Chci stíhat všechno. Jak?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2291
4.8.22 20:05

Nic nejde na 100%. Já obětovala domácnost, takže vlastně k domovu nemám žádný vztah.
Udělám základ a zvelebovat smysl nemá, stejně to tady nikdy nebude vypadat jako v magazínu IKEA.
Ostatní čas je rozvržen mezi děti, manžela, zvířata, peče o sebe a nárazově nějaké vzdělání atd… Víc se stihnout nedá, ani když člověk ořeže spánek na 5h denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
4.8.22 20:14

Já to sice jako cil nemám, ale kombinuji.

Jím zdravě, ale vařím i pro manžela.

Uklízím pravidelně 15 minut denně a tzv. udržuji stav, že kdyby někdo přišel, nemusím se stydět ho pustit dovnitř.

Jednou týdně vytirám, dělám prach, ale zapojím i manžela, takže si pomáháme.

Chci se hýbat, tak venčím dlouho psa, já mám pohyb a pes je šťastný.

Ale zároveň se nestydím si udělat kafe, když nepořádek ulítne :).

Stačí nad tím trochu popřemýšlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
4.8.22 21:16

Nepotřebuju mít všechno stoprocentní. Nemám úplně běžnej život třicetiletý ženský, mám ale klid a žádný stresy a kašlu na nějaký teze o tom, že se člověk nemá ani vteřinu nudit nebo nic nedělat, protože je to mrhání časem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2125
4.8.22 21:30
@Azeretereza píše:
Nepotřebuju mít všechno stoprocentní. Nemám úplně běžnej život třicetiletý ženský, mám ale klid a žádný stresy a kašlu na nějaký teze o tom, že se člověk nemá ani vteřinu nudit nebo nic nedělat, protože je to mrhání časem.

Přesně, úplně nesnáším ty kecy že člověk MUSÍ v jednom kuse něco dělat co ho rozvíjí :lol: jako pokud ho to baví tak budiž ale prostě bych se nikdy nenutila do něčeho jenom proto že „se to tak teď dělá“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81482
4.8.22 21:48
@kulíšek_s_bambulí píše:
Přesně, úplně nesnáším ty kecy že člověk MUSÍ v jednom kuse něco dělat co ho rozvíjí :lol: jako pokud ho to baví tak budiž ale prostě bych se nikdy nenutila do něčeho jenom proto že „se to tak teď dělá“ :mrgreen:

S tím, že mi děsně štve dělat něco, jen proto, že se něco má dělat, naprosto souhlas.
V jednom kuse něco dělat, to je krapet můj problém, já to prostě tak mam. Nějak se neumim zastavit. Jako nedle víkend jsem se rozhodla nic nendělat. A skoro jsemto dodržela. Ale byla jsem z toho uplně rozlámaná, dokonce jsem furt měla pocit, že mi něco je, jsem nemocná, je mi špatně, něco na mě leze. V podnělí ráno jsem dokonce vyhodnotila, že je mi tak zle, že nejedu tradičně do prác na kole a jedu sockou. Ale jak mile jsem se vykopala z postele a začla se hýbat, dorazila do práce, bylo po rázem po všech neduhách a po ptráci jsem šla už plavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová