Recept: Bylinková marináda na kuřecí maso

Přidat recept
 
  • Čas 5
Hodnotilo 0 lidí

Přidávám recept na svěží bylinkovou marinádu na kuřecí maso, které chutná nejlépe na grilu.

Postup

Recept je úžasně jednoduchý. Pouze smícháme všechny ingredience dohromady a necháme v nich maso marinovat minimálně 8 hodin v lednici. Pokud nepatříte mezi fanoušky chilli, můžete použít buď sladkou papriku, nebo tuto položku z ingrediencí úplně vyřadit.
Marináda se nejlépe hodí na kuřecí stehna a prsa, zkoušela jsem ji ale i na vepřové a výsledek nebyl vůbec špatný!

Autor: marketka.ka1

Ingredience

  • Olivový olej
  • Mleté chili
  • Lisovaný česnek
  • Šťáva ze svou citrónů
  • Oregáno
  • Tymián
  • Majoránka
  • Petrželka
  • Jarní cibulka
  • Sůl

Chutnalo vám? Okomentujte recept Bylinková marináda na kuřecí maso

Váš příspěvek