Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Loraxa píše:
Dala sem manželovi něco přečíst a dost se nasmál… zrovna dneska mi říkal, že nemá snad trenky bez díryna nových trenkách má za chvíli díry.. vyhodí je, až když se mu spojí, že má nádobíčko celý venku
Pomooooc
já už se nesměju já tady pískám ![]()
@Claire Bare píše:
@lucka.Kr dobrovolně vyhodil trenky?!![]()
tak to bych u nás vyvěsila vlajku! a bouchla šáňo
To je jasné..Mému chlapovi se hodí i ponožky, ze kterých mu trčí buď palec nebo celá pata..A otřesné trička, které má už sto let, jsou mu malé a seprané, tak těch se taky ještě škoda..A ta díra pod paží, co nejde zašit je vlastně dobré větrání a do práce se to hodí..
Holky, vy jste mě teda před spaním pobavily.
Můj se tedy nedrbe, ale dyndona a pr.el si myje a suší nejdůkladněji ![]()
I muj chlap ma dirave trenky. A ja si myslela, ze je ma vysoupane jak chodi a tre o ne nohama ![]()
@Anonymní píše:
Po mě ožírá KFCty kuřecí křídla
až pak to vyhodí
to nic, můj to má po tchýni, malá nejí kůrku, tak okrájím chleba, kůrku vyhodím do koše, ona ji vyndá, schová do pytlíku, že je to plýtvání, že děda to dojí na sváču
jediné štěstí, že koš má fakt vydrbaný, ale prostě neskutečný.
Promiňte anonym, švagrovka by mě napráskala
@Silwinka87 větrání v tričkách znám od svého otce
ale díry na ponožkách na to je ten muj opravdu expert…a když se ho zeptám jestli mu to nevadí tak ne a ještě řekne že to stejně není vidět
a teď vypadam že mu nekoupim trenky a ponožky a chodí jak vandrák
![]()
@Brooucinda píše:
Musím, ale taky uznat, že se vidím i v tom příkladu ženy![]()
Tak je jasné, že se v příkladu ženy taky vidím, ale o tom tahle diskuse není, ne? Děláme si srandu s chlapů ![]()
@Claire Bare píše:
@Silwinka87 větrání v tričkách znám od svého otceale díry na ponožkách na to je ten muj opravdu expert…a když se ho zeptám jestli mu to nevadí tak ne a ještě řekne že to stejně není vidět
a teď vypadam že mu nekoupim trenky a ponožky a chodí jak vandrák
![]()
Přesně jako u nás.. ![]()
@Silwinka87 píše:
To je jasné..Mému chlapovi se hodí i ponožky, ze kterých mu trčí buď palec nebo celá pata..A otřesné trička, které má už sto let, jsou mu malé a seprané, tak těch se taky ještě škoda..A ta díra pod paží, co nejde zašit je vlastně dobré větrání a do práce se to hodí..
Tak tohle taky vidím. Ted jsem mu přebírala trika. Má jedno. Modré s proužkama. Že prej nevyhazuj ho, říkám si na to podívej bude ti malý. Ne nebude. Nechala jsem schválně ho dodělat všechny prac. trika aby si musel vzít tohle. Nandal ho na sebe, na zádech gigantické díry jedna pod límečkem která ho prakticky oddělovala od zbylého trika a končilo pod prsama!!! Tak prej že ho dodělá. Vyšel ven, tam sousedi obrátil se okamžitě a tak rychle jako nikdy, rudej na prdeli a že ho teda můžu vhodit. No kdybys ho viděla!!!
![]()
Vzpomněla jsem si v tu ránu na reklamu: Nedosáhnu na ovladaaaač
Už to na mě zkouší taky ![]()
Ještě se vratim k dindonovi
když už tak ležíme a přijde na něj chuť a ja ležim k němu zády…tak občas má takový velice „romantický“ nápad…přitulí se, vytáhne ho a plácá mě s nim po zadku!
a děsně se chechtá jak to pleská…a jinak jsme normální ![]()
S těma dírama v trenkách to máme to samé, ten mllj tvrdí at to nevyhazuji, že je to přírodní větrání, že to nechápu ![]()
Musím, ale taky uznat, že se vidím i v tom příkladu ženy