Chlupatí chlapi

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9867
17.3.13 22:01
@K.Black píše: tak to už je ale extrém ne? nebo je tu někdo kdo by to ustál :think: klidně anonymně ;)

Chudák chlap. Kdyby stál jinak za to, tak bych to asi ustála. Ale musela bych ho fakt milovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
968
@K.Black píše: tak to už je ale extrém ne? nebo je tu někdo kdo by to ustál :think: klidně anonymně ;)

Chudák :D ten kdyby to chtěl dát dolu to aby vzal křovinořez :D já mám také chlapa chlupatého a moc se mě to u něj líbí :D, ale vše má v mezích tak akorát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
@K.Black píše:
http://t0.gstatic.com/images?… tohle je taky hustý :mrgreen:

Hmm, sexy :jazyk: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
@Lesina píše:
Chudák chlap. Kdyby stál jinak za to, tak bych to asi ustála. Ale musela bych ho fakt milovat.

já myslím že tohle je upravený :think:

• Citovat
  • Upravit
8566
17.3.13 22:02

Diskuzi nečtu. Líbí, ale jak kteří.. doma mám ovšem holátko… :roll: :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
17.3.13 22:03
@K.Black píše:
Já taky myslela že jí je víc, proto jsem byla v šoku 8o

Tak ona to asi není ošklivá ženská, ale ta blond a tukové prstence dělají svoje.

• Citovat
  • Upravit
21848
@Lesina píše:

Právě, za to nemůže… Tak jak baba nemůže za velký dvorce (např.).. Jinak stál za to jinak - jde o to, jestli tohle je ustatelný ještě :think: Ale věřím, že tady by tučný konto pomohlo i k nějaké té 90/60/90

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
@tonj píše:
Co máš proti Kventýnovi? :mrgreen: Ty kokso 40 8o tak ta už je slušně vyzobaná, myslela jsem, že je jí tak 55.

Jo, to teda vypadá aspon na 55 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.13 22:04
@K.Black píše:
http://t0.gstatic.com/images?… tohle je taky hustý :mrgreen:

Našla jsem svoji fotku z tanečních (rok 1989) - a hádej, co mám v podpaží? No bobra! Ještě před čvrtstoletím to bylo zcela normální. Dnes? Nepředstavitelné.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida

Já to holení u chlapů tak všeobecně nechápu. Třeba u sportovců to beru, asi jim to opravdu pomáhá. Měla jsem kolegyni a ta toho svýho nutí holit se skoro úplně všude a tím skoro mám na mysli, že si nemusí holit asi tak ruce, jinak všechno. Před každým sexem se musí jít bezpodmínečně osprchovat, jinak nic nebude. A pak si mu prej stejně lehne na postel jak prkno, ať si to odpracuje :roll: :mrgreen: Dospělej CHLAP, kterej nemá žádný chlupy není chlap.

• Citovat
  • Upravit
50122

Chlupatí chlapi se mi nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
17.3.13 22:05
@Anonymní píše:
Našla jsem svoji fotku z tanečních (rok 1989) - a hádej, co mám v podpaží? No bobra! Ještě před čvrtstoletím to bylo zcela normální. Dnes? Nepředstavitelné.

no tak když si vzpomenu jak jsem nosila silonky a pod tím rovnala chlupy, protože mě to bolelo, když byli v protisměru :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17850
17.3.13 22:05
@Anonymní píše:

Přesně tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.13 22:08
@K.Black píše:
no tak když si vzpomenu jak jsem nosila silonky a pod tím rovnala chlupy, protože mě to bolelo, když byli v protisměru :mrgreen:

Tak tak :) A jakou jsme si dělali srandu u chlupatějších spolužaček - silonky jim z chlupů dělaly príma obrazce.

• Citovat
  • Upravit
K.Black
17.3.13 22:09
@Anonymní píše:
Tak tak :) A jakou jsme si dělali srandu u chlupatějších spolužaček - silonky jim z chlupů dělaly príma obrazce.

jj ;) nebo jet ze školy, když jedou ženy ze zaměstnání, je léto, autobus narvaný, hodně lidí stojí, mají tílka a drží se nahoře :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová