Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Michel66 píše:
Asi tak…![]()
A včera večer, jdu kojit dceru a synovi přečíst pohádku, říkám chlapovi, že jdeme spát, že až půjde pryč(šel údajně sousedovi s něčím pomoct - asi s pivem), ať mi POTICHU přinese ještě noťas do postele. Dala jsem k tomu kázání cca 3 minuty, co má dělat - neřvat, jít potichu, nerozsvěcet v ložnici atd atd. Hodil na mě ksicht a povídá, že snad není blbej, ne? Že mu to stačí říct jednou. Za půl hodiny, když už dcera spala a syn už usínal se rozrazí dveře, rozsvítí se JEN v obýváku a nahlas zařval, tak tady to máš a jo a naši přijedou na návštěvu a dál asi 5 minut začal vykládat kde se kdy co stalo.Děcka vzbuzený a on hrdě odkráčel středem, načež ještě mezi dveřmi pravil, jestli už jsem byla vyvenčit psa!!! Už jsem po něm ten notebook chtěla mrsknout.
Tak jsem dočetla rnní příspěvky a nezklamalo… opět jsem se nasmála
![]()
@ivulinaM píše:![]()
![]()
![]()
typickej chlap - ten můj včera dorazil asi tak v jednu v noci z gardenparty a co myslíte - vyslíknul se do naha, na pinďoura si pověsil tričko a povídá - nemáš chuť? a prdnul si
a mela jsi?
![]()
Teda holky, vsude je to stejny jak vidim
,tak jak ted jsem se uz dlouho nezasmala
,a to ja jeste pridam, ze muj byvaly se jeste stoural v nose, soucasny aspon tohle bohudik nedela ![]()
Ty vogo, přitažlivost sama
Já se tu válím smíchy, ale zažívat bych to nechtěla
![]()
@Michel66 píše:
Teď nevím, jestli jste to tady už neřešily, nemám čas to celý číst(to až v poledne, až mi děti usnou),ale taky vaši chlapi pořád něco hledají a svádí to na vás?![]()
Chlap třeba přijde z garáže a do 5 minut se mě ptá, kam dal klíče. Celá rodina se seběhne a hledá tatínkovi klíče od garáže. Po 20 minutách, kdy posloucháme, kam jsme to zase zašantročili a že je to tím, že pořád něco uklízím, si sáhne do kapsy a vítězoslavně klíč vytáhne. A na to pak praví - vidíš mamko, já vím, co dělám!!!
Že by se omluvil, že nás tady po bytě honí jak nadmutý krávy, o tom nemůže být vůbec řeč.
Todle dělám já
![]()
@ivulinaM píše:![]()
![]()
![]()
typickej chlap - ten můj včera dorazil asi tak v jednu v noci z gardenparty a co myslíte - vyslíknul se do naha, na pinďoura si pověsil tričko a povídá - nemáš chuť? a prdnul si
@NiKina píše:
Může mi někdo vysvětlit, proč se vlastně vdáváme???
Tak já vdala nejsem, ale jsme spolu 13 let a pořád si říkám, že mě už za ty roky snad nemůže ničím překvapit. Noooo, pořád se nestačím divit! ![]()
@NiKina píše:
Může mi někdo vysvětlit, proč se vlastně vdáváme???
já se naštěstí nevdala
Chlap taky furt sere
Když byli s brachama malý, bylo to u nich normální, pořadně nahlas a vsichni se tlemili, pak Jiřiček nastoupil do první třídy a první den pořadne nahlas prděl ve třídě a řikal učitelce, že je to zdrave, rodiče museli do školy ![]()
@Kaczenka píše:
Ty vogo, přitažlivost sama![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Já se tu válím smíchy, ale zažívat bych to nechtěla
![]()
![]()
To jako, že jsi sama bez chlapa, nebo máš doma manžela, který je dokonalý a nic z toho, co se tady řeší nedělá? To bych tady na této diskuzi ani nevypouštěla z pusy!!!
![]()
A muj švagr, když se vožere, je taky zlatej
Segra, ktera je v pohode, jen v naladicce mu rika, Jarousku, uz nepij, vzdyt uz padas
A on ji odpovi, Kačenko, jdi si lehnout, ty ses tak zlita, ze uz ani nevidis, nedelej ostudu a myslí to vazne
to sem vzdycky mrtva smichy ![]()
@Brambůrka10 píše:
A muj švagr, když se vožere, je taky zlatejSegra, ktera je v pohode, jen v naladicce mu rika, Jarousku, uz nepij, vzdyt uz padas
A on ji odpovi, Kačenko, jdi si lehnout, ty ses tak zlita, ze uz ani nevidis, nedelej ostudu a myslí to vazne
to sem vzdycky mrtva smichy