Chodit s ženatým

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106895
15.6.19 11:58
@Bubla_Bučková píše:
Hele tady je hned několik vysvětlení, proč vedle v diskuzi o pomstě milence píšu, že bych ji zatopila. To nejsou žádný čistý duše, kterým to spadlo do klína a chudinky neví, nemůžou… To je prostě chladnokrevný uvažování a plný vědomí, že se pouštím do sviňárny :nevim: Jinak k tématu, ona je to každého věc. Podruhé ženatý a dětny muž je výhra, protože nedělá ty samé chyby a na vztahu pracuje, najedou uklízí, vaří a stará se o děti. Riziko je další milenka (ale zas kdo by dnes uživil tři rodiny) a problémy s prvními dětmi. Někdy tu ženský zní dost frustrovaně ze střídavé péče.

máš pravdu, jak s tím, že se chovají jinak, víc jim na vztahu zaleží, protože už se poučili, tak s tím, že největším problemém v těchto vztazích jsou ty děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
15.6.19 12:02

Chlap imponuje zjevem a charakterem, musí mít obojí! Záletný ženáč nemá charakter :roll: Takže ne, takové muže jsem nikdy nechtěla, pro mě neperspektivní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106895
15.6.19 12:03
@Ravedd píše:
A víš jistě že s ním nesoulozila? Bydlela jsi u nich? :think: tvrdit je jedna věc a mít to potvrzený nebo vidět na vlastní oči věc druhá
a nemáš i tady dostatek příkladů , že to může být ? Rpzbít rodinu nebo do smrti držet celibát nebo si někoho najít bokem ?
@Sworley píše:
Tak s tím, že chlapi nezvládají být sami souhlasím, akorát s tím steskem po dětech bych to moc nepřeháněla.
Ono spousta chlapů, když se někde zfamfrní, tak to poslední, co je pak zajímá, jsou nějaký děti.
Takže ono to je spíš o tom pohodlíčku a financich..ono by se pak muselo na deti platit, ono by se muselo o děti starat, dále majetek atakdàle…

V první fázi možná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
15.6.19 12:08
@Venetia píše: :palec:
nad tímhle se na první dobrou asi moc nepřemýšlí

Nikdo nad tím nepřemýšlí ale o tom to není. Ano ona je svobodná ale vědomě jít do vztahu s někým kdo rodinu má je pro mě prostě z hlediska Morálka úplně mimo. Takže ano ona je svobodná a může si dělat co chce a s kým chce ale prostě vědomě ničí rodinu i ona. Jediný rozdíl je že ten co podvádí ubližuje někomu koho zná a milenec/milenka tomu koho nezná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
15.6.19 14:53

Ja si myslim, ze dva lidi, co si spolu maji zacit, si spolu zacnou, ac jsou svobodni ci ne. Manzelstvi neni klec a nic netrva vecne. Takze pokud to citis, chces, on taky, je to dane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
15.6.19 15:05

@Ravedd Ja ti klidne odpovim. I kdyz libit se ti nebude. Ja neverim na vztahy na cely zivot. Proste lidi se potkaj, predaj si, co si maj predat a jdou dal, nekdy spolu, nekdy kazdy sam, nekdy s nekym jinym. To je zivot. Je naivni si myslet, ze se v petadvaceti vdam a ze muj muz uz nikdy nebude mit erekci z nikoho jineho nez ze me. Bude. Zalezi na tom, jak moc mu zalezi na me, aby to ututlat nebo ustal. Nebo muzu byt ja ta, co podlehne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
15.6.19 15:05

@Venetia ještě jsem zapomněla říct že problém nevidím ani tak v rozbití rodiny. Když to neklape tak proč zůstávat ale pořád to nemění nic na tom že snad můžu odejít dřív než si najdu bokovku. Když to doma neklape tak není třeba si nechávat zadní vrátka. Užívat si jinde zatímco manžel/ka mi věří. A pak co třeba za rok se rozhodnu že odejdu a chudák manželka ztratila rok života kdy si mohla užívat stejně jako já s někým jiným kdo si ji bude vážit. Člověka co s ním žiju často i několik let, mám s ním děti bych si měla vážit a to že ho podvádím takhle pro mě nevypadá vážit si někoho, nehledě na to jak je to sobecky a to vůči manželce i milence a takovýho chlapa bych domu nechtěla ani za milion :nevim: a že to někde klaplo to je pár lidí z hromady. Pro mě jsou to výjimky potvrzující pravidlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
15.6.19 15:08
@VitaminC píše:
@Ravedd Ja ti klidne odpovim. I kdyz libit se ti nebude. Ja neverim na vztahy na cely zivot. Proste lidi se potkaj, predaj si, co si maj predat a jdou dal, nekdy spolu, nekdy kazdy sam, nekdy s nekym jinym. To je zivot. Je naivni si myslet, ze se v petadvaceti vdam a ze muj muz uz nikdy nebude mit erekci z nikoho jineho nez ze me. Bude. Zalezi na tom, jak moc mu zalezi na me, aby to ututlat nebo ustal. Nebo muzu byt ja ta, co podlehne.

Já ale přece neříkám že lidi spolu musí být celý život. Říkám že se dá odejít když vztah za nic nestojí a nemusím podvádět a dělat z někoho blbce co by pro mě udělal první poslední zatímco si užívám jinde protože doma mám nechapavce, tyrana a nevím co ještě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
15.6.19 15:28

UŽ NIKDY VÍC!!! Ano našla jsem si před 4lety ženace. On byl mnou úplně posedlý. Chtěl odejít pak od své ženy. Ale já to brala jako pobavení. Byl starší 39let mě bylo 22. Když jsem to ukončila. Pořád mi volal, psal, jezdival ke mě. Dokonce začal říkat že se rozvede. Měly spolu dvě děti holku a kluka. Pravidelně jezdivali jako rodina na kole. Prostě vzali batohy a jeli na 3tydny. On se mi tam fotil. Psal mi jak se mu stýská že ta dovolená je utrpení. Že tam chce mě. Začal na mě žárlit když jsem mu řekla že jsme jela s kamarádem na vodu. Mezi tím co on byl se svou ženou na dovce. Ještě tak měsíc mi nedal pokoj. Pak se mi ozval po půl roce. Chtěl to zkusit. Já jsem mu neodpovídala. Byla jsem sním 3mesice. Krásný tři měsíce. Ale jak jsem zjišťovala, že začíná žárlit a přitom chápal se svou ženou sice jo 1× za měsíc prý. Ale spal. A měl svou rodinu tak já si přece taky mohla dělat co jsem chtěla. To se mu prestavalo líbit. Nevím jestli jeho žena se to dozvěděla.. Me nikdo nevolal nepsal. Ale on byl mnou úplně posedlý. Bylo krásný od něj slyšet jak mi voní vlasy a že by chtěl tu vůni zase cítit. Ale já jsem se cítila pak provinile. Protože jsem málem rozbourala rodinu. Manželství. A na téhle straně už být nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106895
15.6.19 15:31
@Ravedd píše:
@Venetia ještě jsem zapomněla říct že problém nevidím ani tak v rozbití rodiny. Když to neklape tak proč zůstávat ale pořád to nemění nic na tom že snad můžu odejít dřív než si najdu bokovku. Když to doma neklape tak není třeba si nechávat zadní vrátka. Užívat si jinde zatímco manžel/ka mi věří. A pak co třeba za rok se rozhodnu že odejdu a chudák manželka ztratila rok života kdy si mohla užívat stejně jako já s někým jiným kdo si ji bude vážit. Člověka co s ním žiju často i několik let, mám s ním děti bych si měla vážit a to že ho podvádím takhle pro mě nevypadá vážit si někoho, nehledě na to jak je to sobecky a to vůči manželce i milence a takovýho chlapa bych domu nechtěla ani za milion :nevim: a že to někde klaplo to je pár lidí z hromady. Pro mě jsou to výjimky potvrzující pravidlo.
Jenže hodně lidí to nedokáže,jsou nespokojení,ale nemají pocit,že rozchodem to bude lepší,tak se situaci smíří dokud někoho nepotkaji,kdo jim dá tu chuť ještě to resit .
@Ravedd píše:
Já ale přece neříkám že lidi spolu musí být celý život. Říkám že se dá odejít když vztah za nic nestojí a nemusím podvádět a dělat z někoho blbce co by pro mě udělal první poslední zatímco si užívám jinde protože doma mám nechapavce, tyrana a nevím co ještě

Jenže tenhle názor stojí proti tem, co propagují udržet rodinu za každou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
15.6.19 15:46
@Anonymní píše:
@Ravedd
Pokud by měl být anonym problém, smazat. Děkuji. Byl jednou jeden ženatý muž se dvěma dětmi. Po dvaceti letech manželství je opustil kvůli mladé milence. Po dalších dvaceti letech opustil zmíněnou milenku a jejich dítě, které bylo ve stejném věku jako tehdy dítě v manželství, kvůli druhé mladší milence (mně). První byla nepříčetná, ale když jí ten muž řekl, jestli si dnes nevzpomíná jaký byl jejich začátek, ztratila řeč a neměla žádný argument. Takže tady asi ta všude zmiňovaná karma zafungovala. A možná bude chtít zafungovat i na mě, jenže…
Já osobně neberu věrnost jako podmiňující pro spokojený vztah, takže pokud mě partner podvádí (v minulosti podváděli), v podstatě mi to nevadí, pokud spolu jinak vycházíme. Samozřejmě se ale musí najít dva lidé, kterého vnímají stejně. Většinou to bývá jen jeden. :jazyk:

Toz holka, pokud clovek dobre pocita, je mu kolem 60, 70, kdyz to za 20 let opet na nej poleze, si davej pozor, karma, nekarma. Pac takovyho kocourka nevernyho v nejlepsich letech druheho uz nesezenes. ;)

• Citovat
  • Upravit
3248
15.6.19 15:48
@Venetia píše:
Jenže tenhle názor stojí proti tem, co propagují udržet rodinu za každou cenu.

Reaguju na prvni odpoved, ze si clovek mysli, ze po rozchodu to bude lepsi…

S tim souhlasim, protoze co tak vidim kolem sebe, tak samotu povazuje clovek za nejhorsi…tudiz i jakkoliv sebehur fungujici vztah vnima jako to lepsi pro nej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
15.6.19 15:50
@My Melody píše:
Toz holka, pokud clovek dobre pocita, je mu kolem 60, 70, kdyz to za 20 let opet na nej poleze, si davej pozor, karma, nekarma. Pac takovyho kocourka nevernyho v nejlepsich letech druheho uz nesezenes. ;)

Chápu, že prachy nesmrdí, ale tenhle jich snad má dost, když bude dědit hned několik rodin, snad to má mladá paní správně spočítaný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
15.6.19 15:54

@Venetia zastáncem toho udržet rodinu za každou cenu nejsem. Ono když to je doma na nic podepisuje se to i na dětech a pak je lepší pro všechny když se to ukončí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106895
15.6.19 16:02
@Ravedd píše:
@Venetia zastáncem toho udržet rodinu za každou cenu nejsem. Ono když to je doma na nic podepisuje se to i na dětech a pak je lepší pro všechny když se to ukončí

Netvrdim, že jsi jen, že existuje druhá skupina, kteří propagují rodina nade vše, děti za to nemůžou, chtějí mít maminku a tatínka pohromadě doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí