Chlap se zbláznil!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2575
18.8.13 08:21
@Michel66 píše:
Asi tak… :palec: :pankac:
A včera večer, jdu kojit dceru a synovi přečíst pohádku, říkám chlapovi, že jdeme spát, že až půjde pryč(šel údajně sousedovi s něčím pomoct - asi s pivem), ať mi POTICHU přinese ještě noťas do postele. Dala jsem k tomu kázání cca 3 minuty, co má dělat - neřvat, jít potichu, nerozsvěcet v ložnici atd atd. Hodil na mě ksicht a povídá, že snad není blbej, ne? Že mu to stačí říct jednou. Za půl hodiny, když už dcera spala a syn už usínal se rozrazí dveře, rozsvítí se JEN v obýváku a nahlas zařval, tak tady to máš a jo a naši přijedou na návštěvu a dál asi 5 minut začal vykládat kde se kdy co stalo. :cert: Děcka vzbuzený a on hrdě odkráčel středem, načež ještě mezi dveřmi pravil, jestli už jsem byla vyvenčit psa!!! Už jsem po něm ten notebook chtěla mrsknout. :cert:
:lol: :lol: :lol: :lol: typickej chlap - ten můj včera dorazil asi tak v jednu v noci z gardenparty a co myslíte - vyslíknul se do naha, na pinďoura si pověsil tričko a povídá - nemáš chuť? a prdnul si :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
18.8.13 08:28

Může mi někdo vysvětlit, proč se vlastně vdáváme??? :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
18.8.13 08:30

Tak jsem dočetla rnní příspěvky a nezklamalo… opět jsem se nasmála :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
18.8.13 08:41
@ivulinaM píše: :lol: :lol: :lol: :lol: typickej chlap - ten můj včera dorazil asi tak v jednu v noci z gardenparty a co myslíte - vyslíknul se do naha, na pinďoura si pověsil tričko a povídá - nemáš chuť? a prdnul si :roll:

a mela jsi? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.13 09:01

Teda holky, vsude je to stejny jak vidim :mrgreen:,tak jak ted jsem se uz dlouho nezasmala :potlesk: :potlesk:,a to ja jeste pridam, ze muj byvaly se jeste stoural v nose, soucasny aspon tohle bohudik nedela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
18.8.13 09:36

Ty vogo, přitažlivost sama :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: Já se tu válím smíchy, ale zažívat bych to nechtěla :mrgreen: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
18.8.13 09:36

@včelka mája, všude ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
18.8.13 09:38
@Michel66 píše:
Teď nevím, jestli jste to tady už neřešily, nemám čas to celý číst(to až v poledne, až mi děti usnou),ale taky vaši chlapi pořád něco hledají a svádí to na vás? :roll: :D Chlap třeba přijde z garáže a do 5 minut se mě ptá, kam dal klíče. Celá rodina se seběhne a hledá tatínkovi klíče od garáže. Po 20 minutách, kdy posloucháme, kam jsme to zase zašantročili a že je to tím, že pořád něco uklízím, si sáhne do kapsy a vítězoslavně klíč vytáhne. A na to pak praví - vidíš mamko, já vím, co dělám!!! :cert: Že by se omluvil, že nás tady po bytě honí jak nadmutý krávy, o tom nemůže být vůbec řeč. :zed:

Todle dělám já :mrgreen: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michel66
18.8.13 10:16
@ivulinaM píše: :lol: :lol: :lol: :lol: typickej chlap - ten můj včera dorazil asi tak v jednu v noci z gardenparty a co myslíte - vyslíknul se do naha, na pinďoura si pověsil tričko a povídá - nemáš chuť? a prdnul si :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Taky pěkný příběh! :palec: :palec: Já nevím, co pořád s tím prděním mají! U nás u toho taky jde hláška, když mě tím prdem naštve a ozvu se(někdo už to tady taky psal): „Přece si nevyvalím bok, ne?“ Jen kdybych to udělala já, to by bylo keců!! :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
Michel66
18.8.13 10:17
@NiKina píše:
Může mi někdo vysvětlit, proč se vlastně vdáváme??? :evil:

Tak já vdala nejsem, ale jsme spolu 13 let a pořád si říkám, že mě už za ty roky snad nemůže ničím překvapit. Noooo, pořád se nestačím divit! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Michel66
18.8.13 10:19
@Kaczenka píše:
Todle dělám já :mrgreen: :oops: :oops: :oops:
:palec: :palec: Tak aspoň to těm chlapům za nás ženský někdo vrací. :lol: ;)
  • Citovat
  • Upravit
3478
18.8.13 10:25
@NiKina píše:
Může mi někdo vysvětlit, proč se vlastně vdáváme??? :evil:

já se naštěstí nevdala :lol: Chlap taky furt sere :cert: Když byli s brachama malý, bylo to u nich normální, pořadně nahlas a vsichni se tlemili, pak Jiřiček nastoupil do první třídy a první den pořadne nahlas prděl ve třídě a řikal učitelce, že je to zdrave, rodiče museli do školy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michel66
18.8.13 10:28
@Kaczenka píše:
Ty vogo, přitažlivost sama :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: Já se tu válím smíchy, ale zažívat bych to nechtěla :mrgreen: :mrgreen: :lol:

To jako, že jsi sama bez chlapa, nebo máš doma manžela, který je dokonalý a nic z toho, co se tady řeší nedělá? To bych tady na této diskuzi ani nevypouštěla z pusy!!! :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3478
18.8.13 10:28

A muj švagr, když se vožere, je taky zlatej :lol: Segra, ktera je v pohode, jen v naladicce mu rika, Jarousku, uz nepij, vzdyt uz padas :nevim: A on ji odpovi, Kačenko, jdi si lehnout, ty ses tak zlita, ze uz ani nevidis, nedelej ostudu a myslí to vazne :lol: to sem vzdycky mrtva smichy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
18.8.13 10:29
@Brambůrka10 píše:
A muj švagr, když se vožere, je taky zlatej :lol: Segra, ktera je v pohode, jen v naladicce mu rika, Jarousku, uz nepij, vzdyt uz padas :nevim: A on ji odpovi, Kačenko, jdi si lehnout, ty ses tak zlita, ze uz ani nevidis, nedelej ostudu a myslí to vazne :lol: to sem vzdycky mrtva smichy :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: Já si ton představim, z jakou vážnou tváří a hlasem jí to řiká :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky