Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No vždyť jsem psala hned na začátku, že chlap je v podstatě jen jeden - a dle tohoto vzoru manžela zakladatelky ppak degenerují jednotliví jedinci svým vlastním tempem, ale v podstatě stejným směrem ![]()
Tahle diskuze prostě nemá chybu!!!
A já si pořád lámu hlavu tím, co mám doma za dobytek a že ostatní chlapi jsou určitě jiní. No, tak vidím, že je to všude stejný.
Hned se mi líp vstává! ![]()
Teď nevím, jestli jste to tady už neřešily, nemám čas to celý číst(to až v poledne, až mi děti usnou),ale taky vaši chlapi pořád něco hledají a svádí to na vás?
Chlap třeba přijde z garáže a do 5 minut se mě ptá, kam dal klíče. Celá rodina se seběhne a hledá tatínkovi klíče od garáže. Po 20 minutách, kdy posloucháme, kam jsme to zase zašantročili a že je to tím, že pořád něco uklízím, si sáhne do kapsy a vítězoslavně klíč vytáhne. A na to pak praví - vidíš mamko, já vím, co dělám!!!
Že by se omluvil, že nás tady po bytě honí jak nadmutý krávy, o tom nemůže být vůbec řeč. ![]()
Souhlasííííííííííííííím!!! ženská kouká jestli už spí aby něco udělala, dodávám v co největší tichosti, a chlap je jak slon v porcelánu!!!
zabít málo a za každou minutu spánku navíc ještě víc ![]()
Mluvíš mi z duše, u nás to samýýýýýýýý!
já všude vše schovávám, mobily, peněženky, klíče, hlavně několikatery brýle dokážu během minuty schovat ![]()
Tak to ja tady po ranu ctu polovicce nebo je jak pres kopirak a on mi na to odpovi. Jednu radu vaaaam daaaam,,Najdete si zenskou"a budete spokojene ![]()
Jako holky, poránu jsem se už dlouho takhle nezasmála!! Jsem v polovině 2. stránky a už mám poprskanej monitor, nejdřív ta vyndaná kule z trenek a pak ten politej bobík
![]()
@popletka píše:
Ale výraz „vyndá kuli“ nemá chybu!!!
líp bych to neřekla!!!
To jo! Bude to ted jako heslo nebo zkrátka znak. Neprud a vyndej si kuli ![]()
@Silwinka87 píše:
Tak to jako pozor..Můj když se chystá někam ven, tak to je jak manekýn, se vymódí, navoní-smrdí jak kurvin kufr..Pak si sedne do obyváku a huláká na mě, ať si pohnu, že mě to trvá..Ale že on byl hodinu v koupelně, to už je v pohodě..
Jeeeeeeee..a xkrát se převleče a stojí před zrcadlem a kroutí se tam ze všech stran, zda je to ok a to několikrát opakuje…
![]()
super diskuse
![]()
Ženy, pojďme vymyslet znak pro „vyndat kuly“!
Admin, máš nějaký nápad?
Takhle dlouho jsem se nezasmála.
A těší mě, že je to všude podobné
![]()
@popletka píše:
Mluvíš mi z duše, u nás to samýýýýýýýý!
já všude vše schovávám, mobily, peněženky, klíče, hlavně několikatery brýle dokážu během minuty schovat
Asi tak…
![]()
A včera večer, jdu kojit dceru a synovi přečíst pohádku, říkám chlapovi, že jdeme spát, že až půjde pryč(šel údajně sousedovi s něčím pomoct - asi s pivem), ať mi POTICHU přinese ještě noťas do postele. Dala jsem k tomu kázání cca 3 minuty, co má dělat - neřvat, jít potichu, nerozsvěcet v ložnici atd atd. Hodil na mě ksicht a povídá, že snad není blbej, ne? Že mu to stačí říct jednou. Za půl hodiny, když už dcera spala a syn už usínal se rozrazí dveře, rozsvítí se JEN v obýváku a nahlas zařval, tak tady to máš a jo a naši přijedou na návštěvu a dál asi 5 minut začal vykládat kde se kdy co stalo.
Děcka vzbuzený a on hrdě odkráčel středem, načež ještě mezi dveřmi pravil, jestli už jsem byla vyvenčit psa!!! Už jsem po něm ten notebook chtěla mrsknout. ![]()
Tak s tím buzením to je u nás stejný, v půl 6 mu začne řvát budík, celá rodinka vzbuzená a on spí, šáhne po něm, vypne ho, za dalších 5 minut znova, a kolikrát i zaspí do práce protože budík neslyšel ![]()
a s tím hledáním je to taky tak, něco si někam dá, pak na mě ječí, že pořád jen uklízím, kdybych neuklízela že by to v klidu našel.
ale uklidnili jste mě, že jsou všichni stejní, nemá cenu chlapa měnit, protože stejně bychom dostali uplně to samé co máme doma, ne-li ještě něco horšího ![]()