Chlupatí chlapi

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1265
18.3.13 09:28

Líbí se mi chlupatí muži. Samozřejmě nesmí vypadat jako yetti. Co ale nesnáším a hnusí se mi, jsou naprostá holátka. Já jsem sama o sobě exot. Miluji vousy, chlupy. Hold asi žena z jeskyně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
18.3.13 11:09

@K.Black tak tohle už je hrůůůza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17847
18.3.13 17:38

Mě by fakt strašně zajímalo, jak byste čekaly - kdo se pohoršujete nad svetrem na zádech, že se budou ti chlapi na zádech holit :lol: Fakt by mě to zajímalo, představte si, že to máte a každých pár dní to na zádech sjíždíte?? To je trochu jiný než nožky - a to ženské chloupky jsou řidší a jemnější nebo podpaží.
Znáte někdo chlapa, který by měl tak chlupatá záda a holil si je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
18.3.13 18:02

@Eliška Tak jsou i jiný možnosti, než jenom žiletka. Třeba vosk…ale to by se asi po…no ty víš co. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooona
18.3.13 18:09

Mám doma medvídka :lol: nemá teda chlupatá záda, ale hrudník ano a nohy i zadek-je to můj první takový chlupáč, ale nevadí mi to ta něm-spíš si ho už bez toho nedovedu představit :andel: já si spíš nedovedu představit, jak by si to všechno holil :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
188
18.3.13 18:13

To wnvím, já jsem žádného takového muže ani neměla ani nechci, ale podle fotek vím, že někteří už byli na laseru, že jim to taky dost vadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.3.13 18:31
@Eliška píše:
Mě by fakt strašně zajímalo, jak byste čekaly - kdo se pohoršujete nad svetrem na zádech, že se budou ti chlapi na zádech holit :lol: Fakt by mě to zajímalo, představte si, že to máte a každých pár dní to na zádech sjíždíte?? To je trochu jiný než nožky - a to ženské chloupky jsou řidší a jemnější nebo podpaží.
Znáte někdo chlapa, který by měl tak chlupatá záda a holil si je?

Tak žiletkou asi těžko. Já depilovala voskem pár chlapů, kterým svetr vadil, ale je fakt, že chudáci pískali bolestí… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
18.3.13 18:50

Holky, to je super téma pro mě :) Mám doma taky chlupatý exemplář (všude, i záda) a přijde mi to sexy, mám na to prostě úchylku. Můj úplně první kluk byl chlupatej a pak už se to nějak vezlo. Holí kluci mi připomínaj kuřata (chlazený) :)
Holit to opravdu nejde a taky proč. Musím ale říct, že v mém okolí je opravdu málo holek, kterým by se to líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
18.3.13 19:09

Já myslím, že každému se líbí něco, a tak je to správné. Nic není uplně na :poblion: ani holátko, ani opičák, výjimkou jsou všude chlupy jak píše @LucieŠH :D

• Citovat
  • Upravit
36504
18.3.13 19:12
@K.Black píše: tak to už je ale extrém ne? nebo je tu někdo kdo by to ustál :think: klidně anonymně ;)

kde je Kamba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
18.3.13 19:31

Mam chlupace a holim ho :mrgreen: hlavne v lete kvuli koupalisti.On si to vul kdysi vzal ziletkou na ramenou. Takze ho sjizdim depilacnim sprejem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.3.13 19:51
@Burj Chalifa píše:
kde je Kamba?

No to je hardcore 8o :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
18.3.13 22:38
@Eliška píše:
Znáte někdo chlapa, který by měl tak chlupatá záda a holil si je?

Můj manžel byl několikrát na laseru, aby se chlupů na zádech zbavil, ale nebylo to efektivní, za nějakou dobu zas vyrostli, tak se na to pak vykašlal a smířil se s tím. Teď už to neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
18.3.13 22:47

Mne se nelibi ani holatka ani orangutani :lol: Tak nejak akorat chlupatej.Muj je akorat. Pindu a podrazi si holi.Kdyz se oholi v intimních partiich tak ma pocit, ze ho ma vetsiho :lol: Ja se holim asi od 13 let.Ted si to jinak ani nedokazu predstavit.Je mi :poblion: kdyz vidim v bazenu ve sprse ty bobřice :lol: Slepeny chlupy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
18.3.13 22:59
@Burj Chalifa píše:
kde je Kamba?

:lol: :lol: ležím pod stolem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek