Chci miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Montte
29.4.14 11:12

@Dachsenka ano výbava je velmi drahá! A nechtěla bych kupovat pro miminko nějaké kočárky z bazarů nebo sekáčů :pocitac: :zed: atd…

• Citovat
  • Upravit
4620
29.4.14 11:13
@Dachsenka píše:
jak se mám osamostatnit? Určitě nemáš hendikep jako já a nevyhodili tě z 20 ti prací jako mě. Jestli nevěříš, ukážu osobně smlouvy.

Zas a znova - jak se chceš postarat o dítě, když nejsi schopná se postarat sama o sebe? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Montte
29.4.14 11:13
  • Citovat
  • Upravit
1826
29.4.14 11:14

Můžete poděkovat státu, který v dnešní době nahrává jen bohatším, cizincům, evropským firmám a politika je zkorumpovaná a nezajímá se o lidi, kteří vykonávají ať už, tvrdší práce, nebo práce, které se prostě musí dělat, jinak by tu nemohli fungovat, ani ti „bohatší“.
Pak se z takových míst stávají spíše brigády, nebo se jedná o minimální plat. S dnešním každoročním zdražováním, potravin, bydlení, atd. není možné, vyžít, jako samoživitelka s dětmi.
Pak jsou tu ti „chytráci“, kteří jí hned napadají, že „oškubává“ stát a „dítě si nepořizuj“..
Jo jo, jde to do kytek. Já bych si dítě v tvé situaci nepořídila.
Na druhou stranu, pokud máš fajn rodiče a zázemí, to je věc jiná. Budeš dostávat alimenty, (na nich bych se domluvila už teď, nějaká písemná dohoda, aby necouvl.), měla by jsi zákl. mateřskou + porodné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
29.4.14 11:14

@Dachsenka tak nam napis jaky mas handicap at to teda pochopime. Protoze jinak mi to prijde nelogicky. Promin :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Montte
29.4.14 11:15

Ano napiš jaký máš hendikep ať to pochopíme, já už tomuhle všemu přestávám plně věřit :think: :zed:

• Citovat
  • Upravit
7323

@Dachsenka čert vem to, že bydlíš u rodičů. Já bydlím s mamkou taky a nepřijde mi na tom nic divného. Prostory tu máme, dům, do kterého i investuji peníze, na napůl můj, tak nevím, proč by na tom bylo něco divného. Taky si jednou postavíme nejspíš nový, ale nikam nechvátáme, nemusíme, tak proč. Navíc - přestože se mnou většina souhlasit nebude - někteří prarodiče jsou opravdu rádi, že s nimi vnoučata bydlí pod jednou střechou. Každý to má jinak, takže já bych ji kvůli tomu tady nepérovala, přijde mi to úplně mimo mísu.

Kde vidím problém, je to, jak pohlížíš na tu budoucnost. Chceš teď dítě a myslíš si, že až s dítětem budeš mít větší šanci si najít chlapa. To je trošku zvrácený myšlení :) Vlastně prvně dítě a pak budeš hledat někoho, kdo se ti o něj postará. Najdeš takového chlapa? Hele neblázni, jsi ve věku, kdy je dneska normální být svobodná bezdětná ženská. Jestli ti ty chlapi říkají to co říkají, tak z tebe tu touhu po dítěti musí cítit a to je problém v tobě. Co se trochu uvolnit a netlačit na pilu? Máš ještě fakt čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253

@Dachsenka
Nemusíš mi nic ukazovat, ale mě přijde, že píšeš jak 10tileté dítě. Píšeš, že Ti není náct, ale promiň, chováš se tak… 8o
Budu brát fakt, že tohle všechno myslíš vážně. Dítě není jen hračka, když nemáš peníze, tak ho nebudeš mít ani v čem vozit :)
Asi si neuvědomuješ jaká to zodpovědnost, co všechno to obnáší, není to jen na měsíc, to je na celý život!!

Být Tebou bych si alespoň vydělala nějaké peníze na začátek, to že máš nějaký handicap (nevím jaký), že nemůžeš třeba něco brigádně ještě dělat doma, nebo na internetu čtu spoustu nabídek práce, které jsou výhradně určené handicapovaným lidem..

Zkuz začít vyrážet trošku mezi lidi, s kamarádkama, někam se chodit bavit, aby si přestala myslet na kraviny a poznala někoho, kdo na tom třeba bude stejně jako ty (bezdětný) a touží třeba poznat někoho jako jsi ty a pak všechno půjde samo..
Je Ti 34, to není vysoký věk na dítě.. Děláš jako kdyby Ti bylo 50 a ujel Ti vlak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
29.4.14 11:16

A na některé ty „chytré matky“ se vyprdni, jsou to lidi, jako ty a nevíš, co a jak, mají doma.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
29.4.14 11:17

@Montte ja spis nechapu tu uvahu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Montte

@Dachsenka jsi vůbec dospělá? Přijdeš mi jako dítě… Promiň :zed: neberte si to ve zlém

Příspěvek upraven 29.04.14 v 11:18

• Citovat
  • Upravit
7323
@Montte píše:
@Dachsenka ano výbava je velmi drahá! A nechtěla bych kupovat pro miminko nějaké kočárky z bazarů nebo sekáčů :pocitac: :zed: atd…

No a proč? Někdo na to fakt nemá. To, že ty bys nechtěla, jiní nemají jinou možnost. A o dítě se dokážou postarat dobře. Znám takových lidí dost a za to se má střílet? :) To teď nepíšu v souvislosti se zakladatelkou, neznám její situaci, ale snad si nebudou pořizovat děti jen lidi, kteří mají na všechno nové a dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
29.4.14 11:19
@Dachsenka píše:
@Jemys budu si hledat chlapa, který už to dítě taky bude mít. Takto nemůžu najít chlapa, protože každý vidí ženská 34 let bezdětná, to určitě bude chtít dítě.Příspěvek upraven 29.04.14 v 11:06

Odkud jsi? Jestli žiješ někde blízko, tak tě dohodím svýmu švagrovi. :think:

• Citovat
  • Upravit
Montte
29.4.14 11:20

@Pomka ne to neříkám aby si pořizovala vše nové, ale píše tu zakladatelka že nemá peníze a ty věci potřebujou být alespoň v trochu dobrém stavu… ;)

• Citovat
  • Upravit
Verun83
29.4.14 11:22

@tralala123 Zakladatelka ma handicap, ale nema na nej papir. Tak je pak tezke najit normalni praci, a na misto pro handicapovany ji nevezmou, protoze ten papir nema. A vim o cem mluvim, moje mama ma zdravotni handicap, ale papir ji na to nedali. Je bez prace 20 let, a brigady mela asi 2, kratkodobe. Takze asi tak. Je spousta nezamestnanych, a lidi co maji zdravotni problem a nepriznali jim to, jsou na tom jeste hur.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex