Chci miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
13.4.12 11:36

Ahoj holky,jsem tu poprvé.Je mi 30 a moc toužím po miminku,ještě žádné nemám,jenže není s kým :( Jen slyším jak holky v mém věku už dítě mají nebo mají druhé a já stále nic. :( Nemám moc přístup na internet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
13.4.12 12:12

Ahoj :mavam:
Já teda nevím jak bychom ti mohli pomoci?? :nevim: Asi bys měla chodit mezi lidi, abys mohla potkat někoho s kym bys to mimi mohla mít :palec: Nevím co jiného ti poradit. A nebo jestli na to máš psychicky i finančně, tak si dítě můžeš pořídit, třeba ze sexu na jednu noc… Ale to zase není fér vůči tomu mimču, když by nemělo tátu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6104
13.4.12 12:31

Fidorrko raději jdi mezi lidi do společnosti, pěkně se obleč a vyraz ven ted na to i to počasí láká, ale hlavně nemysli na to, že jdeš lovit chlapa, třeba toho vyvoleného máš vedle sebe a ani o tom nevím. hlavně když se sama se sebou budeš cítit spokojená tak to poznají i ti chlapi a uvidíš jaký o tebe bude zájem. držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
13.4.12 12:44
@boiska píše:
Fidorrko raději jdi mezi lidi do společnosti, pěkně se obleč a vyraz ven ted na to i to počasí láká, ale hlavně nemysli na to, že jdeš lovit chlapa, třeba toho vyvoleného máš vedle sebe a ani o tom nevím. hlavně když se sama se sebou budeš cítit spokojená tak to poznají i ti chlapi a uvidíš jaký o tebe bude zájem. držím palce
:potlesk: hezky si to napsala. Souhlasím. :pankac: Jdi někam do světa, určitě se ten pravý najde s kterým bude mimísek.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
13.4.12 12:47

zakladatelko

Kam spěcháš vždyt jsi mladá můžeš cestovat a trochu si užít život a pak teprve mimčo. Já mám okolo sebe holky co měly děti brzo a ted nadávaj že si nic neužily.

Příspěvek upraven 13.04.12 v 12:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6104
13.4.12 12:48

tak jsem to měla sama, toho mého jsem znala už tři roky předtím a až jsem se sebou byla sama spokojená tak si mě všimnul a jsme ted spolu skoro čtyři roky budeme se brát a snažíme se o mimčo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
13.4.12 12:51

@pandora každému biologické hodiny ťukaj jindy. :mrgreen: Někomu ve dvaceti a někomu ve 40 i babičky nejsou vyjimkou. Pokud touží po miminku tak bych to neřešila, je to holt daný pud ženský. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.4.12 13:20

Děkuji,jenže jsem samotářskej typ a kámošky už mají rodinu tak není s kým ani jít.Miminko chci už dlouho,ale vždy se nenašel ten pravý.Už je mi 30-let a už z toho začínám mít komplex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6104
13.4.12 13:30

hele já jsem taky samotářka, ale je to o tom to chcít něco změnit a né to jenom si pořád říkat do okola jaká jsem spíš si říkej jaká chceš být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
13.4.12 13:39

Cau fidorrko, jsem taky spíš samotářka..miminko jsem si naplánovala na 30tiny a na toho pravýho jsem nečekala :-) prostě jsem si ho nechala udělat chlapem se kterým si sice moc nerozumíme ale on je starší takže vím že mi to mimčo nesebere… takže v 31 budu mít mimčo , jsem v 6 měsíci a šílene se tesim. Ten pravej se muže objevit třeba v 50 a to už je na miminko pozdě. Takže pokud jsi sobestačná tak hurá do toho …:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5645
13.4.12 13:45

Ahoj zakladatelko, když mi bylo jako tobě, tak jsme se s přítelem začli snažit o miminko, teď mi bude 23 a jsem v 5. měsíci - trvalo to o dost déle, než jsme oba mysleli. Jinak jsem bez problémů ( s jedním nevydařeným těhu) dostudovala VŠ,kam jsem dojížděla do Ústí nad Labem z Prahy, teď už mě čeká jen promoce. Bez problémů jsem během VŠ chodila do práce na plný úvazek, všichni na VŠ byli tolerantní a rozvrh jsem si udělala tak, abych povinným cvičením zaplnila celý jeden den, který jsme byla uvolněná ze zaměstnání - přednášky jsem si sháněla od spolužáků nebo z knížek, plnila zkoušky v předtermínech, stavěla s přítelem baráček a zařizovala vybavení interiéru. Každá má jiný věk, kdy se na toto cítí. Při posledním třídním srazu, jsem si připadala jako „důchodkyně“..ostatní holky, byly v mém pohledu „mladá trdla“ - diskotéky, chlapy, balení kluků apod. Tohle už mám pěkných pár let za sebou :-D Tím nechci říct, že sedíme doma v bačkorech a koukáme na TV. Jsme téměř každý večer s přáteli někde na posezní, buď u někoho doma nebo někde v restauracii. Jezdíme s přáteli každý rok dvakrát na hory, na dovču k moři, na kola. Přítel na pásnké jízdy, já na dámské klábosení:)
Takže pokud se citíš na to, že miminko s přítelem zvládnete, tak do toho. Jen je potřeba si opravdu uvědomit, že miminko není zadarmo a něco to stojí, už jen ta výbavička, co potřebujete do začátku. Takže pokud máte vyřešené bydlení, pravidelný finační přísun a vůli spolu být i do budoucna, jen do toho:)
Jak říkám, každá maminka se na to cítí připravená dřív nebo později. U mě ta touha po miminku nastala ve stejném věku, jako jsi teď ty;-) Moc ti fandím, aby Vám vše vyšlo! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6104
18.4.12 12:23

ahoj holky jak se mátě a jak vám jde snažení? mě ted konečně skončila mrcha a ted už se nemůžu dočkat ovu. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luckas91
17.7.12 12:31

Ahoj,
je mi 21 a s přítelem bylime už 3roky, psa už máme a já bych chtěla moc mimi, předtim jsem chtěla taky, ale to trvalo chvíli a přešlo to a ted to trvá už dlouho a nemyslim na nic jinýho, mluvili jsme o tom, ale on pořád co kdyby, ale kdyby to přišlo tak by byl štastnej jen je problém ho přimět k tomu to udělat :( prášky neberu skoro rok a už nevim jak ho přesvědšit o tom aby to skusil, pořád si dává pozor. Poradí někdo jak na to?

• Citovat
  • Upravit
Vks
999
17.7.12 12:35
@Luckas91 píše:
Ahoj,
je mi 21 a s přítelem bylime už 3roky, psa už máme a já bych chtěla moc mimi, předtim jsem chtěla taky, ale to trvalo chvíli a přešlo to a ted to trvá už dlouho a nemyslim na nic jinýho, mluvili jsme o tom, ale on pořád co kdyby, ale kdyby to přišlo tak by byl štastnej jen je problém ho přimět k tomu to udělat :( prášky neberu skoro rok a už nevim jak ho přesvědšit o tom aby to skusil, pořád si dává pozor. Poradí někdo jak na to?

Ahoj, určitě ho nemá cenu přemlouvat nebo nutit. Až se bude cítit na to mít dítě tak určitě nebude váhat. Kolik je přítelovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luckas91
17.7.12 12:44

Je mu 23. já vím, nechci ho už přemlouvat, řekla jsem mu že bych ho chtěla on to ví a ted to záleží na něm ale chlapům to může bejt jedno ty si ho můžou udělat i v 60ti…ale ženská se na to cítí dřív nebo dýl a nebo nikdy, jenže to on nepochopí :( je hrozný když pořád potkávam kočárky a holky s bříškem, dokonce i v práci, mam pocit že mi roste břicho, je mi špatně a přitom je to jen vsugerovaný asi, je to k zbláznění

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex