Chlap se zbláznil!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13714
17.8.13 20:52

Ne, takový exemplář doma nemám. A to s tou koulí, to už mi přijde za hranou slušného chování i mezi partnery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
@blorchi píše:
Je to porad jen chlap, co nadelas, vymenit TO nema cenu, vsechno je to stejne :mrgreen:

Faaaakt? O tom starší chlapci nic neříkali… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
@terinka4444 píše:
Zase se právě naštval, že chci koukat stupidně na novu na romanťák a ne na National Geographic :zed:

pořiďte si druhou TV. :-D U nás asi brzo bude, páč mám film a chlap chce hrát Xbox :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
6027

To nemusíš psát anonymně, to každá známe z domu v různých obměnách.
Jako co dnes prováděl můj chlap, o je tak na úrovni toho drbání se na kulách…
Jsem ho šla stříhat, přišel ze dvora celý upocený, sednul jen v trenkách na kožený bobek. Pak si stoupnul, protože něco zapomněl. No a zůstal po něm na té kůži mokrý flek. Nenapadlo ho nic jiného, než se se mnou hádat, že jsem tam něco vylila… A naklonec to šel čichat a až na základě tohoto experimentu prohlásil, že je to jeho smrad a že je zpocený jako prase 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
17.8.13 20:53

Nezačlo dítě chodit do školky a ty do práce? Mohla by to být žárlivost, už podle toho pořvávání, že jdeš dřepět do hospody :nevim:
Přijde mi, že se na sebe snaží strhnout pozornost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
17.8.13 20:54
@Fíková píše:
Moje teta Kveta vzdycky rikavala: nosi to trenky, co bys po tom chtela? :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :palec: :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
@vendulaaa píše:
Jsem ho šla stříhat, přišel ze dvora celý upocený, sednul jen v trenkách na kožený bobek. Pak si stoupnul, protože něco zapomněl. No a zůstal po něm na té kůži mokrý flek. Nenapadlo ho nic jiného, než se se mnou hádat, že jsem tam něco vylila… A naklonec to šel čichat a až na základě tohoto experimentu prohlásil, že je to jeho smrad a že je zpocený jako prase 8o :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7212

Hele ta první věc tě štve a jsi na ní víc citlivá (ten hluk), já taky když uspím syna tak někdo hrozně nutně musí na záchod nebo si jít povídat na dvůr který je přímo pod oknem, nebo něco dělat v předsíni a to co nejvíc nahlas. Je to normální a určitě to dělal i předtím, jen jsi si toho nevšímala protože jsi neměla dítě ;)

A koule mě dostali :lol: k tomu nemám slov :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
17.8.13 20:55

Tak to máte doma některé pěkné živočišno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.13 20:55
@vendulaaa píše:
Jsem ho šla stříhat, přišel ze dvora celý upocený, sednul jen v trenkách na kožený bobek. Pak si stoupnul, protože něco zapomněl. No a zůstal po něm na té kůži mokrý flek. Nenapadlo ho nic jiného, než se se mnou hádat, že jsem tam něco vylila… A naklonec to šel čichat a až na základě tohoto experimentu prohlásil, že je to jeho smrad a že je zpocený jako prase 8o :roll:
:D :D brekeke… 8o :lol:

Druhou telku máme v ložnici, ale jakmile tam jdeš a svítíš, oplodňuje tě pes :D dokud nedostane po řiti.

• Citovat
  • Upravit
669
17.8.13 20:56
@Anonymní píše:
Dámy, já se jdu oběsit! :P :zed:
Mě šibne z toho co mám momentálně doma! Chlap jakoby zešílel..
Poslední dobou jakoby mu šibalo! Malá jde spát, nááááhodou mu spadne hrnec, flákne dveřma, splachuje pětkrát hajzl..jakoby jediný co chtěl, je jí vzbudit!
Vrcholem všeho je, že u televize si trenkama vyndá kouli a drbe si ji!!!
Když na něj mluvím, má sluchátka na uších u PC a jedno ucho si nadzvedne a pětkrát se ptá „cože“??? :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jsem na Lexaurin z toho!
Taky máte někdy doma taovýho exota, že vám přijde, že jsou fakt z jiný planety???

Tak jediný kdo se asi zbláznil jsi ty když baštíš dryják Lexaurin… Tvůj chlap je zdá se na rozdíl od tebe těžce v pohodě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
@vendulaaa píše:

tak tohle mě rozesmálo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689

Ja rostu z jedne veci u chlapa, kazde rano ji jogurt. A kazde rano!!! Ten kelimek dre lzickou, aby tam nezustala ani trocha, nekdy se divim ze tam nevydre diru a jeste u toho si dava tu lzicku rychle do pusy. Je to neco sileneho. Jinak zakladatelko je to chlap no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
@Semyaza píše:
pořiďte si druhou TV. :-D U nás asi brzo bude, páč mám film a chlap chce hrát Xbox :cert: :cert: :cert:

na xbox už jsem koupila druhou televizi, je v kuchyni :mrgreen: jenže tam jaksi není pohodlíčko gauče, že? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Do práce chodím celou RD, to je v poho :)
Asi jsem to neviděla no..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí