Chci odejít z práce ve zkušební době
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@sisi 1111 píše: Více
Přesně jak píše výše. Naštvat se klidně můžou, to je jejich problém. Ale spíše myslím, že dnes každá firma chce zaměstnance, kterým na práci záleží a chodí tam rádi (v rámci možností samozřejmě). A přesně, kdyby to bylo obráceně, nikdo by ohledy nebral, tak to prostě je
Nemá cenu se tam trápit, já už bych to určitě podruhé neudělala. Je to chvilka nepříjemná, ale rychlá. Já už jsem musela dát klasickou výpověď a potom se 2 měsíce koukat na otrávené obličeje.
Teď mám práci o které jsem přesvědčená, že je pro mě ideální a jen tak se odtud nehnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Trošku nekonzistentní, 20 let v jedné firmě, pak další příspěvek, raději skončím a budu s dětmi doma…?
Co z toho je pravda? Pokud bys měla 20 ti letou praxi, tak je tu aspoň 40…kolik z toho jsi byla na rodicaku s dětma?
U člověka s 20 ti letou praxí se nepočítá, že tě někdo bude vodit za ruku.
Administrativa není raketová věda.
Pochopit procesy, schvalovací řízení…
Nastudovat, co ti zbylo po předchůdci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
od toho je zkušební doba. Nemusíš ani udávat důvod. Domluvíš se s vedením, píšemně podáš výpověd ve zkušební době a mělo by to jít i ze dne na den. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud tě to už teď nebaví a jsi vyhořelá, tak i pro zaměstnavatele bude lepší, když odejdeš a oni si najdou někoho, komu místo lépe sedne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Odešla jsem k úplnému závěru zkušební doby. Může se to člověku stát. Zkušebka je pro obě strany.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sisi 1111 tak buď doma a hledej jinou práci.
Pokud víš, že jsi v administrativě vyhořela, tak jdi jinam.
Ja šla takhle po více jak 15 letech v administrativě si odpočinout do obchodu, kde jsem prodávala drahé šperky a po pěti letech jsem se vrátila do administrativy, protože pak jsem byla vyhořela zase z něčeho jiného.
- Citovat
- Upravit
U nás tedy všichni čekají a dají výpověď až těsně před koncem zkušebky, aby dostali dvě mzdy. Do té doby předstírají, jak si vše píšou a baví je to. Pak po těch dvou měsících po nich ještě ten, co je zaučoval, musí vše dohledávat a opravit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TaLucie píše: Více
To je trochu extrém, nevědět, kde člověk pracoval. Já si pamatuju, kde jsem pracovala ješte na škole.
Roky kontroluju (měsíce si paradoxně pamatuju, takže vím, že jsem nastupovala v únoru a končila v září za 3 roky, jen ty letopočty), to jo. Ale místa si pamatujeme snad všichni. ![]()
Jinak - znám lidi, co odešli i po týdnu. Prostě šli jinam. To je čistě věc toho člověka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tomie píše: Více
Kde vim. Ale roky resp. měsíce dohromady nedám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit