Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dámy, já se jdu oběsit!![]()
Mě šibne z toho co mám momentálně doma! Chlap jakoby zešílel..
Poslední dobou jakoby mu šibalo! Malá jde spát, nááááhodou mu spadne hrnec, flákne dveřma, splachuje pětkrát hajzl..jakoby jediný co chtěl, je jí vzbudit!
Vrcholem všeho je, že u televize si trenkama vyndá kouli a drbe si ji!!!
Když na něj mluvím, má sluchátka na uších u PC a jedno ucho si nadzvedne a pětkrát se ptá „cože“???![]()
![]()
![]()
Jsem na Lexaurin z toho!
Taky máte někdy doma taovýho exota, že vám přijde, že jsou fakt z jiný planety???
Neuveritelne si me pobavila
![]()
@Brooucinda píše:![]()
Já si ton představim, z jakou vážnou tváří a hlasem jí to řiká
@Michel66 píše:
Teď nevím, jestli jste to tady už neřešily, nemám čas to celý číst(to až v poledne, až mi děti usnou),ale taky vaši chlapi pořád něco hledají a svádí to na vás?![]()
Chlap třeba přijde z garáže a do 5 minut se mě ptá, kam dal klíče. Celá rodina se seběhne a hledá tatínkovi klíče od garáže. Po 20 minutách, kdy posloucháme, kam jsme to zase zašantročili a že je to tím, že pořád něco uklízím, si sáhne do kapsy a vítězoslavně klíč vytáhne. A na to pak praví - vidíš mamko, já vím, co dělám!!!
Že by se omluvil, že nás tady po bytě honí jak nadmutý krávy, o tom nemůže být vůbec řeč.
Tak u nás tohle dělám já
Něco někam zašantročím a svádím to na chlapa, že mi to přemístil. Ovšem dlužno dodat, že v 50% mám pravdu ![]()
@Michel66 píše:
Asi tak…![]()
A včera večer, jdu kojit dceru a synovi přečíst pohádku, říkám chlapovi, že jdeme spát, že až půjde pryč(šel údajně sousedovi s něčím pomoct - asi s pivem), ať mi POTICHU přinese ještě noťas do postele. Dala jsem k tomu kázání cca 3 minuty, co má dělat - neřvat, jít potichu, nerozsvěcet v ložnici atd atd. Hodil na mě ksicht a povídá, že snad není blbej, ne? Že mu to stačí říct jednou. Za půl hodiny, když už dcera spala a syn už usínal se rozrazí dveře, rozsvítí se JEN v obýváku a nahlas zařval, tak tady to máš a jo a naši přijedou na návštěvu a dál asi 5 minut začal vykládat kde se kdy co stalo.Děcka vzbuzený a on hrdě odkráčel středem, načež ještě mezi dveřmi pravil, jestli už jsem byla vyvenčit psa!!! Už jsem po něm ten notebook chtěla mrsknout.
Heh, to mne napadlo už v půli odstavce, že bych vzala notebook a prásk s ním na něj ![]()
@Gina108 píše:
Heh, to mne napadlo už v půli odstavce, že bych vzala notebook a prásk s ním na něj
@Fíková rozhodně ne
Jednak za 7 týdnů rodím, takže moje myšlenky jsou někde úúúúplně jinde a za druhé sotva lehnul do postele, tak usnul, tudíž i kdybych chtěla, mám smůlu
![]()
@Brambůrka10 píše:
A muj švagr, když se vožere, je taky zlatejSegra, ktera je v pohode, jen v naladicce mu rika, Jarousku, uz nepij, vzdyt uz padas
A on ji odpovi, Kačenko, jdi si lehnout, ty ses tak zlita, ze uz ani nevidis, nedelej ostudu a myslí to vazne
to sem vzdycky mrtva smichy
Jo a ještě jedna věc mě napadla v souvislosti s tím prděním(snad se to tady už neřešilo, ať se neopakuju), taky vaši chlapi, když už jste na odchodu mezi dveřma, všichni oblečený, obutý, v každé ruce dítě nebo kabelu, prohlásí, že ještě musí nutně na záchod a sedí tam pak 20 minut, zatímco vy uklidňujete nervózní, plačící a potící se děti?
![]()
@Michel66 píše:
Jo a ještě jedna věc mě napadla v souvislosti s tím prděním(snad se to tady už neřešilo, ať se neopakuju), taky vaši chlapi, když už jste na odchodu mezi dveřma, všichni oblečený, obutý, v každé ruce dítě nebo kabelu, prohlásí, že ještě musí nutně na záchod a sedí tam pak 20 minut, zatímco vy uklidňujete nervózní, plačící a potící se děti?![]()
joo, taky
a nezapomene dodat, ze to bude minutka
a nebo si jde rychle strihat nehty ![]()
@Brambůrka10 píše:
joo, takya nezapomene dodat, ze to bude minutka
a nebo si jde rychle strihat nehty
Dneska jsem na fb viděla tuhle fotku, nevím proč, ale automaticky jsem si vybavila tuhle diskusi
![]()
@Kelsey píše:
Dneska jsem na fb viděla tuhle fotku, nevím proč, ale automaticky jsem si vybavila tuhle diskusi![]()
![]()
@Silwinka87 píše:
Tak můj si střihá nehty ve stylu, že je ostříhá až snad do půlky lůžek, já mu za to nadávám, ať si to tak moc nezastřihuje, že ho to musí bolet a on mi na to řekne, aspoň to dýl vydrží ostřihané..V tu ránu jdu do kolen..
Přesně, tak ten můj si dělá manikúru a pedikúru snad obden, nechápu, co tam pořád kutí. Pěkně si kolem sebe rozprostře noviny, aby neudělal nepořádek. Několikrát jsem totiž „poté“ zametala a byl to hnus, velebnosti.
Oholí si hlavu a intim partie, pořádně se vydrbe, a pak si vezme roztrhaný triko, trenýrky a vyhovuje mu to ![]()
@Silky123 píše:
Přesně, tak ten můj si dělá manikúru a pedikúru snad obden, nechápu, co tam pořád kutí. Pěkně si kolem sebe rozprostře noviny, aby neudělal nepořádek. Několikrát jsem totiž „poté“ zametala a byl to hnus, velebnosti.Oholí si hlavu a intim partie, pořádně se vydrbe, a pak si vezme roztrhaný triko, trenýrky a vyhovuje mu to
Ty máš doma mého chlapa, né? ![]()
Vida, jsou dva exempláře ![]()
Právě si stěžoval, že není co dělat, tak usnul s ovladačem v ruce…