Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můžu se jen zeptat proč je to ve zvířecí diskuzi? Stejně ty chlupaté muže bych k těm zvířatům přiřadila. Už si pomalu začínám myslet, že to jsou neadrtálci ![]()
@Lesina píše:
Nechci ti brát iluze, ale Dáda chytala leda tak žížalu. Brrrrr. Motýlka chytala Helenka Vondráčková .
Aha
no ale něco chytala ![]()
@Seizdra
Ja to znam, ze spravnej hlap musi bejt chlupatej a smrdet i z fotky
a pak jeste nedno porekladlo, ale to je snad i nepublikovatelny ![]()
Sama extremy (holatko/medved) rada nemam, nejlepsi je zlata stredni cesta. Holim se od chvile, co jsem objevila opacne pohlavi, moje mati se holila odjakziva vsude, tak mi to prislo normos. A jsem mile prekvapena, kolik chlapu si da rict a zastrihava si podpazi a intimni partie ![]()
@K.Black píše:
Líbí se vám chlupatí chlapi? Nedávno jsem natrefila na obrázek takového chlapce s 90-60-90 dívkou. Buď s ním byla opravdu z lásky nebo měl hodně tučný konto..Líbí se vám takoví chlupatí, nebo se partneři holí (záda, hruď), nebo jsou od přírody jak holátka???
No, ono je chlupatej a chlupatej. Pokud má chlupatý nohy, hrudník a ruce, tak ok, ale jakmile má svetr a ještě třeba spojený s kalhotama a hlavou, tak to už je yetty, to nemusím…
@K.Black
![]()
můj tchán má chlupaté záda a můžu se
pokaždé, když ho vidím v plavkách…
Chlap určitě nemá být jak batole, ale normálně přirozeně zachlupatěnej ![]()
Osobně se mi nelíbí už ani chlupatá hruď a úplně nejvíc
je, když je jeho „chlupatost“ korunována nějakým příliš vylejzavým chlupem z nosu nebo ucha
![]()
@janísek007 píše:
Mám chlupatýho chlapa a jsem ráda, když někdy vidím ty holátka tak se mě chce smáturčitě bych neholila
mám ráda když se můžu přitulit ke kožíšku![]()
![]()
naprosto souhlasím
můj chlap z toho má sice depky, že je chlupatej, ale mě se to hrozně líbí ![]()
@Lesina píše:
Nechci ti brát iluze, ale Dáda chytala leda tak žížalu. Brrrrr. Motýlka chytala Helenka Vondráčková .
@Lesina píše:
a já myslela že Hanička Zagorová ![]()
@Ani123 píše:
Můžu se jen zeptat proč je to ve zvířecí diskuzi? Stejně ty chlupaté muže bych k těm zvířatům přiřadila. Už si pomalu začínám myslet, že to jsou neadrtálci
a kam jsem to měla dát?
![]()
@LucieŠH píše:
Já jsem ráda, že mám „holátko“, protože uklízím u jedné paní brigádně a ta má chlupatého manžela a ty chlupy jsou naprosto všude, což se mi neskutečně zhnusilo
na prkýnku že? ![]()
![]()
Spravnej chlap = kdyz prizvedne trenky, z housti vyleti hejno masarek ![]()
@K.Black píše:
@Háta_x já znám „kafe bez cigára, je jako p..a bez chlupů“![]()
@Háta_x píše:
Spravnej chlap = kdyz prizvedne trenky, z housti vyleti hejno masarek
taky chuťovka
![]()
…no kdyz jsme v ty zvireci diskusi, prislo mi to tematicky
![]()
@K.Black píše:
taky chuťovka![]()
Můj přítel je spíš holátko… nahoře nemá nic a chlupy nemá skoro ani na stehnech, jen od kolen dolu a to tam má ještě vydřený mapy z gumáků, jak dělá masokombinátě
takže je spíš bez chlupů… ale moji ex měli chlupy na břiše a na hrudi a chlupatý nohy jak kdyby nosili kamaše
ale chlapi co maj svetr mě odpozujou… není nic hnusnějšího, než když má chlap prales i na zádech ![]()