Chlap se zbláznil!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brooucinda
18.8.13 21:12

Ježiš no chudák. :roll: Už dost, že ho to nutí vstát z vyhřátý postele a dojít si, ale ještě o mě ví manželka/přítelkyně a hned na mě spustí..
Bych bud přestala jíst, chodila na hajzl jinam nebo zalepila zadek a udělala to najednou aby byli šicí spokojení 8o

• Citovat
  • Upravit
ShadowHunter
18.8.13 21:14
@Anonymní píše:
jo, asi máš pravdu, :lol: ale stejně mě to štve :jazyk:

taky máme záchod kousek od ložnice a tohle mě nikdy nenapadlo chlapovi vyčítat. Spíš mi přijde, že na něm úmyslně hledáš chyby. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9199
18.8.13 21:15

To muj chlap ještě neodlozi lzici od oběda a uz říká, ze ho ten obed prohani a leti :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
18.8.13 21:16
@nosanek píše:
To muj chlap ještě neodlozi lzici od oběda a uz říká, ze ho ten obed prohani a leti :zed: :zed:

Aneb dobrou chuť přeju :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.13 21:32

@Brooucinda no,právě, mě by se taky nechtělo, a proto bych to vydrřela až do rána, než vylejzat uprostřed noci na záchod 8o

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
18.8.13 21:33
@Anonymní píše:
@Brooucinda no,právě, mě by se taky nechtělo, a proto bych to vydrřela až do rána, než vylejzat uprostřed noci na záchod 8o

ježíšmarjá..ale on není ty…každej je jinej přece…a navíc zadržovat to není zdravý

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
18.8.13 21:34
@Anonymní píše:
@Brooucinda no,právě, mě by se taky nechtělo, a proto bych to vydrřela až do rána, než vylejzat uprostřed noci na záchod 8o

Tak to se ti asi opravdu nechtělo.. Máš na jednu stranu štěstí, že tak často nemusíš, na druuhou stranu jsi teda pěkný nechápavec..

• Citovat
  • Upravit
14210
18.8.13 21:36

Ja chodim v noci i curat, proste se mi chce i kdyz nepiju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda

@Jolynka To sis teda dovolila. No snad nesplachuješ :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
@Anonymní píše:

jednou až to na tebe fakt fest přijde tak to schválně potlač…jak ti to půjde..silou vůle..a dej vědět :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.13 21:37

@Jolynka no, já myslela že to nevydržej jen děti nebo starší lidi. tak ok, asi jsem nechápavej no. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
18.8.13 21:38
@jdukolem píše:
jednou až to na tebe fakt fest přijde tak to schválně potlač…jak ti to půjde..silou vůle..a dej vědět :mrgreen:

Přesně! Jako tohle nemá každej - nechce se mi, vydržím to do rána. Ani by mi nenapdalo tohle manželovi vyčítat a jestli bych to udělala styděla bych jaká jsem sobkyně a zamyslela bych se nad slovem empatie

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.13 21:38

Jdudokolen, hmm, já na velkou prostě v noci nepotřebuju, tak to fakt prostě nechápu.

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
18.8.13 21:41
@Anonymní píše:
@Jolynka no, já myslela že to nevydržej jen děti nebo starší lidi. tak ok, asi jsem nechápavej no. :jazyk:
:roll: :roll: Když jsi byla těhotná, chodila jsi v noci na wc? Neodppovídej mi. Ani mi to nezajímá. Vím, že chodila.. Peskoval tě protějšek snad za to?
  • Citovat
  • Upravit
jdukolem
18.8.13 21:42
@Anonymní píše:
Jdudokolen, hmm, já na velkou prostě v noci nepotřebuju, tak to fakt prostě nechápu.

to je jako když ti já napíšu že nechápu že se ti chce ve dvě odpoledne protože já chodím v osm ráno :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky