Chlupatí chlapi

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21848
17.3.13 23:03
@Kallkapa píše:
No já si cca pamatuji, kdy se začalo holit (kdy k nám došla ta „mánie“ ) a to už musela být black veliká ;)

Tak to já nevím kdy to došlo do česka, ale kdosi mi říkal, že prý první baba, která se k tomu ‚hlásila‘, co sundala bobra, byla z dob československa Dáda :D ale ve kterým roce to bylo, to nevím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
17.3.13 23:08
@Seizdra píše:
Tak to já nevím kdy to došlo do česka, ale kdosi mi říkal, že prý první baba, která se k tomu ‚hlásila‘, co sundala bobra, byla z dob československa Dáda :D ale ve kterým roce to bylo, to nevím :D

:-O Dáda? Ta co nás terorizuje od osmdesátých či sedmdesátých či padesátých let? :roll: :roll: :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
17.3.13 23:08

Nikdy si mi chlupati chlapy moc nelibili a jak uz to tak byva, jednoho jsem si vzala. Neholi si nic, krome tvare, podpazi a intimni partie si zastrihuje na kratko. Hlava mu pomalu plesati, ale miluju ho a nemenila bych ani za nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
17.3.13 23:10
@Kallkapa píše: :-O Dáda? Ta co nás terorizuje od osmdesátých či sedmdesátých či padesátých let? :roll: :roll: :roll: :lol:

Chytila jsem na pasece motýlka… Tahle Dáda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
17.3.13 23:12
@Seizdra píše:

Ale vždyť já vím ;). Song máš v sz, to pochopí asi jenom starší ročník :lol: (to že nás terorizuje fakt dlooooouho :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
17.3.13 23:15

A co tenhle chlupáč, jak se vám líbí? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
17.3.13 23:15
@Kallkapa píše:
Ale vždyť já vím ;). Song máš v sz, to pochopí asi jenom starší ročník :lol: (to že nás terorizuje fakt dlooooouho :lol: )

Mrknu zítra, jsem přes mobil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
17.3.13 23:17

@Lenka512 Tak na někom snad musí být vidět, že jsme se vyvinuli z opic né? Přeci nezlikvidujeme veškeré důkazy, pro budoucí generaci. Ještě by si mohli myslet, že jsme byli stvořeni z prachu a mlhoviny.. :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
17.3.13 23:19
@Kallkapa píše:
@Lenka512 Tak na někom snad musí být vidět, že jsme se vyvinuli z opic né? Přeci nezlikvidujeme veškeré důkazy, pro budoucí generaci. Ještě by si mohli myslet, že jsme byli stvořeni z prachu a mlhoviny.. :think: :)

Jojo, odkaz pro další generace :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
17.3.13 23:29
@dvojmatka
@dvojmatka píše:
Nerajcujou mě ani holátka, ani metroušové ani hubeňouři! chlap pro mě musí bejt chlap - velkej, kterýmu se moje mrňavý tělo stulí do náruče a kterej zahřeje i třeba svýma chlupama! :srdce: samozřejmě všeho moc škodí a chlupatýho opičáka bych asi úplně nechtěla :mrgreen: a můj chlap je prostě chlupatej normálně, ale podpaží i intimní místa si holí… ;)
mluvíš mi z duše:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
17.3.13 23:41

Chlapa s hezkou postavou bych brala “nechlupatyho“, a chlapa spravne ziveneho cili obeznejsiho - chlupatyho. Doma mam to druhy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
17.3.13 23:42
@Kallkapa píše:
Já myslela, že Ty jsi staršího data, když máš dospělého syna :mrgreen:. Tak nám povyprávěj, jak to probíhalo :).
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
17.3.13 23:45

@Kallkapa
Dáda Patrasová je adept číslo jedna… ;) :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
17.3.13 23:53
@Seizdra píše:

Nechci ti brát iluze, ale Dáda chytala leda tak žížalu. Brrrrr. Motýlka chytala Helenka Vondráčková .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
18.3.13 04:00

Můj je přiměřeně chlupatý, holí si intim partie a podpaží a zastřihává chlupy na prsou, má zlatavou barvu chlupů. není pro mě víc antisexi než husté černé chlupy na zádech a zadku a k tomu plešatá hlava :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová