Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Silky123 píše:
Přesně, tak ten můj si dělá manikúru a pedikúru snad obden, nechápu, co tam pořád kutí. Pěkně si kolem sebe rozprostře noviny, aby neudělal nepořádek. Několikrát jsem totiž „poté“ zametala a byl to hnus, velebnosti.Oholí si hlavu a intim partie, pořádně se vydrbe, a pak si vezme roztrhaný triko, trenýrky a vyhovuje mu to
Hehe asi aby byly ty oholené intimní partie náležitě vidět, když jim dal takovou péči ![]()
@Kelsey píše:
Dneska jsem na fb viděla tuhle fotku, nevím proč, ale automaticky jsem si vybavila tuhle diskusi![]()
![]()
auuuuuu ![]()
@Anonymní píše:
Dámy, já se jdu oběsit!![]()
Mě šibne z toho co mám momentálně doma! Chlap jakoby zešílel..
Poslední dobou jakoby mu šibalo! Malá jde spát, nááááhodou mu spadne hrnec, flákne dveřma, splachuje pětkrát hajzl..jakoby jediný co chtěl, je jí vzbudit!
Vrcholem všeho je, že u televize si trenkama vyndá kouli a drbe si ji!!!
Když na něj mluvím, má sluchátka na uších u PC a jedno ucho si nadzvedne a pětkrát se ptá „cože“???![]()
![]()
![]()
Jsem na Lexaurin z toho!
Taky máte někdy doma taovýho exota, že vám přijde, že jsou fakt z jiný planety???
jo jsou mu 4 roky a sedí nahoře u PC
![]()
@Snehurenka píše:
jo jsou mu 4 roky a sedí nahoře u PC![]()
![]()
náš malý je to samé, když už to tu někdo načal..Typický chlap.. ![]()
Holky, já zase šílím z toho, že ten můj chodí na velkou v noci, klidně ve 3 ráno nebo prostě tak nějak, já mu vysvětluju, že normální lidi spí v noci a že by to mohl vydržet až do rána, co se vzbudí, jelikož máme záchod vedle ložnice a když spláchne, všechnz vzbudí.
JInak ale na to aby se oholil, ostříhal nehty apod. prej nemá čas
furt dřepí u pc nebo tv a jen přepíná z programu na druhej, jen tohle udělat já tak se zblázní, myslím ś tou tv. vždy je zapnutá tv a on u pc sedí, jen to přepnu, že na to kouká. ![]()
@Gina108 píše:
Noo, to teda netuším, vždycky se ho vyptávám, co dělaj děti kamarádů, jejich partnerky a prej: „Vo tom se nebavíme.“ No je mi to jasný. Dřív se bavili vo sexu, kde kdo koho voš..l, teď už jenom vzpomínaj.
a koho by osukali, kdyby mohli ![]()
@Anonymní píše:
Holky, já zase šílím z toho, že ten můj chodí na velkou v noci, klidně ve 3 ráno nebo prostě tak nějak, já mu vysvětluju, že normální lidi spí v noci a že by to mohl vydržet až do rána, co se vzbudí, jelikož máme záchod vedle ložnice a když spláchne, všechnz vzbudí.JInak ale na to aby se oholil, ostříhal nehty apod. prej nemá časfurt dřepí u pc nebo tv a jen přepíná z programu na druhej, jen tohle udělat já tak se zblázní, myslím ś tou tv. vždy je zapnutá tv a on u pc sedí, jen to přepnu, že na to kouká.
mi to příjde divné zakazovat dospělému chlapovi chodit na wc třeba i v noci, když je potřeba tak jak to má vydržet do rána? ![]()
@Anonymní píše:
Holky, já zase šílím z toho, že ten můj chodí na velkou v noci, klidně ve 3 ráno nebo prostě tak nějak, já mu vysvětluju, že normální lidi spí v noci a že by to mohl vydržet až do rána, co se vzbudí, jelikož máme záchod vedle ložnice a když spláchne, všechnz vzbudí.
raději když mě vzbudí spláchnutí záchodu, než smrad z posrané postele
![]()
@Anonymní píše:
Holky, já zase šílím z toho, že ten můj chodí na velkou v noci, klidně ve 3 ráno nebo prostě tak nějak, já mu vysvětluju, že normální lidi spí v noci a že by to mohl vydržet až do rána, co se vzbudí, jelikož máme záchod vedle ložnice a když spláchne, všechnz vzbudí.JInak ale na to aby se oholil, ostříhal nehty apod. prej nemá časfurt dřepí u pc nebo tv a jen přepíná z programu na druhej, jen tohle udělat já tak se zblázní, myslím ś tou tv. vždy je zapnutá tv a on u pc sedí, jen to přepnu, že na to kouká.
Počkej jak jako vydržet do rána? To když ho vzbudí potřeba tak se má do rána kroutit? ![]()
Tohle je snad přehnaný ne?
Tak já nevím, ale třeba když se v noci nejí tak se ani nechodí na záchod ne?
mě to příjde divný, on jde ve 3 ráno na půl hodiny a pak i ráno v 6 a pak ještě po práci.
já nevím, ale já když spím, tak spím ![]()
Priznam se, ze u nas doma nejvíce prdim ja. Napojit se na topeni, tak vytopim i sousedy ![]()
@Anonymní píše:
Tak já nevím, ale třeba když se v noci nejí tak se ani nechodí na záchod ne?mě to příjde divný, on jde ve 3 ráno na půl hodiny a pak i ráno v 6 a pak ještě po práci.
já nevím, ale já když spím, tak spím
ehm proces trávení nějakou dobu trvá..u každýho jinak není to tak najím se a proto hned jdu…
prostě to neovlivníš za jak dlouho..nebo myslíš že to dělá NASCHVÁL? ![]()
Hahaha tak to si dělá snad legraci, jasně, nejí se tak se nemusí na záchod, a to že v noci(nejenom) tělo tráví(?!) kam si myslíš že to jako jde? Nebo si myslíš, že když usneš tak tělo zastaví veškerou činnost a začne zas až po probuzení?… no to mě teda pobavilo
Jen ať chodí, horší by bylo kdyby nechodil…