Chlap se zbláznil!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11689
17.8.13 21:11
@Fíková píše:
Muj chlap, kdyz prebaluje malou, tak pak barvite lici barvu, konzistenci i mnozstvi hovinek. Jako kdyby jen prede mnou, ale on to klidne vyklada navsteve u kafe. :roll:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.8.13 21:12
@Semyaza píše: :nevim: :nevim: tak to ten můj nedělá. On si raději vezme do ruky ovladač od xboxu, vymýšlí kraviny ohledně jídla a mrnčí, že je tlustý :nevim: :nevim:

kup mu to cvičení v džunglu s Jillien, to je dobrý, to mám teď nově, tam si zamaká :mrgreen: ikdyž, on jede jen na ovladač? Kinect k tomu nemá? Tuhle se manžel kouloval s nějakou příšerou a dva dny naříkal, že ho bolí nohy, kinect je sranda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631

Holky, já jako nevím…Ale pokud se jedná o „volné“ trenky, tak mi logika říká, že to levá nebo pravá strana jistí. Nevím, kam jinam by se z fyzikálního hlediska měly ty koule přemístit :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1514

Ten tvuj si to z německa vozí, my v německu žijem a jogurty jsou na denním pořádku :zed:
@terinka4444 @Melody 4 taky nejí kůrky, je jedno jaký, takže je super, když koupím housky nebo bageru, což on miluje, než to oloupe :roll: to je bordel vždycky všude :zed:

Příspěvek upraven 17.08.13 v 21:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
@Anonymní píše:
Já taky mám Hlavně nezávazně - on v rohu u PC jak sysel a sluchadla na uších :)

Jo, taky mám jednu známou, co ji neustále štvalo, že ten její sedí u počítače se sluchátkama na uších. Došlo to tak daleko, že mu začala schovávat brýle, protože bez nich na tom počítači viděl prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
@terinka4444 píše:
kup mu to cvičení v džunglu s Jillien, to je dobrý, to mám teď nově, tam si zamaká :mrgreen: ikdyž, on jede jen na ovladač? Kinect k tomu nemá? Tuhle se manžel kouloval s nějakou příšerou a dva dny naříkal, že ho bolí nohy, kinect je sranda

to víš, a že máme kinect a Jillian i Boba máme, ale on raději ty svoje nestvůry, které zabíjí. Občas mám pocit, že si místo nich představuje mě :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
17.8.13 21:13
@Arturus píše:
Jo, taky mám jednu známou, co ji neustále štvalo, že ten její sedí u počítače se sluchátkama na uších. Došlo to tak daleko, že mu začala schovávat brýle, protože bez nich na tom počítači viděl prd
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Arturus píše:
Jo, taky mám jednu známou, co ji neustále štvalo, že ten její sedí u počítače se sluchátkama na uších. Došlo to tak daleko, že mu začala schovávat brýle, protože bez nich na tom počítači viděl prd
:D :D to mě ještě nenapadlo :D
  • Citovat
  • Upravit
ShadowHunter
@Arturus píše:
:lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
69235
17.8.13 21:14
@Semyaza píše:
to víš, a že máme kinect a Jillian i Boba máme, ale on raději ty svoje nestvůry, které zabíjí. Občas mám pocit, že si místo nich představuje mě :nevim: :nevim:

boba máš? To neznám, co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
17.8.13 21:15

Uff…nejsem jediná kdo má drbače koulí :D :D předevčírem byl po noční a už se mi nechtělo spát tak jsem na něj koukala jak spí a ruku v trenkách, čumíme na film ruka v trenkách :D a dneska mě málem omylo! přišel společensky unaven v 5 ráno, nejenže byl cely den mimo ale chodil a pořád si s ním pohazoval :D něco jsem mu řikala a on si s ním pořád házel :D když mu řikam nechceš přestat tak mi odvětil: no co, mám ho rád :D :mrgreen: :zed:

sluchátka na uších ve chvíli kdy se s ním potřebuju na něčem dohodnout nebo něco potřebuju…no coment :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
17.8.13 21:16
@Jura007 píše:
Faaaakt? O tom starší chlapci nic neříkali… :P

To se chce zeptat tech mladsich kusu :lol:

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
17.8.13 21:17

@Claire Bare :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Si mi připoměla jeden krásněj vtip a mejl :-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.8.13 21:18

Teď mě ještě napadlo :D můj ex dělával pro pobavení, bylo nám 17náct :D
„vytáhl“ si „pinďour“ spodem a zpod zadku ho vytáhl a dělal kohouta :D :D
Když si na to vzpomenu, směju se dodnes :)

• Citovat
  • Upravit
7631
17.8.13 21:18
@blorchi píše:
To se chce zeptat tech mladsich kusu :lol:

Tak to jsem ráda, že nemám doma mladší kus :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...