Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@K.Black píše:tak to už je ale extrém ne? nebo je tu někdo kdo by to ustál
klidně anonymně
Chudák chlap. Kdyby stál jinak za to, tak bych to asi ustála. Ale musela bych ho fakt milovat.
@K.Black píše:tak to už je ale extrém ne? nebo je tu někdo kdo by to ustál
klidně anonymně
Chudák
ten kdyby to chtěl dát dolu to aby vzal křovinořez
já mám také chlapa chlupatého a moc se mě to u něj líbí
, ale vše má v mezích tak akorát ![]()
@K.Black píše:
http://t0.gstatic.com/images?… tohle je taky hustý
Hmm, sexy
![]()
@Lesina píše:
Chudák chlap. Kdyby stál jinak za to, tak bych to asi ustála. Ale musela bych ho fakt milovat.
já myslím že tohle je upravený ![]()
Diskuzi nečtu. Líbí, ale jak kteří.. doma mám ovšem holátko…
![]()
@K.Black píše:
Já taky myslela že jí je víc, proto jsem byla v šoku
Tak ona to asi není ošklivá ženská, ale ta blond a tukové prstence dělají svoje.
@Lesina píše:
Právě, za to nemůže… Tak jak baba nemůže za velký dvorce (např.).. Jinak stál za to jinak - jde o to, jestli tohle je ustatelný ještě
Ale věřím, že tady by tučný konto pomohlo i k nějaké té 90/60/90
@tonj píše:
Co máš proti Kventýnovi?Ty kokso 40
tak ta už je slušně vyzobaná, myslela jsem, že je jí tak 55.
Jo, to teda vypadá aspon na 55 ![]()
@K.Black píše:
http://t0.gstatic.com/images?… tohle je taky hustý
Našla jsem svoji fotku z tanečních (rok 1989) - a hádej, co mám v podpaží? No bobra! Ještě před čvrtstoletím to bylo zcela normální. Dnes? Nepředstavitelné.
Já to holení u chlapů tak všeobecně nechápu. Třeba u sportovců to beru, asi jim to opravdu pomáhá. Měla jsem kolegyni a ta toho svýho nutí holit se skoro úplně všude a tím skoro mám na mysli, že si nemusí holit asi tak ruce, jinak všechno. Před každým sexem se musí jít bezpodmínečně osprchovat, jinak nic nebude. A pak si mu prej stejně lehne na postel jak prkno, ať si to odpracuje
Dospělej CHLAP, kterej nemá žádný chlupy není chlap.
@Anonymní píše:
Našla jsem svoji fotku z tanečních (rok 1989) - a hádej, co mám v podpaží? No bobra! Ještě před čvrtstoletím to bylo zcela normální. Dnes? Nepředstavitelné.
no tak když si vzpomenu jak jsem nosila silonky a pod tím rovnala chlupy, protože mě to bolelo, když byli v protisměru ![]()
@Anonymní píše:
Přesně tak ![]()
@K.Black píše:
no tak když si vzpomenu jak jsem nosila silonky a pod tím rovnala chlupy, protože mě to bolelo, když byli v protisměru
Tak tak
A jakou jsme si dělali srandu u chlupatějších spolužaček - silonky jim z chlupů dělaly príma obrazce.
@Anonymní píše:
Tak takA jakou jsme si dělali srandu u chlupatějších spolužaček - silonky jim z chlupů dělaly príma obrazce.
jj
nebo jet ze školy, když jedou ženy ze zaměstnání, je léto, autobus narvaný, hodně lidí stojí, mají tílka a drží se nahoře ![]()