Chlebíček s máslem a/nebo bramborovým salátem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
30.12.22 18:44

Teď se mi cestou domů dohadovala moje mládež v autě. Už jsem je chtěla vysadit v poli, ať jdou pěšky 8).
Debata byla o chlebíčku a co na něj.
Mladší dcera má ráda bramborovou pomazánku.
Starší dcera má ráda pařížák (je jí jedno, jestli je kupovaný nebo můj domácí). Synovi je to jedno. Ten chce oboje. Dělám oba druhy. Jen potřený máslem nedělám. To je takové suché.
Jsem dneska naštvaná. Nejlepší pařížák se dá koupit ve městě u rodičů. A nechali jsme ho tam dneska. Vzpomněla jsem si na půl cesty, že to zůstalo v lednici😭. Už jsme se nevraceli. Takže bude domácí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eustress
30.12.22 18:45
@Russet píše:
Dávám máslo, floru, pomazánkové máslo.

To musí být hnus… Máslo, na to Floru a navrch pomazánkové máslo…

• Citovat
  • Upravit
77384
30.12.22 18:46
@smile_xxx píše:
V mě bublině jsem široko daleko jediná, co nemá ráda chlebíčky s bramborovým salátem, alébrž s pravým máslem. Jak jste na tom vy? A ještě mám úchylku, že mám nejraději ty trošku okoralé :oops:. Takže si pro sebe vytahují věku dřív, ab trošku oschla 😃

to jako v nějaké sociální bublině se jedí chlebíčky s máslem a v nějaké jiné s bramborovým salátem? :roll: a které je pro socky a které pro vš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.12.22 18:47
@Eustress píše:
To musí být hnus… Máslo, na to Floru a navrch pomazánkové máslo…

Tak ne vše najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
30.12.22 18:48
@stinga píše:
to jako v nějaké sociální bublině se jedí chlebíčky s máslem a v nějaké jiné s bramborovým salátem? :roll: a které je pro socky a které pro vš?

To je jasné, pro vš jsou s kaviárem a pro socky s nejlevnějším margarínem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24765
30.12.22 18:49

My máme raději jednohubky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
30.12.22 18:51
@topazio píše:
Nejraději mám chlebíčky s máslem a šunkou, plátkovým sýrem, vajíčkem a okurkou. Nic víc na chlebíček nepotřebuju. Nemám ráda bramborový salát.

To jsou přesně moje jediné poživatelné chlebíčky. Na vajíčko si dávám trošku sardelové pasty. Jsou pak takové pikantní. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.12.22 18:54

A bramborovou pomazánku na chlebíčky dělám velice jednoduchou.
Uvařím tři větší brambory ve slupce. Uvařím 3-4 vajíčka. Až bude vše studené. Tak oloupu, nastrouhám. Přidám kyselý okurek. Sůl, pepř, trochu majonézy.
Zatím návštěvám chutnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
30.12.22 18:55

A já prasácky dávám máslo a na to domácí bramborový salát :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
30.12.22 18:57

@Salorka já taky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
30.12.22 19:02
@Russet píše:
Dávám máslo, floru, pomazánkové máslo. Salát je většinou jen k řízku nebo rybě. Nedělám ho kvanta.

Floru na chlebíček neee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
30.12.22 19:02
@Salorka píše:
A já prasácky dávám máslo a na to domácí bramborový salát :mrgreen: :mrgreen:

Wow, tak ty zijes v extra bubline! :D

• Citovat
  • Upravit
74217
30.12.22 19:03

Přijdou mi zbytečné ty dohady tady.
Kdybych měla návštěvu, která bude preferovat máslový. Tak i máslový chlebíček připravím, ať mám co nabídnout. Muž si zítra pozval svoji rodinu k nám. Vím, že u nich se preferuje pařížák na chlebíčku a strouhaný sýr na ozdobu, místo veky fr. bageta krajená. Ať jsou to takové menší chlebíčky. Tak je tak uděláme. Přestože je běžně nedělám. A bramborovou pomazánku dáme na normální veku. Tím si ty chlebíčky odlišíme. Na tácu se to snad boxovat spolu nebude. Každý bude mít, co mu chutná. Jednohubky taky chystám. Dávám sýrovou trochu pikantní pomazánku a na jiné žervé paprikové. Zas je výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí