Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je to porad jen chlap, co nadelas, vymenit TO nema cenu, vsechno je to stejne ![]()
Jooo, z jiné planety jo, ale projevuje se to jinak než u vás ![]()
U nás je to podobné, ale jen to s tím počítačem a koulemi, naštěstí mimčo ještě nemáme, tak snad nedopadnem jak u vás..hlavu vzhůru a bacha lexaurin je údajně návykový a nesmí se po něm řídit
![]()
Jenže mě spíš do rakve ![]()
Nejhorší je, že já v tu chvíli vykulim oči a fakt na něj asi čučim jak na blba!!! ![]()
Dnes na hřišti s malou…slíbila jsem jí kofolu a korbáček tam v bistru u hřiště a já jsem měla taky chuť na kofču a co udělal??? Rozeřve se na celý kolo, dost hlasitě,„pojd Alenko, maminka chce zas dřepět a chlastat v hospodě“… samo že jsem nešla ![]()
Moje teta Kveta vzdycky rikavala: nosi to trenky, co bys po tom chtela? ![]()
Vyndá kuli z trenek, no já omdlím
tak ten můj je taky z jinéplanety, ale asi nějaké civilizovanější či co. a jelikž nespavé dítě poměrně často uspává, když spí, chodí po špičkách
![]()
Zase se právě naštval, že chci koukat stupidně na novu na romanťák a ne na National Geographic ![]()
@Fíková píše:
Moje teta Kveta vzdycky rikavala: nosi to trenky, co bys po tom chtela?
@Fíková píše:
Moje teta Kveta vzdycky rikavala: nosi to trenky, co bys po tom chtela?
@terinka4444 píše:
Vyndá kuli z trenek, no já omdlím![]()
![]()
![]()
![]()
tak ten můj je taky z jinéplanety, ale asi nějaké civilizovanější či co. a jelikž nespavé dítě poměrně často uspává, když spí, chodí po špičkách
![]()
![]()
Zase se právě naštval, že chci koukat stupidně na novu na romanťák a ne na National Geographic
Já taky mám Hlavně nezávazně - on v rohu u PC jak sysel a sluchadla na uších ![]()
Dámy, já se jdu oběsit!

Mě šibne z toho co mám momentálně doma! Chlap jakoby zešílel..
Poslední dobou jakoby mu šibalo! Malá jde spát, nááááhodou mu spadne hrnec, flákne dveřma, splachuje pětkrát hajzl..jakoby jediný co chtěl, je jí vzbudit!
Vrcholem všeho je, že u televize si trenkama vyndá kouli a drbe si ji!!!
Když na něj mluvím, má sluchátka na uších u PC a jedno ucho si nadzvedne a pětkrát se ptá „cože“???
Jsem na Lexaurin z toho!
Taky máte někdy doma taovýho exota, že vám přijde, že jsou fakt z jiný planety???