Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jaký máte názor na tuto nešťastnou situaci?
Mě je ho líto, ale obvinění bylo hnusný.
Co asi jeho kamarádi, kteří lhali, já to nechápu.
To co řekl a za jakou historkou stál, nadzvedlo minimálně půl republiky
Je velice smutné, že díky němu trpí celá rodina
Chudák jeho maminka, která se poté psychicky zhroutila je mi jí moc líto, a klukovi i když je teď vážně nemocnej bych snad nejradši dala pár facek ![]()
Spíš bych měla strach, že ho za „odměnu“ někde romové/cikáni zbijí doopravdy ![]()
Jednání kluka hodnotím jako klukovinu, má na to věk, zřejmě se bál průšvihu - jeho maminka působí (pokud se to dá hodnotit přes televizní obrazovku) dost dominantně. Z prdu kuličku z toho udělala média, která se takového sousta s radostí chytila. Pak už to kluk neměl „koule“ zastavit. Je velmi nešťastné, že to vyburcovalo spoustu lidí - normálních naštvaných občanů, kteří do toho vložili svou energii ve formě protestního pochodu, někteří i ve formě peněz. Celé je to velmi nešťastné, kluk by zasloužil záhlavec. Sám o sobě je potrestaný dost - viz jeho zdraví.
@Naima Souhlasím, média mu nedala žádnou šanci včas říct skutečnou pravdu
Novináři se do toho pustili jak supi, vyburcovali i populární lii (ňapř. Michal David) a udělali z toho fakt obrovskou věc ![]()
Já osobně to nehodnotim už jako klukovinu, pokud to bylo v televizi, v novinách, kvůli tomu demonstrace..kdoví, co mohly ty vyholený lebky udělat. Mě to připadá hodně přes čáru. Jeho kamarádi drželi s ním. Těžko říct, jak bych reagovala já. Každopádně je mi líto, jakou vlnu reakcí proti Romům to opět vyvovalo…maj další pindy do televize, jak se jim nevěří a jak je disriminujeme atd atd.
Je mi líto jeho matky.
No tak já nevím, kluk řekl hovadinu- jak snadný hodit to na cikány, žejo- je to práce médií. Potom tisková mluvčí policie klidně plácne do éteru, že to byli asi cikání, naporsto neověřená informace.
Média se toho chytnou a s gustem rozmnáznou. Žijeme v rasistický zemi. A že by s eněkdo omluvil cikánům? Že by je někdo litval? Ty slušný, na který se kydlo zase trochu špíny??
A klukovi to zase až tak nezazlívám, má na to věk, plácat hovadiny. Snad si z toho vezme ponaučení.
Média a policie by zasloužili pár facek. Mámy je mi líto, to musí bejt blbý
Hm, akorát že mnozí Romové jsou ochotni bez skurpulí udělat podobnou věc tisíckrát za sebou a pohoda. Tenhle hoch prostě udělal blbost, zapletl se do ní a už to nešlo vrátit zpátky. Vzpomeňte si na sebe, ženy, kolikrát, když jste byly malé jste neřekly rodičům pravdu, ale trochu obásněný příběh? Kdyby do toho nezamontovali televizi, nevznikl by takový humbuk.
Paní se jim omluvila hned ten den, kdy to vyšlo najevo. Její syn se omluvil taky.
Tak jako na tom něco nesedělo policajtům zpočátku, mě na té nové historce taky nesedí spousta věcí.
Copak není ve vyšším zájmu, aby protiromské nepokoje utichly?
Ale kdo ví, kde je pravda. Nejdřív to média nafoukla a bůh ví co s tím média dělají ted …
No jasně, že téměř každej zalhal, bájil nesmysly…ale snad taky musíme mít nějakou hranici, přes kterou by to nemělo zajít. A podle mě zase má věk na to, aby poznal, že z toho bude průser.
Dala bych par facek. A vzhledem k tomu ze tohle je ostuda tak bych je hnala zpatky odkud prisli.
.Tohle me opravdu nastvalo ale vzhledem k tomu ze rodina sem dosla z Ukrajiny tak at se tam vrati.(pokud jsem spatne zaslechla omlouvam se). Je to ostuda i te matky !!!! Rekla bych ze chyba ve vychove proc se bal rict pravdu a radsi si vymyslel?? Kdyby bylo vse v poradku tak se to nestane.
@Naima píše:
Paní se jim omluvila hned ten den, kdy to vyšlo najevo. Její syn se omluvil taky.
myslela jsem ty ostatní.
Jemu už bylo 15, ne? Takže může být souzený za nějaké křivé svědectví? Četla jsem včera jen letmo, od začátku mi důvod napadení přišel velice podivný a tohle hodně věcí vysvětlilo…
Už jen to, že dostal finanční dar atd, no snad bude aspoň tolik slušný, že to s omluvou vrátí ![]()