Chlap se zbláznil!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brooucinda
17.8.13 21:48
@Silwinka87 píše:
To prostě sedí na každého chlapa jak přes kopírák..Každá v tom textu toho svého,,prince'' určitě najde.. :lol: :lol:

Musím, ale taky uznat, že se vidím i v tom příkladu ženy :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
957
17.8.13 21:49
@Loraxa píše:
Dala sem manželovi něco přečíst a dost se nasmál… zrovna dneska mi říkal, že nemá snad trenky bez díry :D na nových trenkách má za chvíli díry.. vyhodí je, až když se mu spojí, že má nádobíčko celý venku :think:

Pomooooc :mrgreen: já už se nesměju já tady pískám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
@Claire Bare píše:
@lucka.Kr dobrovolně vyhodil trenky?! :D :D tak to bych u nás vyvěsila vlajku! a bouchla šáňo :mrgreen:

To je jasné..Mému chlapovi se hodí i ponožky, ze kterých mu trčí buď palec nebo celá pata..A otřesné trička, které má už sto let, jsou mu malé a seprané, tak těch se taky ještě škoda..A ta díra pod paží, co nejde zašit je vlastně dobré větrání a do práce se to hodí..

• Citovat
  • Upravit
530

@Loraxa klasika :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
17.8.13 21:50

Holky, vy jste mě teda před spaním pobavily. :mrgreen: Můj se tedy nedrbe, ale dyndona a pr.el si myje a suší nejdůkladněji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9199

I muj chlap ma dirave trenky. A ja si myslela, ze je ma vysoupane jak chodi a tre o ne nohama :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Anonymní píše:
Po mě ožírá KFC :D ty kuřecí křídla :D až pak to vyhodí :D

to nic, můj to má po tchýni, malá nejí kůrku, tak okrájím chleba, kůrku vyhodím do koše, ona ji vyndá, schová do pytlíku, že je to plýtvání, že děda to dojí na sváču :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: jediné štěstí, že koš má fakt vydrbaný, ale prostě neskutečný.
Promiňte anonym, švagrovka by mě napráskala

• Citovat
  • Upravit
530
17.8.13 21:51

@Silwinka87 větrání v tričkách znám od svého otce :D ale díry na ponožkách na to je ten muj opravdu expert…a když se ho zeptám jestli mu to nevadí tak ne a ještě řekne že to stejně není vidět :? a teď vypadam že mu nekoupim trenky a ponožky a chodí jak vandrák :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
17.8.13 21:51
@Brooucinda píše:
Musím, ale taky uznat, že se vidím i v tom příkladu ženy :oops: :mrgreen:

Tak je jasné, že se v příkladu ženy taky vidím, ale o tom tahle diskuse není, ne? Děláme si srandu s chlapů :lol:

• Citovat
  • Upravit
2692
17.8.13 21:52

Skvělá diskuse, brečim tu smíchy a ne a ne přestat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
17.8.13 21:53
@Claire Bare píše:
@Silwinka87 větrání v tričkách znám od svého otce :D ale díry na ponožkách na to je ten muj opravdu expert…a když se ho zeptám jestli mu to nevadí tak ne a ještě řekne že to stejně není vidět :? a teď vypadam že mu nekoupim trenky a ponožky a chodí jak vandrák :D :D

Přesně jako u nás.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
17.8.13 21:54
@Silwinka87 píše:
To je jasné..Mému chlapovi se hodí i ponožky, ze kterých mu trčí buď palec nebo celá pata..A otřesné trička, které má už sto let, jsou mu malé a seprané, tak těch se taky ještě škoda..A ta díra pod paží, co nejde zašit je vlastně dobré větrání a do práce se to hodí..

Tak tohle taky vidím. Ted jsem mu přebírala trika. Má jedno. Modré s proužkama. Že prej nevyhazuj ho, říkám si na to podívej bude ti malý. Ne nebude. Nechala jsem schválně ho dodělat všechny prac. trika aby si musel vzít tohle. Nandal ho na sebe, na zádech gigantické díry jedna pod límečkem která ho prakticky oddělovala od zbylého trika a končilo pod prsama!!! Tak prej že ho dodělá. Vyšel ven, tam sousedi obrátil se okamžitě a tak rychle jako nikdy, rudej na prdeli a že ho teda můžu vhodit. No kdybys ho viděla!!! :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
957
17.8.13 21:54

Vzpomněla jsem si v tu ránu na reklamu: Nedosáhnu na ovladaaaač :mrgreen: Už to na mě zkouší taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
17.8.13 21:55

Ještě se vratim k dindonovi :D když už tak ležíme a přijde na něj chuť a ja ležim k němu zády…tak občas má takový velice „romantický“ nápad…přitulí se, vytáhne ho a plácá mě s nim po zadku! :jazyk: :zed: :mrgreen: :mrgreen: a děsně se chechtá jak to pleská…a jinak jsme normální :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
17.8.13 21:55

S těma dírama v trenkách to máme to samé, ten mllj tvrdí at to nevyhazuji, že je to přírodní větrání, že to nechápu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí