Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Norae píše:
To ten muj obcas zkrizi nohy, schova si ho mezi ne a rekne „hele, jsem holcicka!“
Jen dokazuje, že chlapy budou navždy kluky
Tohle na mě udělat, tak si asi cvrnknu..
@Brooucinda no vidíš, to je dobrej nápad, to by vyřešilo to naše strašný splachování ![]()
@Anonymní píše:
@Brooucinda no vidíš, to je dobrej nápad, to by vyřešilo to naše strašný splachování
Jen bych nechtěla v tu dobu jít pod vašima oknama teda ![]()
@Brooucinda jinak tak je to fakt kolem 3tí ráno nebo i dýl, takže většina lidí spí a kolem nás nechodí
@Anonymní píše:
@Brooucinda jinak tak je to fakt kolem 3tí ráno nebo i dýl, takže většina lidí spí a kolem nás nechodí
Věřím tomu, že by zrovna někdo jako na potvrou šel ![]()
@Melody 4 píše:
Ja rostu z jedne veci u chlapa, kazde rano ji jogurt. A kazde rano!!! Ten kelimek dre lzickou, aby tam nezustala ani trocha, nekdy se divim ze tam nevydre diru a jeste u toho si dava tu lzicku rychle do pusy. Je to neco sileneho. Jinak zakladatelko je to chlap no
Ježiš, tahle diskuze mi zůstala utajená, řehtám se jak blázen a pod tohle se můžu podepsat, to jsi psala o mém muži ne??? ![]()
My teda spolu nebydlíme ještě ofiko, nejsme spolu zase tak dlouho a zatím spolu u mě trávíme pár dní v týdnu…no a jak se tak málo vidíme, tak zpravidla dřív nebo později vidím, jak sedí na gauči a jsou mu i trenky malý, jenště třeba s náležitým „uslintaným“ flekem vpředu…ještě že nemáme děti nebo tak…
Jenže tuhle někdo zazvonil a on se normálka sebral a došel ke dveřím, že jako otevře. Tak jsem si zaklepala na čelo, pak jsem zaklepala na dindona a strčila ho za dveře…já jsem si už zvykla, ale pro sousedy na vsi by to bylo asi silný kafe…
Jupíííí, nemám takový exemplář doma jediná! My s manžou teda oslavíme teprve rok manželství, ale občas je to síla
!
Když jsme ho poznala, tak chodil navoněný a dobře oblíkaný - teď sice chodí stále dobře oblíkaný, ale málokdy navoněný a že on má docela agresivní pot.
Do sprchy ho musím někdy fakt dotáhnout, s ním si čistit zoubky (aby to vůbec někdy dělal
)
. V rozkroku se také pořád drbe (chodí většinou doma jen v trenkách) a to mě docela štve, hlavně, kdy se mnou mluví a dívá se na mě!
Než jsem si teda alespoň částečně zvykla, že se tam teda drbe, tak jsem se v noci budila, jak se klepala postel a pod dekou se táhly dlouhé a rychlé pohyby (dlouho!) sem se normálně lekla, že si vedle mě hraje
! Ale to se opravdu jen drbal, postupem času se k tomu přidalo i drbání v nebo na zadku!
Krkání a prdění je u něj na denním pořádku (někdy si připadám, že už jsem těmi plyny otrávená) a šťourá se v nose!!!
Srkání a mlaskání už neřeším
! Jogurtíky taky zbožňuje (také ty z německa!) Děravé trenky a ponožky máme také, jen je nekompromisně vyhazuji
! Jsem těhotná, tak se vážně těším až budu odnaučovat mimíse zlozvykům a budu ho učit nějaké hygieně a pravidlům slušného chování a on mi bude říkat "ale táta to (ne)dělá taky!!!
![]()
A s počítačem bojujeme taky
!
Ale jinak je to hodný a milující manžel
! Jen si asi na některé věci nechci zvyknout ![]()
Tak jsem včera schválně pozorovala svoji drahou polovičku při konzumování jogurtu, musím konstatovat, že to dělá taky. Vyhrabává to opravdu dokonale. Protože byl u toho zabrán do něčeho opravdu neodkladného a vzrušujícího na počítači, tak jsem jen tak mimochodem prohodila, že to určitě ještě nemá vyškrábnuto dokonale. To jste neviděly, jak zvýšil urputnost škrábání lžičkou po dně kelímku. Tak jsem se jen nadechla a hoooodně zhluboka vydechla.
A do toho mi těhotná kamarádka napsala, že jí přítel opečovává a donesl jí snídani do postele. Tak tomu svýmu povídám: Evča mi píše, že jí přítel nosí snídani do postele. Já chci taky". Bylo mi odpovězeno: „A co ti brání, tak si ji tam dones taky.“ ![]()
@Michel66 píše:
Tak jsem včera schválně pozorovala svoji drahou polovičku při konzumování jogurtu, musím konstatovat, že to dělá taky. Vyhrabává to opravdu dokonale. Protože byl u toho zabrán do něčeho opravdu neodkladného a vzrušujícího na počítači, tak jsem jen tak mimochodem prohodila, že to určitě ještě nemá vyškrábnuto dokonale. To jste neviděly, jak zvýšil urputnost škrábání lžičkou po dně kelímku. Tak jsem se jen nadechla a hoooodně zhluboka vydechla.A do toho mi těhotná kamarádka napsala, že jí přítel opečovává a donesl jí snídani do postele. Tak tomu svýmu povídám: Evča mi píše, že jí přítel nosí snídani do postele. Já chci taky". Bylo mi odpovězeno: „A co ti brání, tak si ji tam dones taky.“
Nebo do kýble hned vedle postele
Jabko - toaleťák, žezlo štětka od WC bloku a je to hned
jako na trůně..