Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dachsenka a jak už tady někdo psal… proč bydlíš s rodiči?? Pokud nemají žádné problémy atd… tak bych se snažila osamostatnit ![]()
A na sousedy se vykašly
Proč bydlím u rodičů, mám ktomu osobní důvody. Nemám na to abych bydlela sama.
@RadkaCh co je na tom ostudneho, ja taky bydlim z babickou, mam uz jenom ji a cekam rodinu.
@Dachsenka píše:
Proč bydlím u rodičů, mám ktomu osobní důvody. Nemám na to abych bydlela sama.
no tak to je pak ale potřeba si uvědomit, zda máš na to mít dítě. A to nemyslím špatně
@RadkaCh proc treba je mamina rada, ze ji ma.
JA sice bydlim sama - s pupkem bez chlapa, ale u nasich jsem nakvartyrovana furt a tudle mamina rikala este ze Te mam… Je to jejich dite proboha, co bys jim neudelala?
Co asi maj spolu delat po třiceti letech furt sami? Zaakladatelko, pokud ses rozhodnuta, tak.do toho jdi a vykasli se na lidi, ty ti na chleba nedaji. ![]()
Známá má 3 děti a bydlí v bytě s mamkou. Bývalí tam chodí za dětma a jeden z mých kamarádů by mě taky navstěvovali, chodili by za svým dítětem.
@RadkaCh je videt, ze asi nemas s rodiči moc laskyplny vztah, kdyz dokazes todle rict.
@Pincenza píše:
@RadkaCh proc treba je mamina rada, ze ji ma.JA sice bydlim sama - s pupkem bez chlapa, ale u nasich jsem nakvartyrovana furt a tudle mamina rikala este ze Te mam… Je to jejich dite proboha, co bys jim neudelala?
Co asi maj spolu delat po třiceti letech furt sami? Zaakladatelko, pokud ses rozhodnuta, tak.do toho jdi a vykasli se na lidi, ty ti na chleba nedaji.
Já bych to taky svým rodičům neudělala a taky jsou rádi, že mě mají, ale je to fakt blbý, když dítě třeba celou noc řve, rodiče jdou do práce atd. Prostě nemají žádný soukromí. Mě by to vadilo
Naši už jsou v důchodu. to mám čekat do kolika let? to zázemí sama nemusím mít ani ve 40ti.
@Dachsenka pokud jseš rozhodnutá tak do toho jdi. Pokud tě teda bude přítel navštěvovat atd a rodičům to nebude vadit tak bych do toho šla ![]()
@Dachsenka Je mi celkem jedno, jak si pořídíš dítě, ale bydlet v 3 letech s dítětem u rodičů je opravdu ostuda a neudělala bych to sama sobě, natož rodičům.