Chlap se zbláznil!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
21.8.13 00:18
@Anonymní píše:
Tak tady zakladatelka, dámy :)
Taky máte doma celkem „husťáky“ :D
Co tu tak čtu. :)
U nás je nyní rýmička, samozřejmě jsem ho nakazila já, protože jsem na něj házela chrchle :D
Á smrtelná chlapská choroba, no tak to tě lituju :hug: Nedosáááhnu na ovladáááč. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
21.8.13 00:25
@Tom-Jerry píše:
Ja se pridavam, u nas hygiena dobry, tam problem neni, ale zase bojujeme s tim kdyz chci neco vyprat, vsechno je ciste podle nej a kdyz mu chci neco vyhodit, protoze uz je to hrozne tak to musim udelat kdyz je v praci :cert: :cert:

Já se teda vyhazovat neodvažuju - kdybychom byli manželé, tak je to jednoznačně důvod k rozvodu :mrgreen: Taky vím, jak se cítí, já sama nesnáším, když mi on něco vyhodí, popř. čmajzne nebo sežere :mrgreen: Jo ale přiznám se, tuhle jsem mu vyhodila oblíbenou plastovou krabičku na svačinu. Ona šla blbě otvírat a já si vždycky o to zranila prsty - tolik polámaných nehtů :cert:, když jsem ji myla, jinak sváču si dělá sám. A to dycky:" Tak na to nešahej, já si to umeju sám." Jo prdlajz, nechal to válet v dřezu a klidně 3 dny a sváču si dal do jiné. Tak jednoho dne šups s tím do tříděného odpadu :oops: Mnoo jednou se po ní scháněl, řekla jsem, že vůůůbec netuším kde je :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.13 00:51
@Gina108 píše: Á smrtelná chlapská choroba, no tak to tě lituju :hug: Nedosáááhnu na ovladáááč. :mrgreen:

Noooo, ale asi to skutečně přelezlo ze mě na něj :D

• Citovat
  • Upravit
Michel66
21.8.13 07:51
@Anonymní píše:
Tak tady zakladatelka, dámy :)
Taky máte doma celkem „husťáky“ :D
Co tu tak čtu. :)
U nás je nyní rýmička, samozřejmě jsem ho nakazila já, protože jsem na něj házela chrchle :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
Jo, já taky vždycky lezu po 4, na krku 2 děti, psa, celou domácnost a to je v klidu, jen píchne u zadnice jeho, už letíme do lékárny - co kdyby ta rýma byla smrtelná, ne? A u nás je to teda obráceně, vždycky to dotáhne do baráku on a všechny nakazí. To mu samozřejmě nevyčítám, má bohužel práci, kde se hodně pohybuje venku a to bohužel i v zimě. Ale vždycky je teda pak na umření. :roll: :D :D
  • Citovat
  • Upravit
1910
21.8.13 16:22

@Veronika1990 Člověk si opravdu nevybere a snad nic mezi tím ani není :lol: Ale je hodnej… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
22.8.13 22:31

Super diskuze vč. úvodního příspěvu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie