Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Silwinka87 píše:
Tak můj si střihá nehty ve stylu, že je ostříhá až snad do půlky lůžek, já mu za to nadávám, ať si to tak moc nezastřihuje, že ho to musí bolet a on mi na to řekne, aspoň to dýl vydrží ostřihané..V tu ránu jdu do kolen..
masakr
![]()
@Claire Bare píše:
@Brooucinda pfff když pominu trenky a ponožky…tak ten muj si teda na oblečení docela zakládá, starší trička na doma a kolem domu, do lesa atd…a je i opatrnej takže nic moc díry
Tak to jako pozor..Můj když se chystá někam ven, tak to je jak manekýn, se vymódí, navoní-smrdí jak kurvin kufr..Pak si sedne do obyváku a huláká na mě, ať si pohnu, že mě to trvá..Ale že on byl hodinu v koupelně, to už je v pohodě..
Dámy, mám dost
se tu chlámu taky jak prdlá…
@Silwinka87 Tak tohle s nehtama přesně dělá i ten můj.
Jak já to nesnáším.
Budte radi za deravy trenky! Az si nakoupi svatecni, bude jasno, ze v tom chodi mezi lidi ![]()
To chce klid a nohy v teple nic se s tim udelat neda je to jenom chlap mozna mu zkusit dat detatko parkrat uspat a mozna hi to uklidni. Ja se musim pochlubit mam paradniho manzela mame doma 7 mesicu stareho klucinu kterej je k neutahani a jakmile manzel vidi ze toho zacina byt vazne moc okamzite zakroci a ja pak jen premyslim kdo je vetsi dite jestli manzel nebo syn. A jakmile se nam podari maleho uspat tak okamzite prepina do ticheho rezimu. To by od africana cekal malo kdo ze.
![]()
Ale teď vážně
Až uvidím na něm děravý trenky a jak se drbe tak ho poprskám smíchy
Doteďka jsem jen protáčela panenky, si bude myslet, že mi hráblo.
@Silwinka87
mě nedávno sjel za to že se nestihl ani navonět…nááááhodou jsem byla ready dřív než on a honila ho ať pohne že spěchám
u nas je takovej ritual prolítne koupelnou - sprcha, zuby..pak hleda trenky a ponožky (nadava že nemuže najit dvě stejný), pak vybírá tričko
následuje cesta zpět do koupelny kde zhodnotí svuj zevnějšek, probrabuje vlasy dokud mu to netrčí tím správným směrem a nemá to jeho styl, návrat do ložnice ke skřínce aby si dal deodorant a našplejchal na sebe půl voňavky
pak stojí v předsíni a nadava kde jsem ![]()
@ncc1701 píše:
Budte radi za deravy trenky! Az si nakoupi svatecni, bude jasno, ze v tom chodi mezi lidi
Jako že má milenku?
![]()
To je diskuze
jsem chcíplá smíchy
Ja nesnasim, kdyz uz konecne usne dite, udelam si kafe, sednu k tv, on si dotahne lavor, napari haksny, ocet smrdi vsude a skrabe si paty, ze neslysim ani prd
a pak presne striha ty nehty, ze je ma do pul luzek ![]()
Můj chlap se taky věčně tahá přes trenky za nářadí, někdy si toho nevšímám a jindy mi to tak bije do očí, že už mi to fakt nedá a musím se zeptat co tam furt hledá a jestli nepotřebuje pomoc
.
Nechápu proč to chlapi dělají
.
A pamatuji měli jsme jednoho tělocvikáře skoro důchodce na základce on si vždycky v bílých volných trenkách sedl na židli při naší rozcvičce a roztáhl nohy, takyže mu bylo vidět vše
asi si to neuvědomil nebo co
.
Asi ten šokující pohled nikdy nezapomenu
.
@Brambůrka10 píše:
To je diskuzejsem chcíplá smíchy
Ja nesnasim, kdyz uz konecne usne dite, udelam si kafe, sednu k tv, on si dotahne lavor, napari haksny, ocet smrdi vsude a skrabe si paty, ze neslysim ani prd
a pak presne striha ty nehty, ze je ma do pul luzek
@Kelsey píše:
Můj chlap se taky věčně tahá přes trenky za nářadí, někdy si toho nevšímám a jindy mi to tak bije do očí, že už mi to fakt nedá a musím se zeptat co tam furt hledá a jestli nepotřebuje pomoc.
Nechápu proč to chlapi dělají.
A pamatuji měli jsme jednoho tělocvikáře skoro důchodce na základce on si vždycky v bílých volných trenkách sedl na židli při naší rozcvičce a roztáhl nohy, takyže mu bylo vidět vše![]()
asi si to neuvědomil nebo co
.
Asi ten šokující pohled nikdy nezapomenu.
Proboha fuj..To je trauma na celý život, né? ![]()