Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky jdu spát, bolí mě celej obličej od smíchu. Píšete krásně, zítra dočtu. Dobrou ![]()
Dělá manžel taky, zvoní 10krát za sebou, pak pustí na plný pecky televizi, další půlhodinu u ní klimbá nad kafem, několikrát třískne dveřma od koupelny a od záchoda, nakonec vchodovýma dveřma, že se barák zatřese v základech. Většinou vstávám já první, jsem vypravená za 10minut a ani neví, kdy jsem odešla. Tak nevím jestli je to taková bezohlednost nebo chlapi prostě vstát a oejít potichu neokážou.
@Gina108 píše:
Noo, to teda netuším, vždycky se ho vyptávám, co dělaj děti kamarádů, jejich partnerky a prej: „Vo tom se nebavíme.“ No je mi to jasný. Dřív se bavili vo sexu, kde kdo koho voš..l, teď už jenom vzpomínaj.
Pěkně kecá..Můj to říká taky a když jsme kolikrát všichni venku, tak my ženské si odsedneme a když se na ně zaměříme, tak jenom slyšíme, jak jim ty huby jedou a jak si vykládají, co všechno doma udělali, když byla jeho ženská zrovna u kadeřnice a jak,,chudák" hlídal s nasazením života a co on udělal práce..No..Vždycky jdeme s babama do kolen.. ![]()
A vztahy rozebírají taky..
@Anonymní píše:
Dámy, já se jdu oběsit!![]()
Mě šibne z toho co mám momentálně doma! Chlap jakoby zešílel..
Poslední dobou jakoby mu šibalo! Malá jde spát, nááááhodou mu spadne hrnec, flákne dveřma, splachuje pětkrát hajzl..jakoby jediný co chtěl, je jí vzbudit!
Vrcholem všeho je, že u televize si trenkama vyndá kouli a drbe si ji!!!
Když na něj mluvím, má sluchátka na uších u PC a jedno ucho si nadzvedne a pětkrát se ptá „cože“???![]()
![]()
![]()
Jsem na Lexaurin z toho!
Taky máte někdy doma taovýho exota, že vám přijde, že jsou fakt z jiný planety???
:mrgreen
Moc děkuji. Zasmála jsem se do zásoby. ![]()
@alun-ka píše:
Dělá manžel taky, zvoní 10krát za sebou, pak pustí na plný pecky televizi, další půlhodinu u ní klimbá nad kafem, několikrát třískne dveřma od koupelny a od záchoda, nakonec vchodovýma dveřma, že se barák zatřese v základech. Většinou vstávám já první, jsem vypravená za 10minut a ani neví, kdy jsem odešla. Tak nevím jestli je to taková bezohlednost nebo chlapi prostě vstát a oejít potichu neokážou.
Nejspíš nedokážou..Podle mě to schválně nedělají..Oni si ani neuvědomují, že to dělají a že nám to leze na nervy..
@Silwinka87 píše:
Pěkně kecá..Můj to říká taky a když jsme kolikrát všichni venku, tak my ženské si odsedneme a když se na ně zaměříme, tak jenom slyšíme, jak jim ty huby jedou a jak si vykládají, co všechno doma udělali, když byla jeho ženská zrovna u kadeřnice a jak,,chudák" hlídal s nasazením života a co on udělal práce..No..Vždycky jdeme s babama do kolen..
A vztahy rozebírají taky..
Fakt i vztahy, jo? No to si na něj počíhám, až zas někdy půjde z pařby s kamarádama ![]()
@Gina108 píše:
Fakt i vztahy, jo? No to si na něj počíhám, až zas někdy půjde z pařby s kamarádama
On ti řekne, že se o tom nebaví, ale není to pravda..Jsou horší jak babi na trhu..
@alun-ka píše:
Noo, to dělá můj taky - desetkrát posunuje budíka, naštěstí se doma moc nefláká a jede hned do práce a snídani si dá až tam.
Hehe, tuhle si prej na něj kolegyně stěžovala, že mluví s plnou pusou. No von v tý práci asi taky žere furt
![]()
@Silwinka87 píše:
On ti řekne, že se o tom nebaví, ale není to pravda..Jsou horší jak babi na trhu..
@Silwinka87 píše:
Noo, tuhle jsem si odposlechla kousek rozhovoru:
„Hele vole, ta moje se k vám domu chce nas.rat na návštěvu o vočumovat toho vašeho novýho sviště, zařiď to a hoď nám termín.“
„Jasně, ale ty d.bile, ne abys Aleně říkal, že doma něco děláš a už vůůbec ne, že máš něco hotovýho, jinak tě zabiju, jasný?“
@Gina108 píše:
„Hele vole, ta moje se k vám domu chce nas.rat na návštěvu o vočumovat toho vašeho novýho sviště, zařiď to a hoď nám termín.“
„Jasně, ale ty d.bile, ne abys Aleně říkal, že doma něco děláš a už vůůbec ne, že máš něco hotovýho, jinak tě zabiju, jasný?“
Ještě by Alena chtěla konečně po deseti letech navrtat tu poličku do kuchyně ![]()
Tak ten můj je taky dobytek největší! Je to němec a němci prasata jsou!
Taky se furt drbe na koulích, sere, jak dobytek a je to hrozně k smíchu! Pes leží u jeho nohou a on si schválně prdne, aby ho vzbudil! Nebo vleze do baráku a na celej barák si prdne, krkne a nebo hlasitě zabučí, aby to slyšeli ostatní sousedi! Někdy se až stydím za to co mám doma! Čekáme ditě, tak doufám, že nebude stejnej dobytek, jak jeho fotr!
@katja.kuerti píše:
Tak ten můj je taky dobytek největší! Je to němec a němci prasata jsou!
Taky se furt drbe na koulích, sere, jak dobytek a je to hrozně k smíchu! Pes leží u jeho nohou a on si schválně prdne, aby ho vzbudil! Nebo vleze do baráku a na celej barák si prdne, krkne a nebo hlasitě zabučí, aby to slyšeli ostatní sousedi! Někdy se až stydím za to co mám doma! Čekáme ditě, tak doufám, že nebude stejnej dobytek, jak jeho fotr!
@Gina108 píše:
a co je na tom divného? ![]()
Holky a co se týká sexu - neodrazuje vás to jejich chování? Já už jsem chlapovi říkala, že jetli bude ořád mlaskat u jídla, mluvit s plnou pusou a krkat na celý barák, tak už si asi fakt nikdy nevrzne… nejsem žádná primadona, ale tohle…
si grgne a pak se jde ke mě tulit
nebo jim to fakt nedochází? ![]()