Chci miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
29.4.14 10:26

@Dachsenka Je mi celkem jedno, jak si pořídíš dítě, ale bydlet v 3 letech s dítětem u rodičů je opravdu ostuda a neudělala bych to sama sobě, natož rodičům.

• Citovat
  • Upravit
Montte
29.4.14 10:27

@Dachsenka a jak už tady někdo psal… proč bydlíš s rodiči?? Pokud nemají žádné problémy atd… tak bych se snažila osamostatnit ;)
A na sousedy se vykašly

• Citovat
  • Upravit
33
29.4.14 10:28

Proč bydlím u rodičů, mám ktomu osobní důvody. Nemám na to abych bydlela sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
29.4.14 10:29

@RadkaCh co je na tom ostudneho, ja taky bydlim z babickou, mam uz jenom ji a cekam rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
29.4.14 10:29
@Dachsenka píše:
Proč bydlím u rodičů, mám ktomu osobní důvody. Nemám na to abych bydlela sama.

no tak to je pak ale potřeba si uvědomit, zda máš na to mít dítě. A to nemyslím špatně

• Citovat
  • Upravit
3509
29.4.14 10:30

@RadkaCh proc treba je mamina rada, ze ji ma. :pankac: JA sice bydlim sama - s pupkem bez chlapa, ale u nasich jsem nakvartyrovana furt a tudle mamina rikala este ze Te mam… Je to jejich dite proboha, co bys jim neudelala? 8o Co asi maj spolu delat po třiceti letech furt sami? Zaakladatelko, pokud ses rozhodnuta, tak.do toho jdi a vykasli se na lidi, ty ti na chleba nedaji. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
29.4.14 10:30

Známá má 3 děti a bydlí v bytě s mamkou. Bývalí tam chodí za dětma a jeden z mých kamarádů by mě taky navstěvovali, chodili by za svým dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
29.4.14 10:31

@RadkaCh je videt, ze asi nemas s rodiči moc laskyplny vztah, kdyz dokazes todle rict.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
29.4.14 10:32

@Pincenza jak to zvládáš sama platit nájem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
29.4.14 10:32
@Pincenza píše:
@RadkaCh proc treba je mamina rada, ze ji ma. :pankac: JA sice bydlim sama - s pupkem bez chlapa, ale u nasich jsem nakvartyrovana furt a tudle mamina rikala este ze Te mam… Je to jejich dite proboha, co bys jim neudelala? 8o Co asi maj spolu delat po třiceti letech furt sami? Zaakladatelko, pokud ses rozhodnuta, tak.do toho jdi a vykasli se na lidi, ty ti na chleba nedaji. :pankac:

Já bych to taky svým rodičům neudělala a taky jsou rádi, že mě mají, ale je to fakt blbý, když dítě třeba celou noc řve, rodiče jdou do práce atd. Prostě nemají žádný soukromí. Mě by to vadilo

• Citovat
  • Upravit
33
29.4.14 10:33

Naši už jsou v důchodu. to mám čekat do kolika let? to zázemí sama nemusím mít ani ve 40ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
29.4.14 10:33
@Pincenza píše:
@RadkaCh je videt, ze asi nemas s rodiči moc laskyplny vztah, kdyz dokazes todle rict.

Já ho mám a stejně uznávám, že je to blbý být s miminkem a s rodičama dohromady a říká to každý, kdo to tak má neb měl

• Citovat
  • Upravit
Montte
29.4.14 10:34

@Dachsenka pokud jseš rozhodnutá tak do toho jdi. Pokud tě teda bude přítel navštěvovat atd a rodičům to nebude vadit tak bych do toho šla :hug:

• Citovat
  • Upravit
3509

@Dachsenka je to nas byt. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33

@Pincenza aha,se máš. :)

• načítám...