Chodit s ženatým

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21311
15.6.19 09:11
@Anonymní píše:
Dekuji, a jsem rada, ze i takto to muze dopadnout :) :) nechci byt ta spatna a rozbijet rodinu, ale podle toho jak mi pise tak je poznat ze neni moc stastny s ni.Tak uvidime jak se to bude treba casem vyvijet

Nech mne hádat, manželka mu nerozumí a milostný život jim kvůli tomu trpí :lol: pokud nechceš byt ta špatná a rozbíjet rodinu, tak se netahej s ženatým chlapem. Jednoduché že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
15.6.19 09:14
@Anonymní píše:
Dekuji, a jsem rada, ze i takto to muze dopadnout :) :) nechci byt ta spatna a rozbijet rodinu, ale podle toho jak mi pise tak je poznat ze neni moc stastny s ni.Tak uvidime jak se to bude treba casem vyvijet

Paráda. Nechces rozbijet rodinu… Ale stejně si s ním začneš a budeš rozbijet rodinu :zed:. Takže chces by t ta spatna a sobecka a ubaho za ská která si neumí najít volného chlapa, jen chudáka ktery raději bude pokoutne podvádět než aby problémy s manželkou řešil, případně se s ní férové rozešel… Gratuluju, opravdu si to umíš krásně oduvodnit. Doufám, že tě pak seznámí s ubrecenyma detma které budou muset prožívat i kvůli tobě slasti rozvodoveho řízení. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
15.6.19 09:14

Mě by jen zajímala jedna věc. Ty které vztah s ženatým měly jestli je někdy napadlo že by se mohly dostat do stejné situace jako manželka a jestli i někdy přemýšlely jestli by se jim to líbilo :think: a neberte to jako rypani i když… berte to jak chcete :think: já se v životě řídím heslem chovej se k ostatním tak jako chceš aby se oni chovali k tobě a v pozici manželky který manžel zahyba bych teda být nechtěla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
15.6.19 09:19
@Tichošlápek píše:
Nech mne hádat, manželka mu nerozumí a milostný život jim kvůli tomu trpí :lol: pokud nechceš byt ta špatná a rozbíjet rodinu, tak se netahej s ženatým chlapem. Jednoduché že?

Me fascinuje, co jsou chlapi schopny milenkam vypravet za bachorky, jen aby si sukli zdarma. Viz moje byvala mlada kolegyne, nejlepsi svobodna leta do tricitky cekala az si zenac milostive udela cas. Samozrejme se nemohl rozvadet kvuli diteti, majetku a bla bla bla. Ji otevrelo oci, kdyz jeho rodinku neplanovane potkala na verejne akci v jinem meste, manzelka - svete div se s tehotenskym briskem - a on spokojeny tatka ji tam se synkem obletoval. Pak ji tvrdil, ze samozrejme tehotenstvi bylo neplanovane a manzelka s nim v tehotenstvi nespi uz vubec.
Lumen no…

• Citovat
  • Upravit
32584
15.6.19 09:21
@teerax píše:
to naprosto souhlasím. Jenže chlapi to mají trochu jinak, hodně jich prostě totálně nezvládá být sami plus vidět méně děti. Takže většina jich odejde, až když je jistého něco jinde. Fakt skoro neznám případy, kde by chlap odešel protože je nespokojený a nikoho by neměl. To by ho musela žena týrat a mlátit nebo nevim co.

Tak s tím, že chlapi nezvládají být sami souhlasím, akorát s tím steskem po dětech bych to moc nepřeháněla.
Ono spousta chlapů, když se někde zfamfrní, tak to poslední, co je pak zajímá, jsou nějaký děti.
Takže ono to je spíš o tom pohodlíčku a financich..ono by se pak muselo na deti platit, ono by se muselo o děti starat, dále majetek atakdàle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18013
15.6.19 09:24

Holky, piste, piste anonymni motivacni pribehy! Jenom upejpave jeptisky odmitaji soulozit se zenacem :andel:
Jen piste, inteligentni a uvedomela zena soulozi jenom se zenacem, pac jenom s nim ji ceka stastna budoucnost, protoze kdyz se zenacem soulozite, on pak manzelku posle do obehu, na sve deti zapomene a vas si do konce zivota bude ctit a bude plodit mimisky, luxusne vas zabezpeci a bude vam vernej az za hrob. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18013
15.6.19 09:27
@Ravedd píše:
A víš jistě že s ním nesoulozila? Bydlela jsi u nich? :think: tvrdit je jedna věc a mít to potvrzený nebo vidět na vlastní oči věc druhá

Jejda, to byla cele ironie, mne vubec nenapadlo, ze by to nekto mohl vzit vazne. Proste taovych stastnych, anonymnich pohadek jde vyplodit desitky. :D

Ono, kazdej zenac sve milene otriskava o makovici, ze po A: doma nesoulozi a po B: ze mu manzelka nerozumi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18013
15.6.19 09:30
@Anonymní píše:
Líp bych to nenapsala, mám to obdobně a jsme spolu 15 let a máme 3 děti a můj manžel mi rozhodně nepříjde jako druhořadé zboží, i když jednou ženatý byl.

No vidis, ja to rikala, ja to rikala, ze uvedomela zena soulozi jenom se zenatyma, protoze jenom tak stastnej konec na sebe nenecha nikdy dlouho cekat. :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
15.6.19 09:32
@My Melody píše:
Jejda, to byla cele ironie, mne vubec nenapadlo, ze by to nekto mohl vzit vazne. Proste taovych stastnych, anonymnich pohadek jde vyplodit desitky. :DOno, kazdej zenac sve milene otriskava o makovici, ze po A: doma nesoulozi a po B: ze mu manzelka nerozumi :mrgreen:

Je tak to se omlouvám :lol: jsem to fakt špatně pochopila :lol:
Až teď koukám že jsem vypustila ten konec z prvního příspěvku o dalších motivačních anonymnich příbězích :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14957
15.6.19 09:36
@My Melody píše:
No vidis, ja to rikala, ja to rikala, ze uvedomela zena soulozi jenom se zenatyma, protoze jenom tak stastnej konec na sebe nenecha nikdy dlouho cekat. :srdce: :srdce: :srdce:
:mrgreen: jenže ona pani to vzala vážně ten příběh :mrgreen: já se ji snad nabídnu jako kmotra, pokud bude ještě 4. mimísek
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14957
15.6.19 09:37
@My Melody píše:
Holky, piste, piste anonymni motivacni pribehy! Jenom upejpave jeptisky odmitaji soulozit se zenacem :andel:
Jen piste, inteligentni a uvedomela zena soulozi jenom se zenacem, pac jenom s nim ji ceka stastna budoucnost, protoze kdyz se zenacem soulozite, on pak manzelku posle do obehu, na sve deti zapomene a vas si do konce zivota bude ctit a bude plodit mimisky, luxusne vas zabezpeci a bude vam vernej az za hrob. :srdce:

A když spím s vlastním ženáčem, to se nepočítá? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.19 09:38
@My Melody píše:
Jejda, to byla cele ironie, mne vubec nenapadlo, ze by to nekto mohl vzit vazne. Proste taovych stastnych, anonymnich pohadek jde vyplodit desitky. :DOno, kazdej zenac sve milene otriskava o makovici, ze po A: doma nesoulozi a po B: ze mu manzelka nerozumi :mrgreen:

Ne, každý ne ;) A) Od začátku jsem věděla, jaké problémy doma mají a co naopak funguje a taky jsem B) věděla, že doma souloží. A totéž platilo o mně ;)

Anonym z 9:10hod.

• Citovat
  • Upravit
4511
@Kfětoslava píše:
A když spím s vlastním ženáčem, to se nepočítá? :think:

Na to asi potřebuješ cizího :think: :lol: :lol: mě se třeba líbí být jeptiška když to znamená mít sex jen s vlastním manželem :think: :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18013

A holky nezapomente, nikdy nemyslete na to, co proziva manzeka a deti vseho zenateho milence, do nich vas je prd, co vas je po nich, stejne uz brzy budou plavat v obehu. :pankac: :dance: Vas vztah postavenej na cizi bolesti je jedinej pravej, :andel: protoze jenom takovy vztah ma pevne zaklady a vydrzi vam az za hrob. :srdce: Potvrzuje to 9 z 10 milenek na emimine cz. :)

Příspěvek upraven 15.06.19 v 09:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14957
15.6.19 09:39
@Anonymní píše:
Líp bych to nenapsala, mám to obdobně a jsme spolu 15 let a máme 3 děti a můj manžel mi rozhodně nepříjde jako druhořadé zboží, i když jednou ženatý byl.
Ženatí nejsou druhořadé zboží, ty milenky jsou druhořadé :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria