Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@My Melody píše:
A holky nezapomente, nikdy nemyslete na to, co proziva manzeka a deti vseho zenateho milence, do nich vas je prd, co vas je po nich, stejne uz brzy budou plavat v obehu.![]()
Vas vztah postavenej na cizi bolesti je jedinej pravej,
protoze jenom takovy vztah ma pevne zaklady a vydrzi vam az za hrob.
Potvrzuje to 9 z 10 milenek.
Příspěvek upraven 15.06.19 v 09:39
@Ravedd píše:
Na to asi potřebuješ cizího![]()
![]()
mě se třeba líbí být jeptiška když to znamená mít sex jen s vlastním manželem
![]()
![]()
Ach jo, tož to jsem taky jeptiška
@Kfětoslava píše:
A když spím s vlastním ženáčem, to se nepočítá?
Příspěvek upraven 15.06.19 v 09:43
@My Melody píše:
A holky nezapomente, nikdy nemyslete na to, co proziva manzeka a deti vseho zenateho milence, do nich vas je prd, co vas je po nich, stejne uz brzy budou plavat v obehu.![]()
Vas vztah postavenej na cizi bolesti je jedinej pravej,
protoze jenom takovy vztah ma pevne zaklady a vydrzi vam az za hrob.
Potvrzuje to 9 z 10 milenek na emimine cz.
Příspěvek upraven 15.06.19 v 09:41
Ale jo, jsi celkem vtipná. Ale tím, že házíš všechny do jednoho pytle, ukazuje škole stejný způsob myšlení jako těch 9 z 10 milenek ![]()
Anonym 9:10 (jak symbolické
)
@Anonymní píše:
Ale jo, jsi celkem vtipná. Ale tím, že házíš všechny do jednoho pytle, ukazuje škole stejný způsob myšlení jako těch 9 z 10 milenekAnonym 9:10 (jak symbolické
)
Samozřejmě ty jsi ta hodná milenka určitě, ta co nikomu nic nerozbila, naopak zachránila nebožáka od tyranky
jen houšť
@Anonymní píše:
Ale jo, jsi celkem vtipná. Ale tím, že házíš všechny do jednoho pytle, ukazuje škole stejný způsob myšlení jako těch 9 z 10 milenekAnonym 9:10 (jak symbolické
)
mobilní úprava
…ukazujes stejný způsob…
Jasně. Pojďme se predhanet, kdo víc nesoulozi se ženatým. Ten je prostě lepší člověk!
@My Melody píše:Nepocita!!!
Zasada je, ze musis soulozit s cizim zenacem, minimalne od druheho kolene dal, jinak zadnej, stastnej konec nebude.Příspěvek upraven 15.06.19 v 09:43
Tak to jsem v zadeli. To abych se na nejbližších třídních schůzkách poohlídla po nějakém tatínkovi, se kterým bychom to mohli roztočit. Jen do těch mimísků se mi už nechce, jde šťastný konec i bez společných třech úžasných geneticky vyvážených potomků?
@Kfětoslava píše:
Samozřejmě ty jsi ta hodná milenka určitě, ta co nikomu nic nerozbila, naopak zachránila nebožáka od tyrankyjen houšť
Ne, ona nebyla tyranka, ale to se tak prostě někdy stane, že to ve vztahu přestane fungovat. Těm, kterým se to nestalo, to upřímně přeju ![]()
@Kfětoslava mohly bychom uspořádat jeptiskovskou swingers party. Pak by to mělo byt pokryto dostatečně ![]()
@Anonymní píše:
Ne, ona nebyla tyranka, ale to se tak prostě někdy stane, že to ve vztahu přestane fungovat. Těm, kterým se to nestalo, to upřímně přeju
Ono existuje slovo rozvod. Jsou lidi, četla jsem v zahraničním časopise, kteří se dokážou slušně rozejít a pak si teprve hledat další protějšek ![]()
@Anonymní píše:
Ne, ona nebyla tyranka, ale to se tak prostě někdy stane, že to ve vztahu přestane fungovat. Těm, kterým se to nestalo, to upřímně přeju
Ale nikdo přece neříká že to nikdy ve vztahu neprestalo fungovat
stačí odejít a nehledat si někoho dalšího a nedělat blbce ze svýho partnera který by taky mohl být šťastný kdyby se s ním rozešel hned místo aby podváděl
@Tichošlápek píše:
@Kfětoslava mohly bychom uspořádat jeptiskovskou swingers party. Pak by to mělo byt pokryto dostatečně
Jedině se smlouvama, že to bude bez kreativní výroby nových potomků ![]()
@Mango_Lassi píše:
Jasně. Pojďme se predhanet, kdo víc nesoulozi se ženatým. Ten je prostě lepší člověk!
No na takovou kočku nemáme ale. Ta silueta ach. Věřím, když vejdeš do místnosti, tak ženatí odhazují prstýnky, košile, kreditky… ![]()
@Kfětoslava píše:
Tak to jsem v zadeli. To abych se na nejbližších třídních schůzkách poohlídla po nějakém tatínkovi, se kterým bychom to mohli roztočit. Jen do těch mimísků se mi už nechce, jde šťastný konec i bez společných třech úžasných geneticky vyvážených potomků?
Je mi lito, ale nejde. Mimisek je nezbytna postavicka pohadky.
Jinak, tridni schuzky je velmi vhodne misto na vyber milence.
Taky se na odlov zenacu doporucuji cekarne detskych lekaru a detska hriste, tam muze uvedomela milena zenace s deckami hrablemi prehazovat.
![]()