Chlap se zbláznil!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
luciášice
17.8.13 22:14
@Brambůrka10 píše:
To je diskuze :lol: jsem chcíplá smíchy :lol: Ja nesnasim, kdyz uz konecne usne dite, udelam si kafe, sednu k tv, on si dotahne lavor, napari haksny, ocet smrdi vsude a skrabe si paty, ze neslysim ani prd :cert: a pak presne striha ty nehty, ze je ma do pul luzek :nevim:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: :palec: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
3478
17.8.13 22:15

A jeste bych ho zabilu, kdyz rano vstava az po patym zvoneni budiku, furt to posouvá jak magor :cert: Ale jinak je hodnej, hravej, cistotnej a vhodny k detem i do bytu :pankac:

Příspěvek upraven 17.08.13 v 22:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1701

Kdyz jsme byly u tech trenek : ten muj s oblibou obcas dela to, ze vyleze z ložnice, jde pres obyvak do chodby buzerantskou chuzi a ma boxerky vytazeny pod prsa a zarizly v zadku. :-D nebo kdyz se chystame ven, tak na me priteplenym hlasem hulaka z loznice „copa si mam vzit na sebeeee??“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8448
@terinka4444 píše:
ty foleeee, nekecej, to dělá můj taky, už jsem to tu psala před rokem, já už s ním nesnídám, bych mu musela tu lžičku vyrazit z ruky. Fakt to dělá ještě někdo jinej, jo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jo jo, dělá. Hlásím taky jedno číslo do party 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
17.8.13 22:16
@Brambůrka10 píše:
To je diskuze :lol: jsem chcíplá smíchy :lol: Ja nesnasim, kdyz uz konecne usne dite, udelam si kafe, sednu k tv, on si dotahne lavor, napari haksny, ocet smrdi vsude a skrabe si paty, ze neslysim ani prd :cert: a pak presne striha ty nehty, ze je ma do pul luzek :nevim:

Ty kráááso, ocet, haksny to neee :) No koukám, že chlapy jsou podle šablony. Mě sé. e, když si u televize kouše kůži u nehtu a řekne mi a co jako mám asi dělat, tak se prej nekoukej. A přitom se vrtí, jak si tam natáčí tu ruku do tý pusy :mrgreen:Chtěla bych vidět diskuzi chlapů na téma ženy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
@Brambůrka10 píše:
A jeste bych ho zabilu, kdyz rano vstava az po patym zvoneni budiku, furt to posouvá jak magor :cert:

Jo..Pak vyleze z pelechu, prásk dveřma od záchodu, prásk dveřma od koupelny..Chodí jak slon a vzbudí půlku paneláku..

• Citovat
  • Upravit
530

@Lonna takhle občas vidám zařízlý tepláky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
17.8.13 22:18
@Lonna píše:
Kdyz jsme byly u tech trenek : ten muj s oblibou obcas dela to, ze vyleze z ložnice, jde pres obyvak do chodby buzerantskou chuzi a ma boxerky vytazeny pod prsa a zarizly v zadku. :-D nebo kdyz se chystame ven, tak na me priteplenym hlasem hulaka z loznice „copa si mam vzit na sebeeee??“

:lol: :lol: Něco podobného už jsem taky několikrát absolvovala.. :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3478
17.8.13 22:18
@Silwinka87 píše:
Jo..Pak vyleze z pelechu, prásk dveřma od záchodu, prásk dveřma od koupelny..Chodí jak slon a vzbudí půlku paneláku..

přesně a ve finale nam jde dat pusu a vzbudí mladou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
17.8.13 22:19
@Brambůrka10 píše:
A jeste bych ho zabilu, kdyz rano vstava az po patym zvoneni budiku, furt to posouvá jak magor :cert: Ale jinak je hodnej, hravej, cistotnej a vhodny k detem i do bytu :pankac:Příspěvek upraven 17.08.13 v 22:16

Mi připomíná dnešní ráno, zapomněl si vypnout budíky a ve 4.20 to řvalo jako kráva, měl tam ještě dva po pěti minutách, vypnu a kouknu na něj, hubu otevřenou, dítě se vrtělo, no což se dá dělat, někdo musí zachovat chladnou hlavu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
17.8.13 22:20
@lucka.Kr píše:
Mi připomíná dnešní ráno, zapomněl si vypnout budíky a ve 4.20 to řvalo jako kráva, měl tam ještě dva po pěti minutách, vypnu a kouknu na něj, hubu otevřenou, dítě se vrtělo, no což se dá dělat, někdo musí zachovat chladnou hlavu :D

Přesně..A ještě to má dané tak hlasitě, že by to vzbudilo i mrtvého, všechny to vzbudí, jen on si v klidu a v pohodě spí.. :cert:

• Citovat
  • Upravit
530
17.8.13 22:21

http://www.giftak.cz/…dzentlmeny-/

:D ani jsem netušila že něco takovyho je :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
17.8.13 22:21

Tak tady to ovsem nema chybu :lol: :mrgreen:

Prosim, prosim nejakeho chlapa zalozte taky stejnou diskusi, myslim, ze se hodne zasmejem :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
23847
17.8.13 22:22

Muehehe, dámy, já se bavím, ač je to smutné :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Můj chlap, když maká na baráku nebo na zahradě, tak ne, že by si koupil nějaké festovní pracovní oblečení, nosí vše dotrhané a špinavé jak největší santus. Tuhle si ho jeden soused spletl s ukrajincem :roll: :mrgreen: Jedinou výhodu to má, že to oblečení prostě neperu a když se zlomí, vyhazuju rovnou do popelnice. Tuhle jsem něco vyprala a normálně se to rozpadlo :mrgreen: Největší gól byl, když nám přišel naproti k autobusu v tomto pracovním oděvu s rukama od červený vazelíny, páč akorát spravoval nějakou hoblovku či co :roll: Nechápu, jak to dělá, ale i nový montérky se mu roztrhnou po týdnu nošení. A on nosí pod ty děravý montérky i dotrhaný prošoupaný boxerky, jako aby si přes ty díry v montérkách neušpinil nový spoďáry asi. Takže jen čekám, až se mu ty ďoury jednoho krásnýho dne přestanou překrývat a bude mu koukat celý nádobíčko nebo rovnou p.del :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
17.8.13 22:24

:mrgreen: :mrgreen: :lol: haha fakt mě ten úvod neskutečně pobavil. Jinak myslím, že se moc nezmění..jak už tu bylo řečeno je to chlap… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí