Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:Á smrtelná chlapská choroba, no tak to tě lituju
Tak tady zakladatelka, dámy
Taky máte doma celkem „husťáky“
Co tu tak čtu.
U nás je nyní rýmička, samozřejmě jsem ho nakazila já, protože jsem na něj házela chrchle
@Tom-Jerry píše:
Ja se pridavam, u nas hygiena dobry, tam problem neni, ale zase bojujeme s tim kdyz chci neco vyprat, vsechno je ciste podle nej a kdyz mu chci neco vyhodit, protoze uz je to hrozne tak to musim udelat kdyz je v praci![]()
Já se teda vyhazovat neodvažuju - kdybychom byli manželé, tak je to jednoznačně důvod k rozvodu
Taky vím, jak se cítí, já sama nesnáším, když mi on něco vyhodí, popř. čmajzne nebo sežere
Jo ale přiznám se, tuhle jsem mu vyhodila oblíbenou plastovou krabičku na svačinu. Ona šla blbě otvírat a já si vždycky o to zranila prsty - tolik polámaných nehtů
, když jsem ji myla, jinak sváču si dělá sám. A to dycky:" Tak na to nešahej, já si to umeju sám." Jo prdlajz, nechal to válet v dřezu a klidně 3 dny a sváču si dal do jiné. Tak jednoho dne šups s tím do tříděného odpadu
Mnoo jednou se po ní scháněl, řekla jsem, že vůůůbec netuším kde je
![]()
@Gina108 píše: Á smrtelná chlapská choroba, no tak to tě litujuNedosáááhnu na ovladáááč.
Noooo, ale asi to skutečně přelezlo ze mě na něj ![]()
@Anonymní píše:
Tak tady zakladatelka, dámy
Taky máte doma celkem „husťáky“
Co tu tak čtu.
U nás je nyní rýmička, samozřejmě jsem ho nakazila já, protože jsem na něj házela chrchle
@Veronika1990 Člověk si opravdu nevybere a snad nic mezi tím ani není
Ale je hodnej… ![]()