Chlap jí pořád sladkosti

Anonymní
16.10.13 12:25

Chlap jí pořád sladkosti

Čau, potřebuju radu. Můj chlap poslední dobou pořád žere sladký, ale pořád. Má pěkný břicho, ráno vstane udělá si kafe, šup a sušenku. Pak projde byt, dojí nedojedené sušenky po dětech :zed: Pak se naobědvá, spráskne pár buchet a za hodinu už zase šustí ve špajzu. Trvá to asi měsíc, cukrovku nemá chodí darovat krev. Večr je u bedny schopnej sníst dvě čokolády a docpe se křupkama(po večeři).Už mu kvůli tomu nadávám, za prvé to vůbec není zdravý a za druhý pěkně tloustne :zed: Začla jsem mu aspoň vařit takový dietní jídla, krůtí maso s ledovým salátem a rajčatama, nebo místo přílohy šopák, abych do něj dostala aspoň nějakou zeleninu.Ono mu to chutná, ale než by si vzal sám nějakou zeleninu, vezme si raději sušenku. Chtěla jsem vás poprosit o nějaké dietní receptíky, nebo recepty na dobré saláty místo příloh. Já už nevím kam mám ty sladkosti skovávat :cert: Nejhorší je, že nakupovat jezdí on, zakže toho vždycky přivleče tuny :cert: Taky jsem mu začla vařit třezalkový čaj, měl by odbourávat, nevím co všechno. Nebo nevíte ještě nějaké jiné byliny? Díky moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4441
16.10.13 12:28

To píšeš o mě ne? :mrgreen: když mu to chutná a nemá zdr. problémy :nevim: já taky žeru sladký od rána do noci, normální jídlo teda taky.. když malej dostane nějakou sladkost od babiček tak se na to třepu já, že si dám taky :-) naštěstí to na mě neni vidět, mam dobrý spalování :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7216
16.10.13 12:28

Zaprvé si s ním hlavně promluv, ono když bude mít zdravý oběd a pak si dá večer dvě čokolády a během dne spoustu sušenek tak je fakt jedno že měl zdravý oběd :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
16.10.13 12:29
@Anonymní píše: Čau, potřebuju radu. Můj chlap poslední dobou pořád žere sladký, ale pořád. Má pěkný břicho, ráno vstane udělá si kafe, šup a sušenku. Pak projde byt, dojí nedojedené sušenky po dětech :zed: Pak se naobědvá, spráskne pár buchet a za hodinu už zase šustí ve špajzu. Trvá to asi měsíc, cukrovku nemá chodí darovat krev. Večr je u bedny schopnej sníst dvě čokolády a docpe se křupkama(po večeři).Už mu kvůli tomu nadávám, za prvé to vůbec není zdravý a za druhý pěkně tloustne :zed: Začla jsem mu aspoň vařit takový dietní jídla, krůtí maso s ledovým salátem a rajčatama, nebo místo přílohy šopák, abych do něj dostala aspoň nějakou zeleninu.Ono mu to chutná, ale než by si vzal sám nějakou zeleninu, vezme si raději sušenku. Chtěla jsem vás poprosit o nějaké dietní receptíky, nebo recepty na dobré saláty místo příloh. Já už nevím kam mám ty sladkosti skovávat :cert: Nejhorší je, že nakupovat jezdí on, zakže toho vždycky přivleče tuny :cert: Taky jsem mu začla vařit třezalkový čaj, měl by odbourávat, nevím co všechno. Nebo nevíte ještě nějaké jiné byliny? Díky moc

Možná je problém v tom, že ty do něj rveš ty dietní jídla, zeleninu, bílé maso..a mu pak chybí něco, je nedojedený..a takto to dohání..Já vařím normálně, manžel má dnes guláš s knedlíkem, pro žádné sladké mi nechodí a ani nechce..když občas máme rybu jen na másle s kaší, řve za chvlíli, že má hlad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
16.10.13 12:31

Vzit a odbalit cokoladu je lehci, nez oloupat okurku, odjadrit papriku atd :D

• Citovat
  • Upravit
6536
16.10.13 12:32

No a takovej velkej chlap když dostane maso a salát, nejí sladké aby se zaplácal a najedl protože tohle není moc jídlo čím by se chlap zasytil, a zeleninu si nevezme tak jde po sladkým?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
16.10.13 12:36

Manžel taky chodí na nákup a když byla v akci Milka čokoláda tak jich koupil 20! a druhý den jel pro ně znova!!! To jich teda koupil už „jen“ 10 :cert: jinak kdysi jsme se naštěstí dohodli, že sladkosti budeme kupovat vyjímečně.. no občas se nezadaří :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Lo Nee,já jsem to do něj začala rvát až když se tím začal takhle fedrovat. Vždycky se cpal sladkým, ale to co toho sežere teď už je až moc. Jinak samozřejmě vařím normálně, gulášek s knedlíkem nesmí chybět, ale aspoň občas něco zdravějšího.

• Citovat
  • Upravit
Anais
@Lo píše:
Možná je problém v tom, že ty do něj rveš ty dietní jídla, zeleninu, bílé maso..a mu pak chybí něco, je nedojedený..a takto to dohání..Já vařím normálně, manžel má dnes guláš s knedlíkem, pro žádné sladké mi nechodí a ani nechce..když občas máme rybu jen na másle s kaší, řve za chvlíli, že má hlad :lol:

Taky bych viděla, že mu ve stravě chybí sacharidy…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.10.13 12:37

@Loraxa Mě to taky se. e,páč když mlsá on, mlsají i děti a to pořád :cert:

• Citovat
  • Upravit
6536
16.10.13 12:37
@Loraxa píše:
Manžel taky chodí na nákup a když byla v akci Milka čokoláda tak jich koupil 20! a druhý den jel pro ně znova!!! To jich teda koupil už „jen“ 10 :cert: jinak kdysi jsme se naštěstí dohodli, že sladkosti budeme kupovat vyjímečně.. no občas se nezadaří :mrgreen:

to se musí koupit když je to akční :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to ho chápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
16.10.13 12:39

Také si myslím, že mu chybí energie, tak ji shání pomocí sladkého. Bude potřebovat sacharidy - ale ty zdravé, tj. ve formě (ideálně celozrnných) příloh. Vrať mu přílohy, nemůžeš ho krmit jako sebe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
16.10.13 12:44
@Anonymní píše:
@Loraxa Mě to taky se. e,páč když mlsá on, mlsají i děti a to pořád :cert:

když mlsá on mlsám i jááááá :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.13 12:44

@LadyLada Ježiši,já tak nejím, sežrala bych celý prase, říkám že vařím normálně, tohle jsem vařila asi dvakrát, nebo třikrát za 14 dní až od té doby co mu začlo něco chybět :nevim:

• Citovat
  • Upravit
67
16.10.13 12:47

@renda81 tak to já taky chápu… když nakupuju já tak mám plný košík jen akčního zboží.. a vždy vše 2× :mrgreen: mouku, těstoviny, rýže, oleje, no ale i drogérku ale tak to je potřeba že :mrgreen: to když vidí zas manžel tak se směje.. nosím do košíku se slovy to je v akci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí