Chlap se zbláznil!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
957
17.8.13 22:04
@Silwinka87 píše:
Tak můj si střihá nehty ve stylu, že je ostříhá až snad do půlky lůžek, já mu za to nadávám, ať si to tak moc nezastřihuje, že ho to musí bolet a on mi na to řekne, aspoň to dýl vydrží ostřihané.. :roll: V tu ránu jdu do kolen.. :lol:

masakr :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
17.8.13 22:05
@Claire Bare píše:
@Brooucinda pfff když pominu trenky a ponožky…tak ten muj si teda na oblečení docela zakládá, starší trička na doma a kolem domu, do lesa atd…a je i opatrnej takže nic moc díry :mrgreen:

Tak to jako pozor..Můj když se chystá někam ven, tak to je jak manekýn, se vymódí, navoní-smrdí jak kurvin kufr..Pak si sedne do obyváku a huláká na mě, ať si pohnu, že mě to trvá..Ale že on byl hodinu v koupelně, to už je v pohodě..

• Citovat
  • Upravit
2775
17.8.13 22:06

Dámy, mám dost :mrgreen: :mrgreen: se tu chlámu taky jak prdlá…

@Silwinka87 Tak tohle s nehtama přesně dělá i ten můj. :roll: Jak já to nesnáším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
17.8.13 22:06

Budte radi za deravy trenky! Az si nakoupi svatecni, bude jasno, ze v tom chodi mezi lidi :)

• Citovat
  • Upravit
shinemari
17.8.13 22:08

To chce klid a nohy v teple nic se s tim udelat neda je to jenom chlap mozna mu zkusit dat detatko parkrat uspat a mozna hi to uklidni. Ja se musim pochlubit mam paradniho manzela mame doma 7 mesicu stareho klucinu kterej je k neutahani a jakmile manzel vidi ze toho zacina byt vazne moc okamzite zakroci a ja pak jen premyslim kdo je vetsi dite jestli manzel nebo syn. A jakmile se nam podari maleho uspat tak okamzite prepina do ticheho rezimu. To by od africana cekal malo kdo ze. :srdce: :)

• Citovat
  • Upravit
957
17.8.13 22:08

Ale teď vážně :! Až uvidím na něm děravý trenky a jak se drbe tak ho poprskám smíchy :mrgreen: :mrgreen: Doteďka jsem jen protáčela panenky, si bude myslet, že mi hráblo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
17.8.13 22:09

:lol: :lol: :lol: To mě odbouralo. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530

@Silwinka87 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mě nedávno sjel za to že se nestihl ani navonět…nááááhodou jsem byla ready dřív než on a honila ho ať pohne že spěchám :D u nas je takovej ritual prolítne koupelnou - sprcha, zuby..pak hleda trenky a ponožky (nadava že nemuže najit dvě stejný), pak vybírá tričko :roll: :mrgreen: následuje cesta zpět do koupelny kde zhodnotí svuj zevnějšek, probrabuje vlasy dokud mu to netrčí tím správným směrem a nemá to jeho styl, návrat do ložnice ke skřínce aby si dal deodorant a našplejchal na sebe půl voňavky :D pak stojí v předsíni a nadava kde jsem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
@ncc1701 píše:
Budte radi za deravy trenky! Az si nakoupi svatecni, bude jasno, ze v tom chodi mezi lidi :)

Jako že má milenku? :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
17.8.13 22:10

To je diskuze :lol: jsem chcíplá smíchy :lol: Ja nesnasim, kdyz uz konecne usne dite, udelam si kafe, sednu k tv, on si dotahne lavor, napari haksny, ocet smrdi vsude a skrabe si paty, ze neslysim ani prd :cert: a pak presne striha ty nehty, ze je ma do pul luzek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
17.8.13 22:11

Tak my se tady řežeme i smanželem, mi tečou slzy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.8.13 22:12

Můj chlap se taky věčně tahá přes trenky za nářadí, někdy si toho nevšímám a jindy mi to tak bije do očí, že už mi to fakt nedá a musím se zeptat co tam furt hledá a jestli nepotřebuje pomoc :mrgreen:.
Nechápu proč to chlapi dělají :nevim:.
A pamatuji měli jsme jednoho tělocvikáře skoro důchodce na základce on si vždycky v bílých volných trenkách sedl na židli při naší rozcvičce a roztáhl nohy, takyže mu bylo vidět vše :zed: :roll: asi si to neuvědomil nebo co :nevim:.
Asi ten šokující pohled nikdy nezapomenu :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
17.8.13 22:12

@Brambůrka10 tak za to bych ho zastřelila! :pocitac: :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
17.8.13 22:13
@Brambůrka10 píše:
To je diskuze :lol: jsem chcíplá smíchy :lol: Ja nesnasim, kdyz uz konecne usne dite, udelam si kafe, sednu k tv, on si dotahne lavor, napari haksny, ocet smrdi vsude a skrabe si paty, ze neslysim ani prd :cert: a pak presne striha ty nehty, ze je ma do pul luzek :nevim:
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Silwinka87
17.8.13 22:14
@Kelsey píše:
Můj chlap se taky věčně tahá přes trenky za nářadí, někdy si toho nevšímám a jindy mi to tak bije do očí, že už mi to fakt nedá a musím se zeptat co tam furt hledá a jestli nepotřebuje pomoc :mrgreen:.
Nechápu proč to chlapi dělají :nevim:.
A pamatuji měli jsme jednoho tělocvikáře skoro důchodce na základce on si vždycky v bílých volných trenkách sedl na židli při naší rozcvičce a roztáhl nohy, takyže mu bylo vidět vše :zed: :roll: asi si to neuvědomil nebo co :nevim:.
Asi ten šokující pohled nikdy nezapomenu :mrgreen:.

Proboha fuj..To je trauma na celý život, né? :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí