Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Taky krmím 1× denně, zamíchám a nechám stát do dalšího krmení normálně na lince, žádné speciální přihřívání. A Pepa spokojeně bublá a žije už dlouho
. Taky se zadaří!!! Není to žádná věda.
@Jáňour Tak děvčata v sobotu jsem to vylila, ani jsem to nestihla vyfotit. Kousek pod povrchem se mi z toho oddělila voda, bo co to mělo být a cca na 15ti centimetrech mi to asi o 1 cm kleslo, takže nevím kde byla chyba. joo, a bylo to o dost tekutější než na začátku
@nejvíczoufalá To se mi úplně poprvé stalo taky, že se oddělila voda od toho „pevného“ dole. Takže do wc a pak už se to nikdy nezopakovalo. Když zakládám nový kvásek, přidávám do něj sušený kvásek od Alnatury. Ale není to podmínka, funguje to i bez něj. Hlavně se nevzdávej, určitě se povede, výsledek stojí za to
.
@Jáňour kdybych věděla kde byla chyba, založím nový, ale uvažuju o tom, že si koupím ten,,instantní,, ![]()
Tak to se asi nedá říct, kde byla chyba, já jsem to tenkrát zopakovala úplně stejně a vyšlo to, naštěstí
. Jinak se s tím nepářu, vodu ani nádobí nepřevařuju… A Pepovi se daří dobře ![]()
@Terem aha.. ale já měla vrstvu kvásku, vrstvu vody a zase vrstvu kvásku
ale hustější to zkusím, já to měla zhruba jako hustší lívance
Holky, proč si nekoupíte kvásek rovnou v pekárně? Já to tak dělám a vařím z něj potom super kyselo.
@Sorensen tak třeba já proto, že mě baví živit si svůj kvásek
. Peču z něj chleba každý třetí den.
@Sorensen já ho v pekárně sháněla a nesehnala - pečou tady u nás 3 pekaři a nikdo nemá živý kvásek, všichni mají ten sušený
Zdravím, jdu si pro radu k pekařkám - dostala jsem kvásek, bylo ho fakt malinko, tak jedna - dvě lžíce odhadem. Dala jsem do něj 100g mouky a 100ml vody, vzejde mi kvásek i z tak malého množství?
díky!
@Lizzi píše:
Zdravím, jdu si pro radu k pekařkám - dostala jsem kvásek, bylo ho fakt malinko, tak jedna - dvě lžíce odhadem. Dala jsem do něj 100g mouky a 100ml vody, vzejde mi kvásek i z tak malého množství?díky!
ano vzejde, víc se neuchovává ![]()