Chlap se zbláznil!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
20.8.13 15:15

Vysvětlení, proč si drbou koule http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1910
20.8.13 19:42

@MJlove Paráááááááda,nemáme stejnýho chlapa?! :lol: Mě hodně vadí ta hygiena :poblion: Nevím, jak ho to mám naučit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
20.8.13 19:46
@Tanule23 píše:
@MJlove Paráááááááda,nemáme stejnýho chlapa?! :lol: Mě hodně vadí ta hygiena :poblion: Nevím, jak ho to mám naučit :nevim:

:lol: Tak to jsem ráda jakože ráda :lol:! Jo, jak ho to naučit, tak s tím se trápím také. Zuby si chodíme čistit společně (takže ovlivním alespoň tohle) :lol:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1910
20.8.13 19:52

@MJlove Tak zuby si čistí, protože jinak ke mě večer v posteli nesmí :lol: A co se týče sprchy po práci, šílené boje :pocitac: Kolikrát je uražený že se musí jít umýt 8o Jako dítě :lol: A o prdění radši ani nemluvím :roll: Kolikrát jsem si říkala, že tohle mám doma snad jen já a tohle téma mi ukázalo, že nejsem jediná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
20.8.13 19:57

@Tanule23

Jo přesně! Z okolí právě nikoho takového neznám a tahle diskuze mi zvedla náladu, že čuníka nemám doma jediná! :lol: Se sprchou bojujeme také nu, ale musím uznat, že co jsme těhotná, tak tam chodí (nebo se aspoň snaží) chodit pravidelně, jelikož jsem citlivá na pachy, takže třeba se to ustálí.

A s tím prděním… to je kolikrát takový smrad! :zed: Ale to je tou jeho stravou, tatarku ke všemu (nejlépe k jednomu jídlu čtvrtku sklenice) a veliké množství! 6/7 vajec k jednomu jídlu a k tomu samo tatarka a hořčice :D k tomu pivko :D a navrch čtvrt melounu :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1910
20.8.13 20:03

@MJlove Přesně!!!Taky v okolí mám jen samé supermuže :lol: Mě vadí, že přijde zpocený z práce a vyvalí se třeba na sedačku :poblion: To bych vraždila :D

Jéééé, můj ke všemu majonézu :? Taky spořádá takovou kupu jídla? Jupíííí. Pivo on teda ne, ale pro změnu zase mléko a pokud možno nějakou sladkost k tomu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
20.8.13 20:09
@Tanule23 píše:
@MJlove Přesně!!!Taky v okolí mám jen samé supermuže :lol: Mě vadí, že přijde zpocený z práce a vyvalí se třeba na sedačku :poblion: To bych vraždila :DJéééé, můj ke všemu majonézu :? Taky spořádá takovou kupu jídla? Jupíííí. Pivo on teda ne, ale pro změnu zase mléko a pokud možno nějakou sladkost k tomu :zed:

To ten můj se ještě svlékne do trenek a je tak! Jo, žere jak prokoplej! Ale to by mi ani tak nevadilo, (mám dva bratry jedlíky) ale spíš to, že on má těžkou cukrovku a je mu jedno co sní a kolik toho sní… prostě teď mu je dobře, tak proč by nějakou cukrovku řešil :zed: :nevim:!

Mléko může taky a k tomu půl krabice lupínkůůů :lol: :lol:! A navrch sýrové čipsy také nejsou problém :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1910
20.8.13 20:15

@MJlove Tak mě teda občas vadí i to, kolik toho spořádá, protože mám pocit, že projíme peněz jako 4 členná rodina :) U nás nikdo takhle moc nejedl, takže nejsem zvyklá. Bratr sní s k večeři 2 krajíce chleba a má dost, to samé otec.No a můj drahoušek sní 4 a ještě má na něco chuť :) Tak to je špatný přístup :think:

Mléko pije hlavně v noci, když spím, já to sice nechápu, ale nenadělám nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
20.8.13 20:22

@Tanule23

:lol: :lol: No, taky to nemáš lehké :lol:! Mě může dostat, když už si teda veze chleba, tak si na to nafláká mazací sýr, šunku, na to si nastrouhá vrstvu tvrdého sýra a na vrch si dá ještě nějaký tvrdý salám a k tomu jogurtík :zed:! Jsem se ho už taky ptala jestli by si jako nemohl dát jen jedno z toho :D neúspěšně no :lol:!

Hihi, tajně pije mléko :lol: :lol:! Chlapi jedny!  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1910
20.8.13 20:27

@MJlove Určitě ani Ty to nemáš lehké :lol: A to budete mít brzy mimíska :) Jéé, to já už ho naučila, že když si vezme sýr, tak jen sýr, když salám, tak jen salám :potlesk:

Zajímavé, že když jsem ho poznala, tohle nedělal :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
20.8.13 20:33

@Tanule23

Asi na tom taky začnu pracovat :lol: :cert:! Můj taky ne, jak jsem říkala/psala chodil upravený, navoněný, v nose se nešťoural a když už si potřeboval uprdnout, tak běžel do kouta abych to neschytala přímo do nosu :lol: :lol: :lol:!

U něj mám jistotu, že je opravdu hodný, když o něco poprosím tak udělá… doma docela pomáhá, a je velice chápavý… má rád mého kocourka (dokonce na něj šišlá) a je velice optimistický (až mě to někdy… :cert: )!

Na všechno se dá více méně zvyknout, jen s tou hygienou a jeho hraním na počítači docela bojuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
20.8.13 20:37

Ja se pridavam, u nas hygiena dobry, tam problem neni, ale zase bojujeme s tim kdyz chci neco vyprat, vsechno je ciste podle nej a kdyz mu chci neco vyhodit, protoze uz je to hrozne tak to musim udelat kdyz je v praci :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1910
20.8.13 20:41

@MJlove Určitě to zvládneš :palec: Můj drahý je taky hodný, až moc, jak já říkám. Udělal by pro mě první a poslední, doma mi pomáhá, snaží se… :) Od té doby co spolu žijeme jsem nemusela venčit mého psa, má rád ty procházky s ním :palec: Optimista…to on je taky, ale někdy všechno až moc zlehčuje :)

Dá se na to zvyknout, jen já mám strach, aby mě to jednou nebesky nevytáčelo, třeba po 10 letech… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
20.8.13 22:53

Hm - buďte holky rády na jednu stranu, že jsou vaši chlapi zaprasený. To ten můj mě buzeroval za to, že pračka špatně pere, že prádlo je špinavé a ať ho suším obrácené naruby, aby nešla barva dolů a každou ťupku vidí a je nasranej… kde se to na tom prádle bere - samozřejmě že za to může pračka a nebo já! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.13 23:19

Tak tady zakladatelka, dámy :)
Taky máte doma celkem „husťáky“ :D
Co tu tak čtu. :)
U nás je nyní rýmička, samozřejmě jsem ho nakazila já, protože jsem na něj házela chrchle :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky