Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
jo, asi máš pravdu,ale stejně mě to štve
taky máme záchod kousek od ložnice a tohle mě nikdy nenapadlo chlapovi vyčítat. Spíš mi přijde, že na něm úmyslně hledáš chyby. ![]()
To muj chlap ještě neodlozi lzici od oběda a uz říká, ze ho ten obed prohani a leti
![]()
@nosanek píše:
To muj chlap ještě neodlozi lzici od oběda a uz říká, ze ho ten obed prohani a leti![]()
Aneb dobrou chuť přeju
![]()
@Brooucinda no,právě, mě by se taky nechtělo, a proto bych to vydrřela až do rána, než vylejzat uprostřed noci na záchod ![]()
@Anonymní píše:
@Brooucinda no,právě, mě by se taky nechtělo, a proto bych to vydrřela až do rána, než vylejzat uprostřed noci na záchod
ježíšmarjá..ale on není ty…každej je jinej přece…a navíc zadržovat to není zdravý
@Anonymní píše:
@Brooucinda no,právě, mě by se taky nechtělo, a proto bych to vydrřela až do rána, než vylejzat uprostřed noci na záchod
Tak to se ti asi opravdu nechtělo.. Máš na jednu stranu štěstí, že tak často nemusíš, na druuhou stranu jsi teda pěkný nechápavec..
@Anonymní píše:
jednou až to na tebe fakt fest přijde tak to schválně potlač…jak ti to půjde..silou vůle..a dej vědět ![]()
@Jolynka no, já myslela že to nevydržej jen děti nebo starší lidi. tak ok, asi jsem nechápavej no. ![]()
@jdukolem píše:
jednou až to na tebe fakt fest přijde tak to schválně potlač…jak ti to půjde..silou vůle..a dej vědět
Přesně! Jako tohle nemá každej - nechce se mi, vydržím to do rána. Ani by mi nenapdalo tohle manželovi vyčítat a jestli bych to udělala styděla bych jaká jsem sobkyně a zamyslela bych se nad slovem empatie
Jdudokolen, hmm, já na velkou prostě v noci nepotřebuju, tak to fakt prostě nechápu.
@Anonymní píše:
@Jolynka no, já myslela že to nevydržej jen děti nebo starší lidi. tak ok, asi jsem nechápavej no.
@Anonymní píše:
Jdudokolen, hmm, já na velkou prostě v noci nepotřebuju, tak to fakt prostě nechápu.
to je jako když ti já napíšu že nechápu že se ti chce ve dvě odpoledne protože já chodím v osm ráno ![]()
Ježiš no chudák.
Už dost, že ho to nutí vstát z vyhřátý postele a dojít si, ale ještě o mě ví manželka/přítelkyně a hned na mě spustí..
Bych bud přestala jíst, chodila na hajzl jinam nebo zalepila zadek a udělala to najednou aby byli šicí spokojení