Chlupatí chlapi

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.3.13 22:10
@K.Black píše:
já myslím že tohle je upravený :think:

Já bych neřekla. Viděla jsem jednou u moře něco podobného. Na zadku teda nevím, ale záda, ruce i nohy měl solidně „osrstěné“ - prohlížela jsem si ho, protože to byl první víc chlupatý chlap než je ten můj.
Ale můj má světlejší chlupy, tak to není tak moc vidět a i má o něco méně chlupů na zádech. Jednou jsem ho donutila, aby se oholil. Pak jsem dostala záchvat smíchu a od té doby ho nenutím.
Dřív se mi chlupatí chlapi nelíbili a nejhorší pro mě byly chlupy na zadku. No a už mi to je jedno.

• Citovat
  • Upravit
1018
17.3.13 22:20
Bradavku jak spunt od kopacky a dvorec jak vicko od solviny?
@Seizdra píše:
Hele ale tak oni za to nemůžou zas… To je jak kdyby nám bylo vyčítáno, že máme velký prsní dvorce :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
17.3.13 22:22

Chlupatý chlapi se mi nelíbí, já radši holé a doma takového mám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
17.3.13 22:22
@Piuse píše:

Přesně takhle nějak to myslím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.13 22:23
@Piuse píše:

To skoro i mám. A můj chlupatý muž to miluje :D A jiným to fakt neukazuju ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.3.13 22:26

Mám doma manžela tak normálně chlupatého. Nedávno jsem ho přesvědčila, ať si holí podpaží. Zpočátku brblal, že není žádná buzna, ale už si zvykl a teď mu to přijde lepší.(uff :mrgreen: ) do dalších holících úprav ho nenutím, na tváří pár denní strniště mi nevadí. Ale musí pořád vonět. Nemyslím na metr daleko, ale prostě čistě, decentně šplíchanec parfjůmu :D
Kdysi zamlada :mrgreen: jsem poznala kluka, co se mi strašně líbil, bylo mi s ním fajn…klepala jsem se nedočkavostí, až dojde na sex..no a když jsem ho uviděla nahého, byl holý po celém těle a vypadal jak spařené kuře :lol:..Dostala jsem brutální záchvat smíchu, až mi tekly slzy, chudák, bylo mi trapně, ale nemohla jsem to stopnout, nedovedla jsem si představit sex…vymlouvala jsem se na všechno možné, asi to nebylo moc věrohodné..řekl, že jsem kráva a už jsme se neviděli. Jsem si pak říkala, jestli jsem mu nevyrobila mindrák, tělo neměl špatné, vybavení taky ne, ale ta holá kůžička všude..to jsem nedala no a od té doby jsem na ty holátka měla blok..A. H.

• Citovat
  • Upravit
29436

Chlupy jen decentně. Takže chlupatý nohy, ruce, decentně chlupatý hrudník, ale tím to asi končí. Chlupatí ala šimpanz se mi nelíbí, ba mě to přímo odpuzuje. :mrgreen: Jednu dobu jsem měla jednoho chlupáče (chlupatý snad od hlavy až po paty) a po prvním sexu jsem to s ním ukončila. Prostě to nešlo. :oops: :mrgreen:

Příspěvek upraven 17.03.13 v 22:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
@Anonymní píše:
To skoro i mám. A můj chlupatý muž to miluje :D A jiným to fakt neukazuju ;)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
17.3.13 22:31
@Anonymní píše:
Mám doma manžela tak normálně chlupatého. Nedávno jsem ho přesvědčila, ať si holí podpaží. Zpočátku brblal, že není žádná buzna, ale už si zvykl a teď mu to přijde lepší.(uff :mrgreen: ) do dalších holících úprav ho nenutím, na tváří pár denní strniště mi nevadí. Ale musí pořád vonět. Nemyslím na metr daleko, ale prostě čistě, decentně šplíchanec parfjůmu :D
Kdysi zamlada :mrgreen: jsem poznala kluka, co se mi strašně líbil, bylo mi s ním fajn…klepala jsem se nedočkavostí, až dojde na sex..no a když jsem ho uviděla nahého, byl holý po celém těle a vypadal jak spařené kuře :lol:..Dostala jsem brutální záchvat smíchu, až mi tekly slzy, chudák, bylo mi trapně, ale nemohla jsem to stopnout, nedovedla jsem si představit sex…vymlouvala jsem se na všechno možné, asi to nebylo moc věrohodné..řekl, že jsem kráva a už jsme se neviděli. Jsem si pak říkala, jestli jsem mu nevyrobila mindrák, tělo neměl špatné, vybavení taky ne, ale ta holá kůžička všude..to jsem nedala no a od té doby jsem na ty holátka měla blok..A. H.

A to byl oholenej nebo neměl chlupy vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
17.3.13 22:32

Tak si tady tak přemýšlím, jak v dobách minulých probíhal třeba orál, když se ženy neholili vůbec :think:

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
17.3.13 22:32

Chlupate zada nesnasim… Ale jinak… :*

Mne se libi treba takovi ti turci a arabaci… :))))

• Citovat
  • Upravit
2133
17.3.13 22:34
@Anonymní píše:
Tak tak :) A jakou jsme si dělali srandu u chlupatějších spolužaček - silonky jim z chlupů dělaly príma obrazce.

No jak kdybych se viděla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
17.3.13 22:34
@K.Black píše:
Tak si tady tak přemýšlím, jak v dobách minulých probíhal třeba orál, když se ženy neholili vůbec :think:

No, chlap měl asi prostě pořád připravenou ruku na tahání chlupů z pusy. Nebo se neorálovalo. No nebo jim to nevadilo a měli to v puse až do konce, pak postupně vytáhli. Jo a nebo byly tak kvalitní potraviny, že chlupy a vlasy prostě nepadaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
17.3.13 22:35
@Seizdra píše:
No, chlap měl asi prostě pořád připravenou ruku na tahání chlupů z pusy. Nebo se neorálovalo. No nebo jim to nevadilo a měli to v puse až do konce, pak postupně vytáhli. Jo a nebo byly tak kvalitní potraviny, že chlupy a vlasy prostě nepadaly

asi ty potraviny :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19976
17.3.13 22:35

@gabi.design Mám to hodně podobné, chlupaté nohy a ruce mi nevadí, zbytek spíš holátko, občas nějaký ten chlup se dá zvládnout. Jinak měla jsem chlupatého a i když jsem si říkala, že mi to nevadí, tak ve skutečnosti asi vadilo a teď mám skoro holátko a je to fakt lepší. Teď je spíš nechlupatá doba, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová