Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dachsenka no a nedelas ty to trochu kvuli Vasim, aby se dozili vnoucete??? ![]()
@Dachsenka píše:
@Moňas.p na to dítě nebudu mít peníze nikdy.
v tom případě si ho nepořizuj. Opravdu ne. Nic proti tobě, ale jak bys ho živila? Co když bude potřebovat do nemocnice? A i kdyby bylo naprosto zdravé, tak to stojí prachy. Třeba nebudeš moci kojit, jak to budeš dělat?
Na jednu stranu jo, na druhou stranu už bych byla ráda matkou, není mi -náct, žejo?
@Dachsenka píše:
Na jednu stranu jo, na druhou stranu už bych byla ráda matkou, není mi -náct, žejo?
to sice ne, ale když na to nemáš prachy, tak to mu přece nemůžeš udělat
@Moňas.p jasně a děti budou mít jen ti co mají peníze a ti co nemají tak nebudou mít nic?
@Dachsenka píše:
@Moňas.p to mám být celý život sama?
na to jsi měla myslet dřív. Nevím, co máš za práci. Raději budeš riskovat, že ti onemocní a ty nebudeš mít na to mu zaplatit léčbu? Nebo jak ho budeš živit? Čím? Za co?
Jsi bez chlapa, bez peněz, žiješ u rodičů(předpokládám, že v bytě) a uvažuješ co řeknou lidi… ne fakt si nepořizuj dítě ![]()
@Dachsenka píše:
@Moňas.p jasně a děti budou mít jen ti co mají peníze a ti co nemají tak nebudou mít nic?
O to sakra nejde, ale když chci děcko, tak mu v první řadě musím mít co do huby dát! Takže teď by tě i s děckem živili rodiče… A co až nebudeš mít rodiče? Umřete hlady na ulici?