Chlupatí chlapi

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
K.Black
17.3.13 22:35
@Seizdra píše:
No, chlap měl asi prostě pořád připravenou ruku na tahání chlupů z pusy. Nebo se neorálovalo. No nebo jim to nevadilo a měli to v puse až do konce, pak postupně vytáhli. Jo a nebo byly tak kvalitní potraviny, že chlupy a vlasy prostě nepadaly

asi ty potraviny :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19976
17.3.13 22:35

@gabi.design Mám to hodně podobné, chlupaté nohy a ruce mi nevadí, zbytek spíš holátko, občas nějaký ten chlup se dá zvládnout. Jinak měla jsem chlupatého a i když jsem si říkala, že mi to nevadí, tak ve skutečnosti asi vadilo a teď mám skoro holátko a je to fakt lepší. Teď je spíš nechlupatá doba, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
17.3.13 22:36
@Seizdra píše:
No, chlap měl asi prostě pořád připravenou ruku na tahání chlupů z pusy. Nebo se neorálovalo. No nebo jim to nevadilo a měli to v puse až do konce, pak postupně vytáhli. Jo a nebo byly tak kvalitní potraviny, že chlupy a vlasy prostě nepadaly
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.13 22:36
@Seizdra píše:
A to byl oholenej nebo neměl chlupy vůbec?

byl oholený, prý si na tom zakládal, jak jsem se dozvěděla později. No smůla prostě. Jo, on měl ještě k tomu vyholenou i hlavu žiletkou. To se mi líbilo, když byl oblečený :lol:..ale ve finále moc holého najednou.

• Citovat
  • Upravit
19976
17.3.13 22:37
@K.Black píše:
Tak si tady tak přemýšlím, jak v dobách minulých probíhal třeba orál, když se ženy neholili vůbec :think:

neprobíhal, to bylo tabu :lol: Jen párkrát za život zplodit dítě a tím to haslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.13 22:37
@Seizdra píše:

Holky, jde to. Můj chlap má rád chlupy, takže se holím decentně (nejsem amazonka, ale bobr žije a ani by v mrazu nezmrzl). Rozhodně nemá po akci plnou pusu.

• Citovat
  • Upravit
21848
17.3.13 22:38
@Anonymní píše:
byl oholený, prý si na tom zakládal, jak jsem se dozvěděla později. No smůla prostě. Jo, on měl ještě k tomu vyholenou i hlavu žiletkou. To se mi líbilo, když byl oblečený :lol:..ale ve finále moc holého najednou.

Chápu :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
17.3.13 22:42

Nerajcujou mě ani holátka, ani metroušové ani hubeňouři! chlap pro mě musí bejt chlap - velkej, kterýmu se moje mrňavý tělo stulí do náruče a kterej zahřeje i třeba svýma chlupama! :srdce: samozřejmě všeho moc škodí a chlupatýho opičáka bych asi úplně nechtěla :mrgreen: a můj chlap je prostě chlupatej normálně, ale podpaží i intimní místa si holí… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.13 22:45

Mně jenom hlava nebere, jak ještě DNESKA vidím nevyholené ženské. Kdybyste viděly moji švagrovou, hodíte šavli všechny. Stručně: Vysoká, škaredá, tlustá jako prase, z chlupů pod paží si může plést copy, na nohách nemusí v zimě mít silonky, k tomu ještě smrdí potem tak, že štípou oči(ne ji, ale všechny okolo).No humus humus humus! A představte si, že i „tohle“ má manžela a dítě. jsou dvojka jak Heduš a Ludva, ale ještě navíc fakt nechutní. Jo a není to taková hodná tlustá srdečná, jak některé bývají, je zlá, závistivá a nemá ráda děti(chudák to její).No a viděla jsem ji v plavkách…bobr do půlky stehen..no nemělo by to být trestné toto? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31268
17.3.13 22:47

Já mám ráda chlupatý chlapy, ale rozumně, břicho, hruď, ruce, nohy, i intimní oblasti se mi líbí (pokud to není teda pěticentimetrová hustá deka), ale vadí mi chlupy na zádech :x hlavně teda na lopatkách a ramenou, to prostě nedávám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
17.3.13 22:48
@Anonymní píše:
Mně jenom hlava nebere, jak ještě DNESKA vidím nevyholené ženské. Kdybyste viděly moji švagrovou, hodíte šavli všechny. Stručně: Vysoká, škaredá, tlustá jako prase, z chlupů pod paží si může plést copy, na nohách nemusí v zimě mít silonky, k tomu ještě smrdí potem tak, že štípou oči(ne ji, ale všechny okolo).No humus humus humus! A představte si, že i „tohle“ má manžela a dítě. jsou dvojka jak Heduš a Ludva, ale ještě navíc fakt nechutní. Jo a není to taková hodná tlustá srdečná, jak některé bývají, je zlá, závistivá a nemá ráda děti(chudák to její).No a viděla jsem ji v plavkách…bobr do půlky stehen..no nemělo by to být trestné toto? :mrgreen:

Tak zákon na to není, to máš těžký. Jinak teda přinejmenším ta hygiena je smutná no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
17.3.13 22:55
@K.Black píše:
Tak si tady tak přemýšlím, jak v dobách minulých probíhal třeba orál, když se ženy neholili vůbec :think:

Já myslela, že Ty jsi staršího data, když máš dospělého syna :mrgreen:. Tak nám povyprávěj, jak to probíhalo :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
17.3.13 22:58
@Kallkapa píše:
Já myslela, že Ty jsi staršího data, když máš dospělého syna :mrgreen:. Tak nám povyprávěj, jak to probíhalo :).
:P třeba začala plodit brzo :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
17.3.13 23:00
@Seizdra píše: :P třeba začala plodit brzo :jazyk:

No já si cca pamatuji, kdy se začalo holit (kdy k nám došla ta „mánie“ ) a to už musela být black veliká ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
17.3.13 23:01

Tak muj chlap je akorat chlupaty. Podpazi a intimní partie si holi.Ale minule leto si nevim proc oholil hrud a to bylo neco prisernyho :lol: Mne se libi tmavsi typy, ale ten muj je modrooky svetlovlasy :lol: Nedokazu si predstavi, ze bych se neholila.Kdyz to nekdy vidim tak :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová