Chlapi, máte rádi oplácané holky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4785
19.11.24 07:59
@IcePlanet7 píše: Více

Měl bys nějaké ilustrační foto toho, co uvádíš jako fantazii?
Moc si to neumím představit, vždyť každý má tuk 8o Možná teda nějaká bikina ve formě v den kulturistických závodů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
19.11.24 07:59
@Anonymní píše: Více

Myslím, že je to o tom, že chce zkusit něco jinýho než má doma.
Já jsem celý život hodně hubená, nejde mi přibrat. Jsem až moc vysoká, mám velký nohy, ruce. Dlouho jsem byla i plochá, než jsem si nechala udělat prsa. A můj ex si našel mnohem mladší, menší a oplácenější typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
19.11.24 08:02

Jinak za mě se některým chlapům líbí i ženy s nadváhou. Hlavně když mají postavu přesýpaček, nebo aspoň parádní prsa či zadek (podle individuálních preferencí).
Mně se popravdě taky na chlapech líbí sice svalnatá sportovní postava, kde je ale trošíčku za co chytit :mrgreen: tj. ne úplně vysekaná, ale s trochou tuku „navíc“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
19.11.24 10:17

Pokud holku obejmu a za jejími zády dokážu ruce spojit tak se mi zpravidla nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
19.11.24 10:27

Protože ta tlustá mu ho vysaje tak, že bude mít vcuclé prostěradlo do zadku, zatímco manželka mu ho odmítá vůbec vzít do pusy? :) To nebude o postavě, ale že jinde zažije to, co mu doma chybí. Není sex, jako sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.24 10:48

Aha, takže nakonec to není o postavě :think: takže je fuk, jak teda ženská vypadá, pokud samozřejmě neberu vzhled alá alkoholička, fetka atd… ale prostě normální ženská, klasická „mamina“ která prostě dělá potřesení muži, tak je chlap schopný přimhouřit oko na postavě, ale důležité je, že ho vycucne až má prostěradlo mezi půlkama (to mě upřímně hodně pobavilo) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15193
19.11.24 10:50
@HornyHippo píše: Více

Fakt? Takže se ti líbí velké zenske které ani neobejmeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.24 10:51

@HornyHippo ale tak to už je extrém ne? :think: to není zdaleka oplácaná ženská, ale hooodně tlustá :think:

• Citovat
  • Upravit
1544
19.11.24 11:20
@Alušáček píše: Více

Jo, většina mých posledních partnerek to tak měla.
Oceňuju jiné kvality, ale z mých zkušeností - objemnější holky jsou klidnější a tím že neberou svůj vzhled jako svou hlavní kvalitu tak se soustředují na jiné své kvality a více se ve vztazích snaží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
19.11.24 11:22
@rmot píše: Více

A jak chlap pozna, ze bude sat jak hladove stene zrovna ta tlusta a ne ta stihla?
Nebo si chlapi hledaji milenky podle toho klasickeho nazoru, ze hezka holka je v posteli nudna, protoze se nemusi snazit, kdezto oskliva nebo tlusta se snazi svoji nekrasu kompenzovat umenim v posteli?
Jen abych vedela, jestli je lepsi byt krasna nebo tlusta, kdyz chci chlapa. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
19.11.24 11:22

Každý má jiná měřítka. Tlustá holka je pro mě taková co je přes pas výrazně větší obvod než přes boky a prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
19.11.24 11:42
@zrnko píše: Více

To je jak s autem - bez testovací jízdy víš prd, protože tvar karosérie může slibovat vzrušující zážitek, ale při samotné jízdě to může být nuda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.24 11:44

@rmot :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: aneb jak se říká nesuď knihu podle obalu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
202
19.11.24 14:02

Podle mě je tahle úvaha trošku mimo. Mnohem víc přeci záleží na jiných věcech. Člověk se postupem času mění, ale charakter a vlastnosti zůstávají, takže důležité je, abyste si měli o čem povídat i za 20,30 let a chtěli spolu něco podnikat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30453
19.11.24 14:06

Za mě štíhlé, ale pár kilo navíc neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová