Chodit s ženatým

Anonymní
15.6.19 07:33

Chodit s zenatym

Holky uz jste si nekdy zacala s zenacem? Narazila jsem na znameho se kterym jsem kdysi uz neco mela, ale ted je uz zenaty a on se chce vidat dale jako kdysi. Zazila jste to nektera a jak to pokracovalo mezi vami?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6534
15.6.19 07:37

Ne, proboha :roll: Sama jsem vdaná a když si představím, že takhle nějaká tupaňa smýšlí o mém manželovi :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
15.6.19 07:40

Nechodila bych a nezažila. Nestojím o to hrát druhé housle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.19 07:45

Dekuji, za vas nazor a vim, ze to neni spravna volba.Jen se proste ptam jestli to nekdo zazil. :?

• Citovat
  • Upravit
11923
15.6.19 07:45

A o tohle si chceš opřít kolo? Ženatý a klidně bude podvádět? To je jako chlap, se kterým chceš něco mít. Charakter nepotřebuješ? Nějaký charakter máš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
15.6.19 07:48
@Anonymní píše:
Dekuji, za vas nazor a vim, ze to neni spravna volba.Jen se proste ptam jestli to nekdo zazil. :?

Podle mě to zažila jen svobodná a hlavně bezdětná holka. Žádná matka by tohle neudělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35805
15.6.19 07:49
@Anonymní píše:
Dekuji, za vas nazor a vim, ze to neni spravna volba.Jen se proste ptam jestli to nekdo zazil. :?

A co ty si od toho slibuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.19 07:52

Jo zažil a radím ti dobře, kašli na to. Ublíží ti to, i když si třeba budeš říkat, že o nic nejde, tak jde. Pokud to praskne, budeš ty ta špatná a nemysli si, že se ten dotyčný za tebe postaví, ani náhodou. Nemáš to zapotřebí, věř mi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.19 08:01

Zazila, dneska jsme manzele a mame doma batole :srdce: z poctaku to bylo brano z obou stran jako zpestreni - ja vydrzovana milenka, chlap me mel na sex, ale velice rychle se do toho daly city a my se bezhlave zamilovali :) a stale se milujeme i po deseti letech :kytka: zakladatleko pokud do toho pujdes, tak si stanov hranice hned na zacatku a hlavne chtej vedet, jak to ma ten chlap ;) dopredu rikam, ze na veskere rypalky nereaguji :mrgreen: jedina osoba, na kterou pripadne opetovne zareaguji je zakladatelka ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.19 08:01

Když jsem byla svobodná, tak jsem se s jedním zenacem vídala a to docela dlouho. Kupodivu to nikdy neprasklo a rozchod vyplynul tak nějak přirozeně, po čase to vysumelo. Možná jsem ale měla jen kliku. Teď to vidím jinak jako vdaná. Takhle já uznávám Duška, který o lásce mluví jinak než skoro každý. Totiž že láska není vlastnictví a žárlivost není projevem lásky. Láska je nechat druhému prostor, podpořit ho, nic si nenarokovat, nebát se že o něj přijdu a co jako potom sama? Láska je mít sama sebe skutečně rád, pak se nebojíte sami zůstat, nebojíte se že nezvládnete, příště tam není ten strach.. Doporučuji si jeho názor vyslechnout (YouTube)

• Citovat
  • Upravit
4511
15.6.19 08:07

Nikdy jsem s ženatým nic neměla. A říkáš chodit to není chození vždycky budeš ta druhá a on se s tebou bude schovávat. Jak tohle někdo může chtít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.19 08:07

Ano zažila a jsme 23 let manželé.

• Citovat
  • Upravit
3258
15.6.19 08:12

Ne, s ženatým jsem nikdy nic neměla. Co si od toho slibuješ? Není ti to hloupé vůči jeho manželce, případně i dětem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.19 08:13
@Anonymní píše:
Zazila, dneska jsme manzele a mame doma batole :srdce: z poctaku to bylo brano z obou stran jako zpestreni - ja vydrzovana milenka, chlap me mel na sex, ale velice rychle se do toho daly city a my se bezhlave zamilovali :) a stale se milujeme i po deseti letech :kytka: zakladatleko pokud do toho pujdes, tak si stanov hranice hned na zacatku a hlavne chtej vedet, jak to ma ten chlap ;) dopredu rikam, ze na veskere rypalky nereaguji :mrgreen: jedina osoba, na kterou pripadne opetovne zareaguji je zakladatelka ;)

Dekuji, a jsem rada, ze i takto to muze dopadnout :) :) nechci byt ta spatna a rozbijet rodinu, ale podle toho jak mi pise tak je poznat ze neni moc stastny s ni.Tak uvidime jak se to bude treba casem vyvijet

• Citovat
  • Upravit
2243
15.6.19 08:15
@Tableta píše:
Podle mě to zažila jen svobodná a hlavně bezdětná holka. Žádná matka by tohle neudělala.

No to si taky myslím, ale jsou výjimky, třeba ty co klidně řeknou: my taky byly samy, nám taky odešel tak co jako nebo já chci byt taky ve vztahu tak proč má mít tohohle jenom vona apod. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí