Chlap co nevyjadřuje city

10.3.22 21:18

Chlap co nevyjadřuje city

Co si myslíte o chlapovi, který se postará o rodinu, o partnerku, vztah fungující, jen neumi jednou za čas kváknout že vás miluje nebo že vám to sluší? Vyžadujete to?🤨 je to určitá forma povinnosti chlapa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
10.3.22 21:27

Samozřejmě že to není povinnost.

Chceš aby tě bral takovou jaká jsi a nechtěl tě předělat? No tak to samé poskytni ty jemo.

Ten princip že lidi jsou holt jiný a lásku vyjadřujou jinak najdeš dobře popsaou třeba tady tak si dopřej trošku svépomoci

https://www.kosmas.cz/…azyku-lasky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
10.3.22 21:29
@Veronika.Sadecká píše:
Co si myslíte o chlapovi, který se postará o rodinu, o partnerku, vztah fungující, jen neumi jednou za čas kváknout že vás miluje nebo že vám to sluší? Vyžadujete to?🤨 je to určitá forma povinnosti chlapa?

Nee, to opravdu není povinnost :lol:
Nedává to na jevo třeba jinak??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2009
10.3.22 21:30

Mám doma taky takový exemplář. Neuděláš s tím nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
10.3.22 21:32

Tak záleží co jste si napsali do svatební smlouvy. Třeba bod, budu povinně každou sobotu polykat a ty mi v neděli cestou z kostela rekneš, že mě miluješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
10.3.22 21:53

Taky mam takoveho chlapa. Ze zacatku mi to bylo lito, ale pak jsem pochopila, ze to, ze nas ma rad proste dava najevo jinak, nez ze by mi kazdy den rikal, jak me miluje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.22 22:08

No už jsme se o tom bavili. A ja pochopila že nám to dává na nebo tím, jak všechno umí zařídit, o všechno se postará.. ale někdy mám dny (svoje nálady) kdy to trochu mrzí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.22 22:10

Navic si myslím, že to ženská potřebuje jednou za čas slyset, nebo přinést kytku/čokoládu.. no on mi na to řekne že je pračlověk :lol: i kamaradi to o nom říkají😵‍💫 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
10.3.22 22:46

Forma povinnosti. 😅 Tak právně vymahatelný to není. 😀 Partner mi to „říká“ denně. Tím, že ráno vstane o 5 minut dřív, udělá mi kafe, protože ví, že mám ráno hrozný rozjezdy a pak si jde zase lehnout. Že ví, že v noci dělám výlety do ledničky, tak mi tam vždy něco připraví a kupuje i věci, co sám nejí. Že mi, když může, vyzvedne dítě z družiny a ušetří mi dost času. Že když jsem nemocná, o vše se postará a zabaví moje děti, abych to mohla vyležet. Že když vyrazím třeba na víkend třeba ke kamarádce, po návratu mě čeká výborná večeře a pohoda, protože je mu jasný, že jsme prokrafaly i noci a jsem unavená. Vlastně ani nevím, jak často mi to slovy říká a jestli vůbec - to prostě vidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
10.3.22 22:52

Tak povinnost to neni určitě. Nicméně to někdy holt vede k rozchodu. Nekomu na tom tak záleží, ze se prostě celé dny nepřestane trápit. Musíš sama zjistit, jestli to překousneš. Pro někoho je to malinký problém a zvykne si, pro někoho je to pohroma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.22 22:57

@Karolína13210 neee to vůbec. Nechci vyměnit 80% za 20% : ) já spise jen chtěla vedet jak to mají ostatní. Jak říkám, jen to někdy zamrzí i když vim, že toho pro nás děla dost… například na valentýna mi místo kytky a bomboniery oznámil, že mi namontoval vysněný davkovac na mýdlo :zed: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106492
10.3.22 22:58
@Veronika.Sadecká píše:
Že je to na h…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Plamí
11.3.22 00:18

Povinnost? :lol: :lol: :lol:
To těžko.
A nevyžaduju. Když mi postaví vyvýšený záhon, dostane řízek, láska jak trám.. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3314
11.3.22 07:12
@Veronika.Sadecká píše:

Ahoj, já to taky říkal velmi málo. Přečetl jsem si knihu 5 jazyků lásky. Tam jsem pochopil některé věci. Každý máme svoje vyjadřování lásky. Někdy je to v rozporu s drahou polovičkou. Pokud přijmeme toho druhého jaký je, tak nám to časem začne vadit. Měli bychom vědět, jakým jazykem oba mluvíme a naučit se mluvit oběma jazyky. Pokud se ale přizpůsobí jen jeden ve vztahu, pak to nemůže fungovat. Pohár lásky je pak u toho druhého prázdný a vztah se rozpadá. To je klíč dlouholetým vztahům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
11.3.22 07:53
@Veronika.Sadecká píše:

Podle mě by to do určité míry měla být povinnost. Zjistit, co toho druhého dělá ve vztahu spokojeným, a pak mu to dopřát (a naopak samozřejmě).

Mně by to ve vztahu hrozně chybělo. Jsou to pro mě takové drobné radosti všedního dne.

Je s ním alespoň sranda? Máte společný smysl pro humor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí