Chlupatí chlapi

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8558
27.3.13 13:11

Libi se mi, kdyz je chlupate brisko a trochu prsa. Ale tak decentne proste. Naprosto asexualni mi prijde, kdyz je chlap hodne chlupatej a pak ma vyholen trojuhelnik do hladka. To je fakt smesny. Jinak segry manzel mel chlupy na zadech, holi mu to zastrihavacim strojkem. Striha mu vlasy, tak to veme proste i s ramenama :D

Muj je spis blondatej, takze chlupy ma svetle. Stehna malo, od kolem dolu jo. Zada nic, zadek nic, ruce decentne no a to brisko a hrudnik ma takze za me ideal :srdce: Intimni zastrihava, podpazi holi ziletkou(kdyz uz je to moc dlouhy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.7.13 11:50

Zadek

A jak řešíte chlupy mezi půlkama? Já si to tam jednou oholil a už teda ne :)Jinak si zadek meju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
22.7.13 10:20

Jsem taky pro něco mezi chlupáčem a holátkem :lol: Nejlepší možnost - chlupatý nohy, zastřižený chlupy nakrátko v intimních partiích, proužek chlupů na břiše, „paolouček“ uprostřed hrudi :mrgreen: a chlupy v podpaží taky zkrácený. Na zádech ale nesmí být nic, tam se mi to víc než nelíbí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.13 10:28

Když ho miluje, š není co řešit, ne? Nebo byste s chlapa vyhodily jenom proto, že je celej chlupatej? já mám chlupáče, miluju ho nadevše a neměnila bych :)

• Citovat
  • Upravit
14046
22.7.13 10:29

Ja mam rada nahace, ale manzel ma nadhernou barvu chlupu na rukou, kdyz je leto a sviti slunicko, jsou nadherne zlate, ty zboznuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
22.7.13 10:33
@Anonymní píše:
Když ho miluje, š není co řešit, ne? Nebo byste s chlapa vyhodily jenom proto, že je celej chlupatej? já mám chlupáče, miluju ho nadevše a neměnila bych :)

Proč ho hned vyhazovat? :D Vztah na chlupech nestojí :mrgreen: Každopádně doporučení, aby se holil tam a tam, že mu to tak víc sluší, by třeba zrovna ode mě dostal :lol: A chlap by se určitě i začal snažit, kdyby věděl, že to tak je pro tu jeho víc sexy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová