Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kallkapa píše:
No já si cca pamatuji, kdy se začalo holit (kdy k nám došla ta „mánie“ ) a to už musela být black veliká
Tak to já nevím kdy to došlo do česka, ale kdosi mi říkal, že prý první baba, která se k tomu ‚hlásila‘, co sundala bobra, byla z dob československa Dáda
ale ve kterým roce to bylo, to nevím ![]()
@Seizdra píše:
Tak to já nevím kdy to došlo do česka, ale kdosi mi říkal, že prý první baba, která se k tomu ‚hlásila‘, co sundala bobra, byla z dob československa Dádaale ve kterým roce to bylo, to nevím
Dáda? Ta co nás terorizuje od osmdesátých či sedmdesátých či padesátých let?
![]()
Nikdy si mi chlupati chlapy moc nelibili a jak uz to tak byva, jednoho jsem si vzala. Neholi si nic, krome tvare, podpazi a intimni partie si zastrihuje na kratko. Hlava mu pomalu plesati, ale miluju ho a nemenila bych ani za nic.
@Kallkapa píše:Dáda? Ta co nás terorizuje od osmdesátých či sedmdesátých či padesátých let?
![]()
![]()
![]()
Chytila jsem na pasece motýlka… Tahle Dáda ![]()
@Seizdra píše:
Chytila jsem na pasece motýlka… Tahle Dáda
Ale vždyť já vím
. Song máš v sz, to pochopí asi jenom starší ročník
(to že nás terorizuje fakt dlooooouho
)
@Kallkapa píše:
Ale vždyť já vím. Song máš v sz, to pochopí asi jenom starší ročník
(to že nás terorizuje fakt dlooooouho
)
Mrknu zítra, jsem přes mobil ![]()
@Lenka512 Tak na někom snad musí být vidět, že jsme se vyvinuli z opic né? Přeci nezlikvidujeme veškeré důkazy, pro budoucí generaci. Ještě by si mohli myslet, že jsme byli stvořeni z prachu a mlhoviny..
![]()
@Kallkapa píše:
@Lenka512 Tak na někom snad musí být vidět, že jsme se vyvinuli z opic né? Přeci nezlikvidujeme veškeré důkazy, pro budoucí generaci. Ještě by si mohli myslet, že jsme byli stvořeni z prachu a mlhoviny..![]()
Jojo, odkaz pro další generace ![]()
@dvojmatka píše:mluvíš mi z duše:)
Nerajcujou mě ani holátka, ani metroušové ani hubeňouři! chlap pro mě musí bejt chlap - velkej, kterýmu se moje mrňavý tělo stulí do náruče a kterej zahřeje i třeba svýma chlupama!samozřejmě všeho moc škodí a chlupatýho opičáka bych asi úplně nechtěla
a můj chlap je prostě chlupatej normálně, ale podpaží i intimní místa si holí…
Chlapa s hezkou postavou bych brala “nechlupatyho“, a chlapa spravne ziveneho cili obeznejsiho - chlupatyho. Doma mam to druhy
![]()
@Kallkapa píše:
Já myslela, že Ty jsi staršího data, když máš dospělého syna. Tak nám povyprávěj, jak to probíhalo
.
@Seizdra píše:
Chytila jsem na pasece motýlka… Tahle Dáda
Nechci ti brát iluze, ale Dáda chytala leda tak žížalu. Brrrrr. Motýlka chytala Helenka Vondráčková .
Můj je přiměřeně chlupatý, holí si intim partie a podpaží a zastřihává chlupy na prsou, má zlatavou barvu chlupů. není pro mě víc antisexi než husté černé chlupy na zádech a zadku a k tomu plešatá hlava ![]()