Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@gabi.design Mám to hodně podobné, chlupaté nohy a ruce mi nevadí, zbytek spíš holátko, občas nějaký ten chlup se dá zvládnout. Jinak měla jsem chlupatého a i když jsem si říkala, že mi to nevadí, tak ve skutečnosti asi vadilo a teď mám skoro holátko a je to fakt lepší. Teď je spíš nechlupatá doba, no.
@Seizdra píše:
No, chlap měl asi prostě pořád připravenou ruku na tahání chlupů z pusy. Nebo se neorálovalo. No nebo jim to nevadilo a měli to v puse až do konce, pak postupně vytáhli. Jo a nebo byly tak kvalitní potraviny, že chlupy a vlasy prostě nepadaly
@Seizdra píše:
A to byl oholenej nebo neměl chlupy vůbec?
byl oholený, prý si na tom zakládal, jak jsem se dozvěděla později. No smůla prostě. Jo, on měl ještě k tomu vyholenou i hlavu žiletkou. To se mi líbilo, když byl oblečený
..ale ve finále moc holého najednou.
@K.Black píše:
Tak si tady tak přemýšlím, jak v dobách minulých probíhal třeba orál, když se ženy neholili vůbec
neprobíhal, to bylo tabu
Jen párkrát za život zplodit dítě a tím to haslo.
@Seizdra píše:
No, chlap měl asi prostě pořád připravenou ruku na tahání chlupů z pusy. Nebo se neorálovalo. No nebo jim to nevadilo a měli to v puse až do konce, pak postupně vytáhli. Jo a nebo byly tak kvalitní potraviny, že chlupy a vlasy prostě nepadaly
Holky, jde to. Můj chlap má rád chlupy, takže se holím decentně (nejsem amazonka, ale bobr žije a ani by v mrazu nezmrzl). Rozhodně nemá po akci plnou pusu.
@Anonymní píše:
byl oholený, prý si na tom zakládal, jak jsem se dozvěděla později. No smůla prostě. Jo, on měl ještě k tomu vyholenou i hlavu žiletkou. To se mi líbilo, když byl oblečený..ale ve finále moc holého najednou.
Chápu
![]()
Nerajcujou mě ani holátka, ani metroušové ani hubeňouři! chlap pro mě musí bejt chlap - velkej, kterýmu se moje mrňavý tělo stulí do náruče a kterej zahřeje i třeba svýma chlupama!
samozřejmě všeho moc škodí a chlupatýho opičáka bych asi úplně nechtěla
a můj chlap je prostě chlupatej normálně, ale podpaží i intimní místa si holí… ![]()
Mně jenom hlava nebere, jak ještě DNESKA vidím nevyholené ženské. Kdybyste viděly moji švagrovou, hodíte šavli všechny. Stručně: Vysoká, škaredá, tlustá jako prase, z chlupů pod paží si může plést copy, na nohách nemusí v zimě mít silonky, k tomu ještě smrdí potem tak, že štípou oči(ne ji, ale všechny okolo).No humus humus humus! A představte si, že i „tohle“ má manžela a dítě. jsou dvojka jak Heduš a Ludva, ale ještě navíc fakt nechutní. Jo a není to taková hodná tlustá srdečná, jak některé bývají, je zlá, závistivá a nemá ráda děti(chudák to její).No a viděla jsem ji v plavkách…bobr do půlky stehen..no nemělo by to být trestné toto? ![]()
Já mám ráda chlupatý chlapy, ale rozumně, břicho, hruď, ruce, nohy, i intimní oblasti se mi líbí (pokud to není teda pěticentimetrová hustá deka), ale vadí mi chlupy na zádech
hlavně teda na lopatkách a ramenou, to prostě nedávám…
@Anonymní píše:
Mně jenom hlava nebere, jak ještě DNESKA vidím nevyholené ženské. Kdybyste viděly moji švagrovou, hodíte šavli všechny. Stručně: Vysoká, škaredá, tlustá jako prase, z chlupů pod paží si může plést copy, na nohách nemusí v zimě mít silonky, k tomu ještě smrdí potem tak, že štípou oči(ne ji, ale všechny okolo).No humus humus humus! A představte si, že i „tohle“ má manžela a dítě. jsou dvojka jak Heduš a Ludva, ale ještě navíc fakt nechutní. Jo a není to taková hodná tlustá srdečná, jak některé bývají, je zlá, závistivá a nemá ráda děti(chudák to její).No a viděla jsem ji v plavkách…bobr do půlky stehen..no nemělo by to být trestné toto?
Tak zákon na to není, to máš těžký. Jinak teda přinejmenším ta hygiena je smutná no.
@K.Black píše:
Tak si tady tak přemýšlím, jak v dobách minulých probíhal třeba orál, když se ženy neholili vůbec
Já myslela, že Ty jsi staršího data, když máš dospělého syna
. Tak nám povyprávěj, jak to probíhalo
.
@Kallkapa píše:
Já myslela, že Ty jsi staršího data, když máš dospělého syna. Tak nám povyprávěj, jak to probíhalo
.
@Seizdra píše:třeba začala plodit brzo
No já si cca pamatuji, kdy se začalo holit (kdy k nám došla ta „mánie“ ) a to už musela být black veliká ![]()
Tak muj chlap je akorat chlupaty. Podpazi a intimní partie si holi.Ale minule leto si nevim proc oholil hrud a to bylo neco prisernyho
Mne se libi tmavsi typy, ale ten muj je modrooky svetlovlasy
Nedokazu si predstavi, ze bych se neholila.Kdyz to nekdy vidim tak ![]()
asi ty potraviny