Chlap se zbláznil!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
530
17.8.13 21:34

@Brooucinda nooo o tom bych musela něco vědět :D :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
17.8.13 21:35

@Claire Bare No to já snad taky, ale bud jsou opravdu všicí stejný, nebo..Nevím :-DD

• Citovat
  • Upravit
530
17.8.13 21:36

@Brooucinda všichni stejný? :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
17.8.13 21:36
@Claire Bare píše:
@lucka.Kr o tom mi ani nemluv!!! :pocitac: :mrgreen: polovina trenek na prdeli a u kulek díru jak vjezd do pískovny…a když řikam že je vyhodim tak se vzteká jak malej že se ty trenky ještě dají nosit…u jedněch jsem se už nasr… a prostřihla jsem díru na kulích asi 10cm a dvě na půlkách…hádejte kde jsou ty trenky teď?! :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Fakt se tu tlemím jak blázen, manžel v práci a kluk na notebooku mi říká: Mami čemu se směješ? A já: Ále ničemu. A on jo ty tam máš tu diskuzi s těma vtipama?" No nic jdu čurat nebo si krupnu :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 17.08.13 v 21:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
17.8.13 21:37
@Brooucinda píše:
@Claire Bare No to já snad taky, ale bud jsou opravdu všicí stejný, nebo..Nevím :-DD

Jo, to bude ono..Všichni na jedno brdo..

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda

@Claire Bare No podle ostatních, jsou asi prostě…chlapi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

U nás naprosto stejné!! :P Hopsá s ním doma taky furt :) trenýrky děravý všechny :D

• Citovat
  • Upravit
Silky123

Tak s tím jogurtem jste mě dostaly. Chlap to dělá taky, hrozně to nesnáším, protože to vypadá, jako když dostane jogurt 1× ročně. Když dojím jogurt, taky „ošetřím“ stěny kelímku, jenže on ho po mně vezme a začne promlouvat, jak si tam klidně nechám skoro půl jogurtu…

Minule jsem mu kelímek vyrvala z ruky a vyhodila. Zakázala mu jíst jogurt kovovou lžičkou, protože to drbal tak, až budil dítě.

• Citovat
  • Upravit
becky87
@Silwinka87 píše:
Jo, to bude ono..Všichni na jedno brdo..

Hlavne ze rozmnozuji :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.8.13 21:38
@Silky123 píše:
Tak s tím jogurtem jste mě dostaly. Chlap to dělá taky, hrozně to nesnáším, protože to vypadá, jako když dostane jogurt 1× ročně. Když dojím jogurt, taky „ošetřím“ stěny kelímku, jenže on ho po mně vezme a začne promlouvat, jak si tam klidně nechám skoro půl jogurtu…Minule jsem mu kelímek vyrvala z ruky a vyhodila. Zakázala mu jíst jogurt kovovou lžičkou, protože to drbal tak, až budil dítě.

Po mě ožírá KFC :D ty kuřecí křídla :D až pak to vyhodí :D

• Citovat
  • Upravit
168
17.8.13 21:38
@Brooucinda píše:
@Claire Bare
JAK SE SPRCHUJEME Žena
Svlíkne si věci a rozdělí je do koše na prádlo zvlášť tmavé a světlé. Jde do koupelny v župánku
Když po cestě do koupelny uvidí manžela, zahalí všechno, co by mohlo být vidět.
Podívá se na to, co jí Pán Bůh nadělil. Hlavou jí proběhne, že by měla dělat víc lehsedů, noh zdvihů… Zapne sprchu.
Vydrhne si obličej něčím meruňkovým s drcenými kousky (dámy prominou).
Použije zvlášť žínku na obličej, ruce, nohy, houbu, širší houbu a pemzu.
Umyje si vlasy jednou okurkovým a pak šalvějovým šampónem obohaceným 4vitamíny.
Umyje si vlasy znovu, aby se ujistila, že jsou OPRAVDU umyté.
Dá si do vlasů grapefruitovo - mátový kondicionér, obohacený skutečnou vášní ovoce.
Spláchne kondicionér. Oholí si podpaždí a nohy. Vyleze z vany´a stoupne si přímo na kobereček v koupelně. Utře se ručníkem velikosti menšího státu.
Vystříká vanu přípravkem proti plísni. Setře veškerá mokrá místa ve sprcháči. Vrátí se do ložnice oblečená v župánku a s ručníkem na hlavě.Muž
Svlíkne se sedě na kraji postele a nechá hadry jen tak pohozený.
Do koupelny jde nahatej. Když na cestě do koupelny uvidí manželku, zahoupá dindonem a udělá WOO WOO.
Obdivuje se svému dindonovi a podrbe se na pr.eli. Podívá se, co mu to Pán Bůh nadělil za supr tělo. Zapne sprchu. Umyje si obličej. Většinu času stráví omýváním dindona a pr.ele.
Vytroubí si frňák do ruky a spláchne to vodou. Us.re si a zasměje se, jak nahlas si prdnul.
Umeje si vlasy. Udělá si šamponový číro. Umyje si pr.el a nechá ty chlupy na mejdle. Čůrá…a čůrá…a čůrá. Všechno spláchne, vyleze z vany mimo kobereček.
Utře si jenom pr.el a předloktí.
Nakreslí kozy na zrcadlo, aby se cítil jako chlap. Setřepe z dindona vodu.
Pokud projde kolem manželky, zahoupá dindonem a udělá znova WOO WOO.

Tak to je drsné a pravdivé, zítra dám muži k přečtení.. :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
17.8.13 21:39

Se to tu stáčí směrem, co dojíží po mě manžel :mrgreen:  :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
530
17.8.13 21:40

Jsem si vzpomněla :D Víte, proč se ženy po ránu drbou na hlavě?…Ne? Protože nemají koule… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
17.8.13 21:40
@berri píše:
Tak to je drsné a pravdivé, zítra dám muži k přečtení.. :pankac: :pankac: :pankac:

Manžel to taky četl a uznal :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
17.8.13 21:41
@Claire Bare píše:
Jsem si vzpomněla :D Víte, proč se ženy po ránu drbou na hlavě?…Ne? Protože nemají koule… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Djóóóóbřééé :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí