Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Na chlebicky delam pomazanku nebo pouzivam cream cheese ochuceny bylinkama..
Majonezovy salat na chlebickach nesnasim a bramborovy je echt humus ![]()
@smile_xxx píše:
V mě bublině jsem široko daleko jediná, co nemá ráda chlebíčky s bramborovým salátem, alébrž s pravým máslem. Jak jste na tom vy? A ještě mám úchylku, že mám nejraději ty trošku okoralé. Takže si pro sebe vytahují věku dřív, ab trošku oschla 😃
Je to uchýlka ![]()
Nemám ráda chlebíčky s máslem, jsou nudné. Raději domácí vlašák nebo bubbi pomazánka. A vůbec nejraději mám, když mi je někdo nachysta nebo koupi, nejlíp v Emě nebo diam cukrárně.
@smile_xxx píše:
V mě bublině jsem široko daleko jediná, co nemá ráda chlebíčky s bramborovým salátem, alébrž s pravým máslem. Jak jste na tom vy? A ještě mám úchylku, že mám nejraději ty trošku okoralé. Takže si pro sebe vytahují věku dřív, ab trošku oschla 😃
Nejraději mám chlebíčky s máslem a šunkou, plátkovým sýrem, vajíčkem a okurkou. Nic víc na chlebíček nepotřebuju. Nemám ráda bramborový salát.
@smile_xxx píše:
Já to mám taky takhle ráda ![]()
@smile_xxx píše:
Mám raději s bramborovým salátem nebo s pomazánkou, ale mám také ráda trochu okoralé, dávám si je pak na snídani. Mimochodem, slovo alébrž nemá chybu. ![]()
@smile_xxx píše:Žádné, nejím pečivo, bramborový salát ani máslo.
@smile_xxx A v mé bublině
,mají všichni radi zase se salátem a vajcem…
@smile_xxx píše:
Dávám máslo, floru, pomazánkové máslo. Salát je většinou jen k řízku nebo rybě. Nedělám ho kvanta.
@Stevia píše:
Já to mám taky takhle ráda
Já také, jedině s máslem. Chlebíčky s pomazánkami a saláty mi také nechutnají. Nejhorší hnus je nějaká česneková pomazánka s majonézou. Ta je hrozná.
@debra.morgan píše:
Nemám ráda chlebíčky s máslem, jsou nudné. Raději domácí vlašák nebo bubbi pomazánka. A vůbec nejraději mám, když mi je někdo nachysta nebo koupi, nejlíp v Emě nebo diam cukrárně.
Musela jsem si tu bubbi vyhledat. Dělám podobnou, jen tam dávám ještě okurku a říkám tomu „co dům dal“.
@topazio píše:
Nejraději mám chlebíčky s máslem a šunkou, plátkovým sýrem, vajíčkem a okurkou. Nic víc na chlebíček nepotřebuju. Nemám ráda bramborový salát. [/citace
já to mám ještě osekanější - chlebíček s máslem, šunkou, plátkovým sýrem a hotovo, z vajíčka teda jím pouze bílek,
bramborový nebo jakýkoli jiný salát nepozřu