Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vysvětlení, proč si drbou koule http://www.youtube.com/watch?…
@MJlove Paráááááááda,nemáme stejnýho chlapa?!
Mě hodně vadí ta hygiena
Nevím, jak ho to mám naučit ![]()
@Tanule23 píše:
@MJlove Paráááááááda,nemáme stejnýho chlapa?!Mě hodně vadí ta hygiena
Nevím, jak ho to mám naučit
Tak to jsem ráda jakože ráda
! Jo, jak ho to naučit, tak s tím se trápím také. Zuby si chodíme čistit společně (takže ovlivním alespoň tohle)
!
@MJlove Tak zuby si čistí, protože jinak ke mě večer v posteli nesmí
A co se týče sprchy po práci, šílené boje
Kolikrát je uražený že se musí jít umýt
Jako dítě
A o prdění radši ani nemluvím
Kolikrát jsem si říkala, že tohle mám doma snad jen já a tohle téma mi ukázalo, že nejsem jediná ![]()
Jo přesně! Z okolí právě nikoho takového neznám a tahle diskuze mi zvedla náladu, že čuníka nemám doma jediná!
Se sprchou bojujeme také nu, ale musím uznat, že co jsme těhotná, tak tam chodí (nebo se aspoň snaží) chodit pravidelně, jelikož jsem citlivá na pachy, takže třeba se to ustálí.
A s tím prděním… to je kolikrát takový smrad!
Ale to je tou jeho stravou, tatarku ke všemu (nejlépe k jednomu jídlu čtvrtku sklenice) a veliké množství! 6/7 vajec k jednomu jídlu a k tomu samo tatarka a hořčice
k tomu pivko
a navrch čtvrt melounu
![]()
@MJlove Přesně!!!Taky v okolí mám jen samé supermuže
Mě vadí, že přijde zpocený z práce a vyvalí se třeba na sedačku
To bych vraždila ![]()
Jéééé, můj ke všemu majonézu
Taky spořádá takovou kupu jídla? Jupíííí. Pivo on teda ne, ale pro změnu zase mléko a pokud možno nějakou sladkost k tomu ![]()
@Tanule23 píše:
@MJlove Přesně!!!Taky v okolí mám jen samé supermužeMě vadí, že přijde zpocený z práce a vyvalí se třeba na sedačku
To bych vraždila
Jéééé, můj ke všemu majonézu
Taky spořádá takovou kupu jídla? Jupíííí. Pivo on teda ne, ale pro změnu zase mléko a pokud možno nějakou sladkost k tomu
To ten můj se ještě svlékne do trenek a je tak! Jo, žere jak prokoplej! Ale to by mi ani tak nevadilo, (mám dva bratry jedlíky) ale spíš to, že on má těžkou cukrovku a je mu jedno co sní a kolik toho sní… prostě teď mu je dobře, tak proč by nějakou cukrovku řešil
!
Mléko může taky a k tomu půl krabice lupínkůůů
! A navrch sýrové čipsy také nejsou problém
![]()
@MJlove Tak mě teda občas vadí i to, kolik toho spořádá, protože mám pocit, že projíme peněz jako 4 členná rodina
U nás nikdo takhle moc nejedl, takže nejsem zvyklá. Bratr sní s k večeři 2 krajíce chleba a má dost, to samé otec.No a můj drahoušek sní 4 a ještě má na něco chuť
Tak to je špatný přístup ![]()
Mléko pije hlavně v noci, když spím, já to sice nechápu, ale nenadělám nic ![]()
No, taky to nemáš lehké
! Mě může dostat, když už si teda veze chleba, tak si na to nafláká mazací sýr, šunku, na to si nastrouhá vrstvu tvrdého sýra a na vrch si dá ještě nějaký tvrdý salám a k tomu jogurtík
! Jsem se ho už taky ptala jestli by si jako nemohl dát jen jedno z toho
neúspěšně no
!
Hihi, tajně pije mléko
! Chlapi jedny! ![]()
@MJlove Určitě ani Ty to nemáš lehké
A to budete mít brzy mimíska
Jéé, to já už ho naučila, že když si vezme sýr, tak jen sýr, když salám, tak jen salám ![]()
Zajímavé, že když jsem ho poznala, tohle nedělal ![]()
Asi na tom taky začnu pracovat
! Můj taky ne, jak jsem říkala/psala chodil upravený, navoněný, v nose se nešťoural a když už si potřeboval uprdnout, tak běžel do kouta abych to neschytala přímo do nosu
!
U něj mám jistotu, že je opravdu hodný, když o něco poprosím tak udělá… doma docela pomáhá, a je velice chápavý… má rád mého kocourka (dokonce na něj šišlá) a je velice optimistický (až mě to někdy…
)!
Na všechno se dá více méně zvyknout, jen s tou hygienou a jeho hraním na počítači docela bojuji ![]()
Ja se pridavam, u nas hygiena dobry, tam problem neni, ale zase bojujeme s tim kdyz chci neco vyprat, vsechno je ciste podle nej a kdyz mu chci neco vyhodit, protoze uz je to hrozne tak to musim udelat kdyz je v praci
![]()
@MJlove Určitě to zvládneš
Můj drahý je taky hodný, až moc, jak já říkám. Udělal by pro mě první a poslední, doma mi pomáhá, snaží se…
Od té doby co spolu žijeme jsem nemusela venčit mého psa, má rád ty procházky s ním
Optimista…to on je taky, ale někdy všechno až moc zlehčuje ![]()
Dá se na to zvyknout, jen já mám strach, aby mě to jednou nebesky nevytáčelo, třeba po 10 letech… ![]()
Hm - buďte holky rády na jednu stranu, že jsou vaši chlapi zaprasený. To ten můj mě buzeroval za to, že pračka špatně pere, že prádlo je špinavé a ať ho suším obrácené naruby, aby nešla barva dolů a každou ťupku vidí a je nasranej… kde se to na tom prádle bere - samozřejmě že za to může pračka a nebo já! ![]()
Tak tady zakladatelka, dámy ![]()
Taky máte doma celkem „husťáky“ ![]()
Co tu tak čtu. ![]()
U nás je nyní rýmička, samozřejmě jsem ho nakazila já, protože jsem na něj házela chrchle ![]()