Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terinka4444 píše:
hele to nic, on si teď vozí jogurty z Německa a ty jsou v kýbli, kilo jogurtu v kýbli, umíš si představit, než vyškrábe kýbl?![]()
![]()
![]()
![]()
tak tohle nemá chybu
![]()
@Anonymní píše:
Rozškrabe dveře a vyje kok*tTo se malá vzbudí totálně
@terinka4444 @Melody 4 no tak to dělá i ten můj, minule jsem mu řekla už, že jestli si k tomu kelímku nechce dát chleba, celou dobu to jí v klidu a jak se dostane na dno, začne to vehementně tou lžičkou vyškrabovat jak šílenec
mám sto chutí ho tím kelímkem umlátit!
Jinak ten muj má taky celej den ruku v rozkroku, furt si s „ním“ hraje. Poslední dobou mi to už leze na nervy.
@Semyaza píše:
tak muž by šel do ložnicegauč je můj
![]()
![]()
my máme v ložnici děti
štěnice se už sedm let nechtějí hnout z mojí postele ![]()
Muj chlap, kdyz prebaluje malou, tak pak barvite lici barvu, konzistenci i mnozstvi hovinek. Jako kdyby jen prede mnou, ale on to klidne vyklada navsteve u kafe. ![]()
@terinka4444 píše:
my máme v ložnici dětištěnice se už sedm let nechtějí hnout z mojí postele
třeba přestěhovat štěnice ![]()
@Brooucinda to pozor, já o čuchajícím praseti nic nepsala! On se šel pouze přesvědčit, co to může být vylito. Jinak to klidně mohlo být i načurané od našeho broučka… Takže tohle bych i pochopila.
Nicméně než tam sednul, nic tam nebylo, což jsem mu patřičně zdůraznila.
A u vás se neříká: zpocený jako prase???
@terinka4444 píše:
my máme v ložnici dětištěnice se už sedm let nechtějí hnout z mojí postele
Jééé, to závidí, se mnou si nelehne, jsou ji tři
spí jen sama ![]()
@vendulaaa píše:
@Brooucinda to pozor, já o čuchajícím praseti nic nepsala! On se šel pouze přesvědčit, co to může být vylito. Jinak to klidně mohlo být i načurané od našeho broučka… Takže tohle bych i pochopila.
Jojo říká, jen mi to přišlo vtipný to přirovnání ![]()
@terinka4444 píše:
hele to nic, on si teď vozí jogurty z Německa a ty jsou v kýbli, kilo jogurtu v kýbli, umíš si představit, než vyškrábe kýbl?![]()
![]()
![]()
![]()
Můj děda zase dělá s kafem. Spávala jsem tam po noční na gauči. Děd used, udělal si kávu (kafař ví, že i po 12hodinové noční vůni kafe ve spaní pozná) a lžičkou si to náááležitě promíchal tak, aby bylo jasné slyšel ten neustálí cinkavý zvuk kovové lžičky a skleněného hrknu na kávu. No a aby tomu jako dal korunu tak tu lžičku o hranu dvakrát poklepal (z přebytečné kávy přece) a olízl. No a kdo to vstával po noční?
![]()
@Barunka777 píše:
@terinka4444 @Melody 4 no tak to dělá i ten můj, minule jsem mu řekla už, že jestli si k tomu kelímku nechce dát chleba, celou dobu to jí v klidu a jak se dostane na dno, začne to vehementně tou lžičkou vyškrabovat jak šílenec![]()
![]()
mám sto chutí ho tím kelímkem umlátit!Jinak ten muj má taky celej den ruku v rozkroku, furt si s „ním“ hraje. Poslední dobou mi to už leze na nervy.
@terinka4444 píše:
![]()
![]()
![]()
ty brdo to je jak z hororu
uprimne te lituju
![]()
@vendulaaa píše:
Jasně že říká, ale hádat se, že jsem tam něco vylila a jako důkaz čmuchnout a uznat, že takhle nevoní nic vylitého, neb já sám, je opravdu prasatové ![]()
Ale jestli jsem urazila, pardon