Chci odejít z práce ve zkušební době

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
313
23.3.26 15:12
@sisi 1111 píše: Více

Přesně jak píše výše. Naštvat se klidně můžou, to je jejich problém. Ale spíše myslím, že dnes každá firma chce zaměstnance, kterým na práci záleží a chodí tam rádi (v rámci možností samozřejmě). A přesně, kdyby to bylo obráceně, nikdo by ohledy nebral, tak to prostě je :nevim: Nemá cenu se tam trápit, já už bych to určitě podruhé neudělala. Je to chvilka nepříjemná, ale rychlá. Já už jsem musela dát klasickou výpověď a potom se 2 měsíce koukat na otrávené obličeje.
Teď mám práci o které jsem přesvědčená, že je pro mě ideální a jen tak se odtud nehnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4171
23.3.26 15:31

Trošku nekonzistentní, 20 let v jedné firmě, pak další příspěvek, raději skončím a budu s dětmi doma…?
Co z toho je pravda? Pokud bys měla 20 ti letou praxi, tak je tu aspoň 40…kolik z toho jsi byla na rodicaku s dětma?
U člověka s 20 ti letou praxí se nepočítá, že tě někdo bude vodit za ruku.
Administrativa není raketová věda.
Pochopit procesy, schvalovací řízení…
Nastudovat, co ti zbylo po předchůdci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16915
23.3.26 15:54

Ahoj,

od toho je zkušební doba. Nemusíš ani udávat důvod. Domluvíš se s vedením, píšemně podáš výpověd ve zkušební době a mělo by to jít i ze dne na den. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9624
23.3.26 17:31

Pokud tě to už teď nebaví a jsi vyhořelá, tak i pro zaměstnavatele bude lepší, když odejdeš a oni si najdou někoho, komu místo lépe sedne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
23.3.26 21:13

Odešla jsem k úplnému závěru zkušební doby. Může se to člověku stát. Zkušebka je pro obě strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.26 21:52

@sisi 1111 tak buď doma a hledej jinou práci.
Pokud víš, že jsi v administrativě vyhořela, tak jdi jinam.
Ja šla takhle po více jak 15 letech v administrativě si odpočinout do obchodu, kde jsem prodávala drahé šperky a po pěti letech jsem se vrátila do administrativy, protože pak jsem byla vyhořela zase z něčeho jiného.

• Citovat
  • Upravit
524
25.3.26 09:14

U nás tedy všichni čekají a dají výpověď až těsně před koncem zkušebky, aby dostali dvě mzdy. Do té doby předstírají, jak si vše píšou a baví je to. Pak po těch dvou měsících po nich ještě ten, co je zaučoval, musí vše dohledávat a opravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2378
8.4.26 15:21
@TaLucie píše: Více

To je trochu extrém, nevědět, kde člověk pracoval. Já si pamatuju, kde jsem pracovala ješte na škole. :lol: Roky kontroluju (měsíce si paradoxně pamatuju, takže vím, že jsem nastupovala v únoru a končila v září za 3 roky, jen ty letopočty), to jo. Ale místa si pamatujeme snad všichni. :lol:

Jinak - znám lidi, co odešli i po týdnu. Prostě šli jinam. To je čistě věc toho člověka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
8.4.26 16:55
@Tomie píše: Více

Kde vim. Ale roky resp. měsíce dohromady nedám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat