Chci miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7323
29.4.14 11:24
@Montte píše:
@Pomka ne to neříkám aby si pořizovala vše nové, ale píše tu zakladatelka že nemá peníze a ty věci potřebujou být alespoň v trochu dobrém stavu… ;)

Určitě, ale dneska se dá koupit pěkný kočár za 2tis. Fakt, viděla jsem ho :) Jako já neříkám, peníze jsou potřeba, ale ono jde hodně, když člověk chce a o dítě se postarat musí. Říkám, mně se spíš nelíbí to uvažování o chlapovi, přijde mi to tak trošku zvrácený. A taky co tomu řeknou sousedi, no nevím, na ty bych pomyslela až v poslední řadě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
29.4.14 11:24
@Dachsenka píše:
jak se mám osamostatnit? Určitě nemáš hendikep jako já a nevyhodili tě z 20 ti prací jako mě. Jestli nevěříš, ukážu osobně smlouvy.

Tak proč si v takový situaci chceš pořídit dítě? A jakej máš handicap, že tě tolikrát přijali a tolikrát vyhodili? Trochu podezřelý :think: uvědomuješ si vůbec, kolik takový dítě stojí peněz? Když nemáš prachy ani na to se osamostatnit, kde chceš vzít peníze na uživení sebe a dítěte? Fakt hrdinka jít do 4 letýho rodičáku, bez zázemí, bez peněz dobrovolně 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
29.4.14 11:25
@Dachsenka píše:
@Jemys budu si hledat chlapa, který už to dítě taky bude mít. Takto nemůžu najít chlapa, protože každý vidí ženská 34 let bezdětná, to určitě bude chtít dítě.Příspěvek upraven 29.04.14 v 11:06

zato s děckem se hned hledá líp… :roll:

• Citovat
  • Upravit
253
29.4.14 11:26
@Verun83
@Verun83 píše:
@tralala123 Zakladatelka ma handicap, ale nema na nej papir. Tak je pak tezke najit normalni praci, a na misto pro handicapovany ji nevezmou, protoze ten papir nema. A vim o cem mluvim, moje mama ma zdravotni handicap, ale papir ji na to nedali. Je bez prace 20 let, a brigady mela asi 2, kratkodobe. Takze asi tak. Je spousta nezamestnanych, a lidi co maji zdravotni problem a nepriznali jim to, jsou na tom jeste hur.

Ale asi si nebudu pořizovat v tomhle stavu, myslím tím bez práce, bez chlapa dítě, ne? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
29.4.14 11:27
@RadkaCh píše:
Odkud jsi? Jestli žiješ někde blízko, tak tě dohodím svýmu švagrovi. :think:

To by mě taky zajímalo, odkud je. Pokud bydlí poblíž ráda ji pomůžu se sháněním práce

• Citovat
  • Upravit
7601
29.4.14 11:28

Ja teda nevim, ake pokud nemas penize na to, aby ses osamostatnila a zazemi v tolika letech, tak bych nejdriv zacala neco s tim delata a nespolihala se na to, ze az si jednou najdes chlapa, nastehujes se k nemu :roll: ajeste mit dite, kdyz na to nemas porasne penize? To neni jen o plinach a obleceni, taky neustale penize za lekarnu, doktory a tak, to neni k jednoduchy. Chapu, ze chces dite, ale za techto okolnosti je to dle meho nazoru blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
29.4.14 11:29

Zakladatelka spoléhá asi taky na ty alimenty od kamaráda, jenomže já nevím, no… Jako soud mu je určí, ale aby skutečně jednou opravdu platil. Zakladatelko, píšeš, že si pak najdeš chlapa (sponzora 8o ) v budoucnu, budeš to mít těžký, najdeš někoho, kdo ti bude živit dítě? Bude se hledat hůř než teď svobodný. A co ten biologický otec? Ten bude muset platit alimenty pořád a ještě budeš mít novýho chlapa, který taky bude platit nebo jak? Nemáš to moc vymyšlený, chceš miminko a nevidíš detaily všeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
29.4.14 11:31
@Moňas.p píše:
zato s děckem se hned hledá líp… :roll:

To se hledá :palec: Taková 35 -letá s dítětem, 15 let bez práce - to je sen každýho chlapa

• Citovat
  • Upravit
Verun83
29.4.14 11:31
@tralala123 píše:
@Verun83Ale asi si nebudu pořizovat v tomhle stavu, myslím tím bez práce, bez chlapa dítě, ne? :think: :think:

Ma zazemi u rodicu, rodicum to nevadi, ji nevadi, ze nebude mit k tomu chlapa. Rodice jeji situaci znaji, tak vi, jak to bude financne a stejne souhlasi. Kdyz dite bude mit pokryty zakladni potreby a postara se o nej, tak aby nestradalo. Tak co? O co jde? Proc nutne musi zit s chlapem ve svem bydleni? Kde je psany, ze to tak musi byt?

• Citovat
  • Upravit
1826
29.4.14 11:33
@Verun83 píše:
Ma zazemi u rodicu, rodicum to nevadi, ji nevadi, ze nebude mit k tomu chlapa. Rodice jeji situaci znaji, tak vi, jak to bude financne a stejne souhlasi. Kdyz dite bude mit pokryty zakladni potreby a postara se o nej, tak aby nestradalo. Tak co? O co jde? Proc nutne musi zit s chlapem ve svem bydleni? Kde je psany, ze to tak musi byt?

jo, přesně tak! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
29.4.14 11:34
@Verun83 píše:
Ma zazemi u rodicu, rodicum to nevadi, ji nevadi, ze nebude mit k tomu chlapa. Rodice jeji situaci znaji, tak vi, jak to bude financne a stejne souhlasi. Kdyz dite bude mit pokryty zakladni potreby a postara se o nej, tak aby nestradalo. Tak co? O co jde? Proc nutne musi zit s chlapem ve svem bydleni? Kde je psany, ze to tak musi byt?

Souhlasím. Ale nepřijde ti divné, jak pohlíží na budoucího partnera? Ona bude hledat chlapa (napsala „sponzora“) pro své dítě až potom. Proč chvíli nepočkat, třeba se ten chlap objeví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
29.4.14 11:35
@Verun83 píše:

Ne, nemusí to tak být. Ale i když si pořizuju pitomýho psa, tak počítám s tím, že se o něj dokážu postarat já sama. Nepořizuju si ho s tím, že ho budou mít na krku rodiče. Nebo vlastně jo - v první třídě jsem psa za vysvědčení chtěla :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
253
29.4.14 11:36
@Verun83 píše:

Napsaný to nikde není, ale neumí se postarat sama o sebe, natož o dítě, přijde mi, že její styl vyjadřování je trošku dětinský. Myslím, že rodina by se měla zakládat jako uplná, alespoň nějaký přecevzetí, že tomu tak bude, ano spustu rodin se rozpadne, ale jít do toho, že mi dítě udělá kamarád, bude platit alimenty, no a já si potom někoho najdu, kdo mu bude dělat náhradního tatínka a vezme nás do nějakýho bytu? To je trošku postavený na hlavu… Je mi líto dítěte, a budoucího tatínka(sponzora).

Takhle asi uplně nevypadá prototip fungující rodiny, ne? :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Montte
29.4.14 11:38

Mě to příjde holky divný… :zed:

• Citovat
  • Upravit
890
29.4.14 11:40

Ja jsem se dvema detma taky nasla bajecnyho chlapa, ale pravdou je, ze chlap se nastehoval ke mne do bytu, mam praci a uzivim sebe i sve deti jen z meho platu a to uz je o necem jinym. Ale slecna si tady mysli, ze si udela decko a hned se chlapi (sponzori a tatinci) pohrnou. No to je uvaha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí