Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dekuji, a jsem rada, ze i takto to muze dopadnout![]()
nechci byt ta spatna a rozbijet rodinu, ale podle toho jak mi pise tak je poznat ze neni moc stastny s ni.Tak uvidime jak se to bude treba casem vyvijet
Jj každý který podvádí (stejně tak ženská) má doma partnera co vůbec nic nechápe, vůbec mu nerozumí a blablabla ![]()
@Anonymní píše:
nechci byt ta spatna a rozbijet rodinu, ale podle toho jak mi pise tak je poznat ze neni moc stastny s ni.Tak uvidime jak se to bude treba casem vyvijet
Hele oni toho chlapi nakecaji
narovinu rikam, ze jsem casem zjistila, ze spoustu veci bylo jinak, nez chlap tvrdil, ale my jsme se rozhodly udelat za vsim tlustou caru a nic na druheho nevytahovat
a udelali jsme to po zadosti o ruku, ktera byla dokonala ![]()
@Anonymní píše:
Tak přesně tuhle reakci jsem čekala
Ty to prostě udělat chceš a jen jsi čekala, až tě v tom někdo „podpoří“
Však ono se ti to vrátí.
Ano, vždy to byl můj sen
Ale jelikož nejsem žádná druhá jakost, dokázala jsem si najít svobodného
Upozorňuji, že na rýpalky nebudu reagovat ![]()
@Ravedd píše:
Jj každý který podvádí (stejně tak ženská) má doma partnera co vůbec nic nechápe, vůbec mu nerozumí a blablabla
tak jsou to sice takový kecy..na druhou stranu, kdyby to bylo doma růžový a s manželkou láska jako trám, tak pokud není dotyčný úplný nevyzrálý d.bil, tak se žádná nevěra ani pokus o ní nekoná.
Jinak teda upřímně bych ani chlapa se kterým jsem si začala jako s ženatým doma nechtěla, nemohla bych mu věřit. Když už je manželka taková semetrika tak může odejít a pak si někoho najít. Místo toho se kdovíjak dlouho tahá s milenkou zatímco doma má full servis
tak ať odejde hned a dá manželce taky šanci na někoho lepšího
@teerax píše:
tak jsou to sice takový kecy..na druhou stranu, kdyby to bylo doma růžový a s manželkou láska jako trám, tak pokud není dotyčný úplný nevyzrálý d.bil, tak se žádná nevěra ani pokus o ní nekoná.
Tak když to doma není růžový a ani není láska jako trám tak může odejít
a manželce dát taky šanci na lepší život a nemusí z ní dělat pitomce
to že má milenku i manželku to jsou jen zadní vrátka
@Ravedd píše:
Jinak teda upřímně bych ani chlapa se kterým jsem si začala jako s ženatým doma nechtěla, nemohla bych mu věřit. Když už je manželka taková semetrika tak může odejít a pak si někoho najít. Místo toho se kdovíjak dlouho tahá s milenkou zatímco doma má full servistak ať odejde hned a dá manželce taky šanci na někoho lepšího
to naprosto souhlasím. Jenže chlapi to mají trochu jinak, hodně jich prostě totálně nezvládá být sami plus vidět méně děti. Takže většina jich odejde, až když je jistého něco jinde. Fakt skoro neznám případy, kde by chlap odešel protože je nespokojený a nikoho by neměl. To by ho musela žena týrat a mlátit nebo nevim co.
@teerax píše:
Jsou i muži, četla jsem v zahraničním časopise
, co podvádějí, i kdyby doma měli anděla. Jelikož je to baví. A jsou muži, co nepodvádějí, ani když to doma neklape. Víme? Ony se ty matrace tím rády utěšují, že ta první byla strašná tyranka, kdežto s nima ten jejich strejc bude konečně šťasten ![]()
@Tableta no tak hlavně ten chlap má doma manželku, takže kdyby ona tupaňa si to chtěla rozdávat s celou vesnici, je to její věc, ona závazky nema. Hlavně ženáč má držet kámoše v gatích. Jinak ne, neudělala bych to, hlavně ne, pokud má děti. Ještě se starat o cizí smrady, fakt díky.
@Kfětoslava píše:
Jsou i muži, četla jsem v zahraničním časopise, co podvádějí, i kdyby doma měli anděla. Jelikož je to baví. A jsou muži, co nepodvádějí, ani když to doma neklape. Víme? Ony se ty matrace tím rády utěšují, že ta první byla strašná tyranka, kdežto s nima ten jejich strejc bude konečně šťasten
ale já psala, že se může stát, ale je to pak nevyzrálý d.bil nebo chronický nevěrník. Ale ti podle mě ani nikoho nějak milovat nedokážou, jsou to naprostí sobci.
A skoro bych řekla, že o takového přijít je pro manželku skoro výhra.
@Netopýr1 píše:
@Tableta no tak hlavně ten chlap má doma manželku, takže kdyby ona tupaňa si to chtěla rozdávat s celou vesnici,je to její věc, ona závazky nema. Hlavně ženáč má držet kámoše v gatích. Jinak ne, neudělala bych to, hlavně ne, pokud má děti. Ještě se starat o cizí smrady, fakt díky.
To je argument jak noha
@Anonymní píše:
@Tableta asi stejnej, jako že chlap je strasnej chudáček, kterýho ona svedla násilím a on je v tom nevinně.
pokud vím, on nadbíhá jí.
Ano, zazila. S manzelkou spolu byli jen kvuli detem, zili vedle sebe, ne spolu (vim to, protoze jsem znala i jeho manzelku zbezne). Byla jsem nadrzena a tak jsem ho sbalila. Me slo jen o sex, on se do me zamiloval a pak to bylo trochu peklicko - zarlil, kontroloval me, delal stihacku a kdyz jsem to pak ukoncila, tak me stolkoval…strasny