Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fíková píše:
Muj chlap, kdyz prebaluje malou, tak pak barvite lici barvu, konzistenci i mnozstvi hovinek. Jako kdyby jen prede mnou, ale on to klidne vyklada navsteve u kafe.
@Semyaza píše:![]()
tak to ten můj nedělá. On si raději vezme do ruky ovladač od xboxu, vymýšlí kraviny ohledně jídla a mrnčí, že je tlustý
![]()
kup mu to cvičení v džunglu s Jillien, to je dobrý, to mám teď nově, tam si zamaká
ikdyž, on jede jen na ovladač? Kinect k tomu nemá? Tuhle se manžel kouloval s nějakou příšerou a dva dny naříkal, že ho bolí nohy, kinect je sranda
Holky, já jako nevím…Ale pokud se jedná o „volné“ trenky, tak mi logika říká, že to levá nebo pravá strana jistí. Nevím, kam jinam by se z fyzikálního hlediska měly ty koule přemístit
![]()
Ten tvuj si to z německa vozí, my v německu žijem a jogurty jsou na denním pořádku ![]()
@terinka4444 @Melody 4 taky nejí kůrky, je jedno jaký, takže je super, když koupím housky nebo bageru, což on miluje, než to oloupe
to je bordel vždycky všude ![]()
Příspěvek upraven 17.08.13 v 21:12
@Anonymní píše:
Já taky mám Hlavně nezávazně - on v rohu u PC jak sysel a sluchadla na uších
Jo, taky mám jednu známou, co ji neustále štvalo, že ten její sedí u počítače se sluchátkama na uších. Došlo to tak daleko, že mu začala schovávat brýle, protože bez nich na tom počítači viděl prd
@terinka4444 píše:
kup mu to cvičení v džunglu s Jillien, to je dobrý, to mám teď nově, tam si zamakáikdyž, on jede jen na ovladač? Kinect k tomu nemá? Tuhle se manžel kouloval s nějakou příšerou a dva dny naříkal, že ho bolí nohy, kinect je sranda
to víš, a že máme kinect a Jillian i Boba máme, ale on raději ty svoje nestvůry, které zabíjí. Občas mám pocit, že si místo nich představuje mě
![]()
@Arturus píše:
Jo, taky mám jednu známou, co ji neustále štvalo, že ten její sedí u počítače se sluchátkama na uších. Došlo to tak daleko, že mu začala schovávat brýle, protože bez nich na tom počítači viděl prd
@Arturus píše:
@Arturus píše:
@Semyaza píše:
to víš, a že máme kinect a Jillian i Boba máme, ale on raději ty svoje nestvůry, které zabíjí. Občas mám pocit, že si místo nich představuje mě![]()
boba máš? To neznám, co to je?
Uff…nejsem jediná kdo má drbače koulí
předevčírem byl po noční a už se mi nechtělo spát tak jsem na něj koukala jak spí a ruku v trenkách, čumíme na film ruka v trenkách
a dneska mě málem omylo! přišel společensky unaven v 5 ráno, nejenže byl cely den mimo ale chodil a pořád si s ním pohazoval
něco jsem mu řikala a on si s ním pořád házel
když mu řikam nechceš přestat tak mi odvětil: no co, mám ho rád
![]()
sluchátka na uších ve chvíli kdy se s ním potřebuju na něčem dohodnout nebo něco potřebuju…no coment ![]()
@Jura007 píše:
Faaaakt? O tom starší chlapci nic neříkali…
To se chce zeptat tech mladsich kusu ![]()
Teď mě ještě napadlo
můj ex dělával pro pobavení, bylo nám 17náct ![]()
„vytáhl“ si „pinďour“ spodem a zpod zadku ho vytáhl a dělal kohouta
![]()
Když si na to vzpomenu, směju se dodnes ![]()
@blorchi píše:
To se chce zeptat tech mladsich kusu
Tak to jsem ráda, že nemám doma mladší kus
![]()