Chlebíček s máslem a/nebo bramborovým salátem?

Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6794
30.12.22 18:16

Na chlebicky delam pomazanku nebo pouzivam cream cheese ochuceny bylinkama..
Majonezovy salat na chlebickach nesnasim a bramborovy je echt humus :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
30.12.22 18:19
@smile_xxx píše:
V mě bublině jsem široko daleko jediná, co nemá ráda chlebíčky s bramborovým salátem, alébrž s pravým máslem. Jak jste na tom vy? A ještě mám úchylku, že mám nejraději ty trošku okoralé :oops:. Takže si pro sebe vytahují věku dřív, ab trošku oschla 😃

Je to uchýlka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
30.12.22 18:21

Nemám ráda chlebíčky s máslem, jsou nudné. Raději domácí vlašák nebo bubbi pomazánka. A vůbec nejraději mám, když mi je někdo nachysta nebo koupi, nejlíp v Emě nebo diam cukrárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
30.12.22 18:23
@smile_xxx píše:
V mě bublině jsem široko daleko jediná, co nemá ráda chlebíčky s bramborovým salátem, alébrž s pravým máslem. Jak jste na tom vy? A ještě mám úchylku, že mám nejraději ty trošku okoralé :oops:. Takže si pro sebe vytahují věku dřív, ab trošku oschla 😃

Nejraději mám chlebíčky s máslem a šunkou, plátkovým sýrem, vajíčkem a okurkou. Nic víc na chlebíček nepotřebuju. Nemám ráda bramborový salát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
30.12.22 18:24
@smile_xxx píše:

Já to mám taky takhle ráda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2441
30.12.22 18:26
@smile_xxx píše:

Mám raději s bramborovým salátem nebo s pomazánkou, ale mám také ráda trochu okoralé, dávám si je pak na snídani. Mimochodem, slovo alébrž nemá chybu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
30.12.22 18:30

Nesnasim chlebicky se salatem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
30.12.22 18:30

@debra.morgan co je bubbi pomazánka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
30.12.22 18:32
@smile_xxx píše:
Žádné, nejím pečivo, bramborový salát ani máslo.
  • Citovat
  • Upravit
14313
30.12.22 18:38

@smile_xxx A v mé bublině :lol:,mají všichni radi zase se salátem a vajcem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.12.22 18:39
@smile_xxx píše:

Dávám máslo, floru, pomazánkové máslo. Salát je většinou jen k řízku nebo rybě. Nedělám ho kvanta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
30.12.22 18:41
@Stevia píše:
Já to mám taky takhle ráda :lol:

Já také, jedině s máslem. Chlebíčky s pomazánkami a saláty mi také nechutnají. Nejhorší hnus je nějaká česneková pomazánka s majonézou. Ta je hrozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.12.22 18:42
@debra.morgan píše:
Nemám ráda chlebíčky s máslem, jsou nudné. Raději domácí vlašák nebo bubbi pomazánka. A vůbec nejraději mám, když mi je někdo nachysta nebo koupi, nejlíp v Emě nebo diam cukrárně.

Musela jsem si tu bubbi vyhledat. Dělám podobnou, jen tam dávám ještě okurku a říkám tomu „co dům dal“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76951
30.12.22 18:44
@topazio píše:
Nejraději mám chlebíčky s máslem a šunkou, plátkovým sýrem, vajíčkem a okurkou. Nic víc na chlebíček nepotřebuju. Nemám ráda bramborový salát. [/citace
já to mám ještě osekanější - chlebíček s máslem, šunkou, plátkovým sýrem a hotovo, z vajíčka teda jím pouze bílek,
bramborový nebo jakýkoli jiný salát nepozřu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport