Chlap se zbláznil!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12748
17.8.13 21:04
@terinka4444 píše:
hele to nic, on si teď vozí jogurty z Německa a ty jsou v kýbli, kilo jogurtu v kýbli, umíš si představit, než vyškrábe kýbl? :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

tak tohle nemá chybu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
17.8.13 21:05
@Anonymní píše:
Rozškrabe dveře a vyje kok*t :D To se malá vzbudí totálně :D
:lol: :lol: :lol: tak vykastrovat. Ale koukám, že máš doma živo :lol:
  • Citovat
  • Upravit
1514

@terinka4444 @Melody 4 no tak to dělá i ten můj, minule jsem mu řekla už, že jestli si k tomu kelímku nechce dát chleba, celou dobu to jí v klidu a jak se dostane na dno, začne to vehementně tou lžičkou vyškrabovat jak šílenec :zed: :zed: :zed: mám sto chutí ho tím kelímkem umlátit!

Jinak ten muj má taky celej den ruku v rozkroku, furt si s „ním“ hraje. Poslední dobou mi to už leze na nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
@Semyaza píše:
tak muž by šel do ložnice :-D gauč je můj :lol: :lol: :lol:

my máme v ložnici děti :think: štěnice se už sedm let nechtějí hnout z mojí postele :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
17.8.13 21:06

Muj chlap, kdyz prebaluje malou, tak pak barvite lici barvu, konzistenci i mnozstvi hovinek. Jako kdyby jen prede mnou, ale on to klidne vyklada navsteve u kafe. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
@terinka4444 píše:
my máme v ložnici děti :think: štěnice se už sedm let nechtějí hnout z mojí postele :mrgreen:

třeba přestěhovat štěnice :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6027

@Brooucinda to pozor, já o čuchajícím praseti nic nepsala! On se šel pouze přesvědčit, co to může být vylito. Jinak to klidně mohlo být i načurané od našeho broučka… Takže tohle bych i pochopila.
Nicméně než tam sednul, nic tam nebylo, což jsem mu patřičně zdůraznila.
A u vás se neříká: zpocený jako prase???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@terinka4444 píše:
my máme v ložnici děti :think: štěnice se už sedm let nechtějí hnout z mojí postele :mrgreen:

Jééé, to závidí, se mnou si nelehne, jsou ji tři :) spí jen sama :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.8.13 21:07
@vendulaaa píše:
@Brooucinda to pozor, já o čuchajícím praseti nic nepsala! On se šel pouze přesvědčit, co to může být vylito. Jinak to klidně mohlo být i načurané od našeho broučka… Takže tohle bych i pochopila.

Jojo říká, jen mi to přišlo vtipný to přirovnání :D

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
17.8.13 21:07
@terinka4444 píše:
hele to nic, on si teď vozí jogurty z Německa a ty jsou v kýbli, kilo jogurtu v kýbli, umíš si představit, než vyškrábe kýbl? :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

Můj děda zase dělá s kafem. Spávala jsem tam po noční na gauči. Děd used, udělal si kávu (kafař ví, že i po 12hodinové noční vůni kafe ve spaní pozná) a lžičkou si to náááležitě promíchal tak, aby bylo jasné slyšel ten neustálí cinkavý zvuk kovové lžičky a skleněného hrknu na kávu. No a aby tomu jako dal korunu tak tu lžičku o hranu dvakrát poklepal (z přebytečné kávy přece) a olízl. No a kdo to vstával po noční? :mrgreen: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
ShadowHunter
17.8.13 21:08
@Barunka777 píše:
@terinka4444 @Melody 4 no tak to dělá i ten můj, minule jsem mu řekla už, že jestli si k tomu kelímku nechce dát chleba, celou dobu to jí v klidu a jak se dostane na dno, začne to vehementně tou lžičkou vyškrabovat jak šílenec :zed: :zed: :zed: mám sto chutí ho tím kelímkem umlátit!Jinak ten muj má taky celej den ruku v rozkroku, furt si s „ním“ hraje. Poslední dobou mi to už leze na nervy.
:nevim: :nevim: tak to ten můj nedělá. On si raději vezme do ruky ovladač od xboxu, vymýšlí kraviny ohledně jídla a mrnčí, že je tlustý :nevim: :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
11689
17.8.13 21:08
@terinka4444 píše:

ty brdo to je jak z hororu :lol: uprimne te lituju :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
17.8.13 21:09
@vendulaaa píše:

Jasně že říká, ale hádat se, že jsem tam něco vylila a jako důkaz čmuchnout a uznat, že takhle nevoní nic vylitého, neb já sám, je opravdu prasatové :mrgreen:
Ale jestli jsem urazila, pardon

• Citovat
  • Upravit
luciášice
17.8.13 21:09

:lol: :lol: :lol: DOBRÝ TÉMA :palec: Jedna vyndaná koule vede :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.8.13 21:11
@luciášice píše: :lol: :lol: :lol: DOBRÝ TÉMA :palec: Jedna vyndaná koule vede :pankac: :pankac: :pankac:

Dík teda :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí