Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Libi se mi, kdyz je chlupate brisko a trochu prsa. Ale tak decentne proste. Naprosto asexualni mi prijde, kdyz je chlap hodne chlupatej a pak ma vyholen trojuhelnik do hladka. To je fakt smesny. Jinak segry manzel mel chlupy na zadech, holi mu to zastrihavacim strojkem. Striha mu vlasy, tak to veme proste i s ramenama ![]()
Muj je spis blondatej, takze chlupy ma svetle. Stehna malo, od kolem dolu jo. Zada nic, zadek nic, ruce decentne no a to brisko a hrudnik ma takze za me ideal
Intimni zastrihava, podpazi holi ziletkou(kdyz uz je to moc dlouhy).
A jak řešíte chlupy mezi půlkama? Já si to tam jednou oholil a už teda ne
Jinak si zadek meju ![]()
Jsem taky pro něco mezi chlupáčem a holátkem
Nejlepší možnost - chlupatý nohy, zastřižený chlupy nakrátko v intimních partiích, proužek chlupů na břiše, „paolouček“ uprostřed hrudi
a chlupy v podpaží taky zkrácený. Na zádech ale nesmí být nic, tam se mi to víc než nelíbí ![]()
Když ho miluje, š není co řešit, ne? Nebo byste s chlapa vyhodily jenom proto, že je celej chlupatej? já mám chlupáče, miluju ho nadevše a neměnila bych ![]()
Ja mam rada nahace, ale manzel ma nadhernou barvu chlupu na rukou, kdyz je leto a sviti slunicko, jsou nadherne zlate, ty zboznuju ![]()
@Anonymní píše:
Když ho miluje, š není co řešit, ne? Nebo byste s chlapa vyhodily jenom proto, že je celej chlupatej? já mám chlupáče, miluju ho nadevše a neměnila bych
Proč ho hned vyhazovat?
Vztah na chlupech nestojí
Každopádně doporučení, aby se holil tam a tam, že mu to tak víc sluší, by třeba zrovna ode mě dostal
A chlap by se určitě i začal snažit, kdyby věděl, že to tak je pro tu jeho víc sexy ![]()