Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hele ale tak oni za to nemůžou zas… To je jak kdyby nám bylo vyčítáno, že máme velký prsní dvorce ![]()
@Seizdra píše:
@jayjayka Ale říká se to takhle nějak, žeo?@jizvíková Pod pojmem naháč si představím tu kočku „sfynxe“ nebo jak se tomu nadává
Nebo motorku
nejlepsi je nechlupaty muz na motorce ![]()
Ono je chlupatej a chlupatej.
můj je chlupatej, ale ne žádnej opičák.
@Seizdra píše:
Hele ale tak oni za to nemůžou zas… To je jak kdyby nám bylo vyčítáno, že máme velký prsní dvorce
oni s tím můžou něco dělat, dvorce leda kudlou ![]()
Před pár lety bych vám taky řekla, že chlupatý ne. Ale už skoro tři roky mám muže s chlupatými zádíčky a miluju ho nade všechno a měnit ho rozhodně nehodlám. Je to můj grizlýnek
![]()
@janísek007 píše:
Mám chlupatýho chlapa a jsem ráda, když někdy vidím ty holátka tak se mě chce smáturčitě bych neholila
mám ráda když se můžu přitulit ke kožíšku![]()
![]()
Přesně, taky mám chlupáče a sem spokojená ![]()
Přiměřeně chlupatý ve předu ano, ale aby to nebylo na hřebelcování. Chlupatá záda mě nerajcují.
Chlap co se holí jinde než na tváři mi přijde podezřelý.
Můj je chlupatý tak akorát podle mých měřítek akurátní sexy chlupatosti. ![]()
@K.Black píše:
no mě se bude zdát o malém Koktovi a věku jeho babičky, sem dneska zjistila jak se jmenuje a kolik je babičce roků a nemůžu se s tím vyrovnat
kolik jí je??
@K.Black píše:
oni s tím můžou něco dělat, dvorce leda kudlou
Ty, když se kouknu na svého medvěda - ne, nechci aby se holil. Vždyť by to byla řehole. A jen si představím to strniště pak - ne, fakt budu mít raději chlupáče.
Stačí mi, když si upravuje partie, kde to má smysl kvůli hygieně.
tak to už je ale extrém ne? nebo je tu někdo kdo by to ustál
klidně anonymně ![]()