nebo se to někoho dotkne, tak je mi to tentokrát úpřímně jedno, protože pro mě to prostě normální není.
A jesli někdo nemá na to bydlet bez svých rodičů, ať z hlediska finančního, fyzického nebo psychického, tak by si měl sakra rozmyslet, jesli si vědomě a plánovaně pořídit dítě. Když nic jiného, tak rodiče tady bohužel nebudou věčně a nastane doba, kdy zůstane žena opravdu sama. A nemusí to být jen stářím. Zemřít může bohužel malé dítě, takže také i šedesátiletý rodič.

• Citovat
  • Upravit
4724
29.4.14 10:56

@Dachsenka já nechápu, že neřešíš, že nemáš kde bydlet, že nemáš peníze, že budeš mít dítě u rodičů důchodců (jak velký je ten jejich byt?), kteří už by si zasloužili spíš klid a vnoučátko jen na návštěvě pomuchlat a občas pohlídat, ale zaobíráš se tím, co by řekli sousedé. To mi přijde hodně nevyspělé. Sousedi by mi byli ukradení, že nemám peníze a chci si do toho pořizovat dítě, bych viděla jako podstatný problém. Víš na kolik přijdou pleny, umělé mléko, výbavička pro mimčo? A jak dítě poroste bude těch peněz potřeba víc a víc. A kamarádi jsou fakt ochotní platit alimenty? Hmmm.. Budou, tedy jeden z nich, zapsaní v RL a tudíž budou mít i svá práva, nejen povinnost platit alimenty.. a co když bude chtít dítě vídat nebo jednou otec zažádá o střídavou péči? Myslela´s na to? POkud bych si pořídila dítě sama a chlapa použila jen jako genetický materiál, rozhodně bych ho nezapsala do RL a nebo mu to ani neříkala.. Jenže to jsme u základního problému, nemáš peníze… :think: :nevim:

Příspěvek upraven 29.04.14 v 10:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Montte
29.4.14 10:56

@Paoloska podle mě si z nás dělá srandu, tohle není možný aby byla bez peněz, napořád u rodičů atd… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
33
29.4.14 10:57

@Verun83 děkuji za pochopení, jsi zlatá. ano pak jak bych měla dítě bych si hledala chlapa, který by měl taky dítě a hledá ženskou. Takto at chci nebo nechci, mám problém najít chlapa, protože každý každý pozná, že v mý letech uháním chlapa jen na dítě, jsem taková prý upjatá a ne uvolněná. Takto když budu mít dítě to bude o nečem jiném.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí