Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@OlgojChorchoj píše:
Lžeš… Moje první reakce na tebe byla jiná. Až když jsi v tom pokračovala, oplatil jsem ti stejnou mincí a vidíš, taky se ti to nelíbí. Jsi demagog a lhář a s takovými lidmi já nediskutuju. Takže můžeš moralizovat a povyšovat se na jednoho chudáka, snad ti to udělá dobře.
Máš pravdu, o ožralé Mařeně píšeš až ve druhém příspěvku, to ovšem zásadně mění situaci. ![]()
@Martina D. píše:
Já jen pro připomenutí, protože se mi zdá, že nevíš, co píšeš.
A asi neznáš to staré moudro: Kdo naříká, tomu ubrat!!!@sirikit Jsi prostě dobrá, kvůli tobě jsem z diskuzí s IM a Tomáškem ještě neprchla, bavím se.
Měli by se kluci seznámit, mohli by se pohádat, kdo je na tom hůř a koho čeká černější budoucnost.
Radeji ne…
Oni jsou, krome utapeni v sebelitosti, pomerne rozdilni.
Tomassek pracuje, postara se o sebe, hubne a holt mu chybi ta zenska. IdealMan oproti tomu napise z fleku sto duvodu, proc nic nejde, proc se na prahu ctyricitky necha zivit matkou bivakujic v detskem pokojicku, protoze je prece od mala zvykly zit na P-1 a ze svych standardu neslevuje, proc nemuze zhubnout, nebot ho nikdo (rozumej krasna a prsata trenerka) nemotivuje atd. atd…
A zatimco IM v ramci svych naprosto neopodstatnenych naroku ceka, az ho z toho zakleteho detskeho pokoje vysvobodi minimalne J.Lo v upgradovane verzi, u Tomasska mam tak trochu pocit, ze by v zoufalstvi bral jakoukoliv, ktera jeste dycha a ma pred prechodem.
Tomassek by snad, pokud by trochu posilil sebevedomi a odhodil tu bolestinskou polohu, mohl byt fajn docela chlap pro zivot.
Ja bych jenom rada podotkla, ze to ze Tomáš uz na několikáté diskuzi vystavuje svoje fotky zrovna o nízkým sebevědomí nesvědčí.
Nikdo neni tak sebedestrukcni, ze by vědom si své ošklivosti jeste ukazoval svoje fotky ostatním aby mu tu ošklivost potvrdili. Tomášek čekal, ze tu najde par libeznych co mu poladi ego, ze prece vypada výborne a je dobrej.
@Jitusee píše:
Ja bych jenom rada podotkla, ze to ze Tomáš uz na několikáté diskuzi vystavuje svoje fotky zrovna o nízkým sebevědomí nesvědčí.
Nikdo neni tak sebedestrukcni, ze by vědom si své ošklivosti jeste ukazoval svoje fotky ostatním aby mu tu ošklivost potvrdili. Tomášek čekal, ze tu najde par libeznych co mu poladi ego, ze prece vypada výborne a je dobrej.
Nevim podle me proste chce slyset, kde je chyba a jak na tom presne je. ![]()
Muj nazor je, ze by mel jeste zhubnout a proste mit jinej styl ucesu, mit treba vousy a investovat do obleceni.
@Nabot píše:
No a co chceš vlastně slyšet?Jakýkoliv ujištění, že to není tak hrozný, jak si myslíš, je ve tvým psychickým rozpoložení naprosto k ničemu. To po tobě steče jak po teflonový pánvi.
Subjektivně - můj typ nejsi ani náhodou. Objektivně - alfasamec taky ne. No ale realita je taková, že chlapů jako ty jsou ale tisíce a v celibátu rozhodně nežijou. Jedem můj soused je typově skoro to samý a babu má pěknou.
A ci typ by asi byl?
Aspon u mladych holek tezko u nejaky. Vetsina tech chlapku, ale takhle vypada po x letech manzelstvi.
@Scarabeuss Porad mu jako muz, jiste takový nazor ocení. Ale on podle me vubec nechce slyšet žádné konstruktivní řešení. Koukala sem i na jeho jine diskuze, furt mele to same dokola a tech rad uz dostal nespočet.. No stejne za par dni založí novou diskuzi a parafrázuje tu starou.
@vonajebohyne Rozdílní jsou, to je pravda. IM se vyjadřuje květnatě, tak o jeho myšlenkových pochodech máme poměrně dost informací. Tomášek toho zase moc nenapíše, tak nevím, co se mu honí hlavou. No a troufám si říct, že s IM může být i sranda, s Tomáškem to bude asi horší. Měl by si uvědomit, že 2 nejhorší odpuzovače žen jsou nulový smysl pro humor a bezdůvodné bolestné vzdychání nad zničeným životem ve 20 nebo 30 letech.
Tomášku, jestli to tu čteš, podívej se na dokumenty o lidech, kteří mají opravdu v životě smůlu a nesou to statečně, přečti si něco o koncentrácích, gulazích, uvědom si, že jsi mladý, zdravý, žiješ na bezpečném místě a přestaň konečně fňukat!!! Jo a třeba si nedávej velké cíle, stačí si dávat postupně malé cíle a plnit je.
@Scarabeuss A x zen mu tady napsalo, ze prioritně nejde o vzhled ale o ten katastrofální pristup k životu.
Mam hodne kamarádek, jejichž partneři nejsou můj typ a ani nemyslím, ze by byli masivní typ kohokoliv (což je případ i Tomáše) ale zadnej z nich neni uknouranej a necpe všem okolo, ze je chudák smolař, nedocenenej ošklivej..
Každá chce mit doma sebevědomeho hrdého muze, Alfa samce -a to nestojí na vzhledu, to mi Ver. To je jen příjemný bonus navíc.
@Jitusee píše:
@Scarabeuss A x zen mu tady napsalo, ze prioritně nejde o vzhled ale o ten katastrofální pristup k životu.
Mam hodne kamarádek, jejichž partneři nejsou můj typ a ani nemyslím, ze by byli masivní typ kohokoliv (což je případ i Tomáše) ale zadnej z nich neni uknouranej a necpe všem okolo, ze je chudák smolař, nedocenenej ošklivej..
Každá chce mit doma sebevědomeho hrdého muze, Alfa samce -a to nestojí na vzhledu, to mi Ver. To je jen příjemný bonus navíc.
Zensky tojho nekdy napisou, ale realita je jinde. Spousta paru se pozna nekde ve skole, v praci apod. a tam tne vzhled neni tak dulezitej, protoze maj sanci poznat i jeho jinaci kvality. Ale pri baleni pres intenet, nekde v klubu apod. je to hodne o vzhledu. Sam vim, ze o par kilo min a zmenit satnik muze delat drasticky rozdil v zajmu zen. ![]()
@Scarabeuss píše:
Zensky toho nekdy napisou, ale realita je jinde. Spousta paru se pozna nekde ve skole, v praci apod. a tam tne vzhled neni tak dulezitej, protoze maj sanci poznat i jeho jinaci kvality. Ale pri baleni pres intenet, nekde v klubu apod. je to hodne o vzhledu. Sam vim, ze o par kilo min a zmenit satnik muze delat drasticky rozdil v zajmu zen.
@Martina D. píše:
Máš pravdu, o ožralé Mařeně píšeš až ve druhém příspěvku, to ovšem zásadně mění situaci.
To samozřejmě v kontextu mění velmi…
@Scarabeuss kdyby mi zacal takhle knourat muze vypadat jako Gerard Butler a otočím to na pate. Zkus tem ženským trosku věřit
důležitější nez vzhled je opravdu charisma, vzhled pomine a zamilovaný clovek vidi srdcem. Ono by mu stačilo se zacit pro začátek trosku smat ![]()
@OlgojChorchoj píše:
To samozřejmě v kontextu mění velmi…
Aha, a můžu vědět, jaká konkrétní urážka Tě tak popudila, že jsi vytáhl ožralou Mařenu?
@Martina D. píše:
Aha, a můžu vědět, jaká konkrétní urážka Tě tak popudila, že jsi vytáhl ožralou Mařenu?
Je to uvedeno v citací, kde je mimochodem uvedena další demagogie o plácání po rameni, dávání mě dohromady s typkem, o kterým vůbec nic nevim…no a pokračovalo to v označení za vadný kus, zoufalce apod…takže jsem to s tou Marenou trefil. Já tenhle styl diskuse nezačal, dělat ramena ve stylu " Já shodila 10 kilo úplně sama a ty jsi kňourálek" je mi docela cizí a považuji to za hloupé a trapné. Z pár lidí tady vyzařuje touha ukázat, jak moc jsou silní a v pohodě a co všechno zvládnou, jenže jsou zase lidí, co to z nějakého důvodu neustále v životě hnojí..To z něj ještě nedělá vadný kus nebo zoufalce ![]()
@OlgojChorchoj Moc nerozumím tomu, o co Ti jde. Nelíbí se Ti označení, že plácáš Tomáška po rameni, ale na druhou stranu se Ti nelíbí, že je na něj někdo ostřejší, než si podle Tebe Tomášek zaslouží. Nelíbí se Ti, že někdo označí Tomáška za zoufalce, ale píšeš, že jsou lidi (a myslíš tím i Tomáška), kteří to v životě neustále hnojí. ![]()