Chodit s ženatým

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2073
15.6.19 10:12
@My Melody píše:
Jejda, to byla cele ironie, mne vubec nenapadlo, ze by to nekto mohl vzit vazne. Proste taovych stastnych, anonymnich pohadek jde vyplodit desitky. :DOno, kazdej zenac sve milene otriskava o makovici, ze po A: doma nesoulozi a po B: ze mu manzelka nerozumi :mrgreen:

Souhlas. Jen holt občas je to pravda. Jen nevím, co je smutnější - Ti, co říkají pravdu. Nebo Ti, co mají doma pohodu a milence hnusně lžou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
15.6.19 10:14

@teerax vím že nejsi pamatuju si že jsi tu už psala :) tak jasně že takovýho se ráda zbavím ale proč se nechat podvádět zatím co mu doma vyvaruju, bych dávno mohla mít lepšího :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21425
15.6.19 10:16
@Ravedd píše:
Já jsem třeba doteď nedostala odpověď na otázku jak by se těm co se tahaly s ženatým líbilo kdyby se dostaly do pozice ve které byla manželka toho chlapa…nikdo neodpověděl takže hádám že by se jim to nelíbilo. Takže proč si nabrnknout ženatýho když tím jeho manželku dostanu do pozice ve který sama být nechci :think: okolo je tolik svobodných chlapů a když to tak strašně neklape tak ať odejde a pak hledá jinde

Zurili by a vykrikovali urazky. To znam - od nas z rodiny. Nebyla to milenka, ale milenec, ktery se pozdeji s danou slecnou ozenil a ocekaval, ze jemu bude verna :roll: Spletl se :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21425
15.6.19 10:19
@Anonymní píše:
Holky uz jste si nekdy zacala s zenacem? Narazila jsem na znameho se kterym jsem kdysi uz neco mela, ale ted je uz zenaty a on se chce vidat dale jako kdysi. Zazila jste to nektera a jak to pokracovalo mezi vami?

Chce se s tebou vidat jak kdysi = budes mu delat prilezitostnou matraci, kdyz bude mit cas a chut. Nejsi ty tak trochu blba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
15.6.19 10:23
@Ravedd píše:
@teerax vím že nejsi pamatuju si že jsi tu už psala :) tak jasně že takovýho se ráda zbavím ale proč se nechat podvádět zatím co mu doma vyvaruju, bych dávno mohla mít lepšího :lol:

jo, to je blbá situace, když to člověk neví a je obelháván :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
15.6.19 10:23
@Milan42 píše:
Souhlas. Jen holt občas je to pravda. Jen nevím, co je smutnější - Ti, co říkají pravdu. Nebo Ti, co mají doma pohodu a milence hnusně lžou. :think:

Dobra pripominka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33773
15.6.19 10:30
@Anonymní píše:
Holky uz jste si nekdy zacala s zenacem? Narazila jsem na znameho se kterym jsem kdysi uz neco mela, ale ted je uz zenaty a on se chce vidat dale jako kdysi. Zazila jste to nektera a jak to pokracovalo mezi vami?

A co chceš ty? Potkáš chlapa, se kterým jsi kdysi něco měla, on ti řekne, že by se chtěl vídat jako kdysi a ty mu na to hned kývneš? Jen tak mimochodem zmíní, že je ženatý ale doma mu to neklape, žena mu nerozumí… To nemáš svůj život? Přítele, nebo tak? Že mu na to hned skočíš? Pokud mu to doma neklape, tak ať si to dá dopořádku, rozvede se :nevim: Fakt chceš být ta druhá, se kterou se bude schovávat, nikam tě nevezme? Co kdyby vás někdo viděl že jo? Nebudˇhloupá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.19 10:42
@teerax píše:
no hele, já to beru tak, že to neni věc, co chce člověk zažít, ale pokud by mi nějaká žena odvedla chlapa, nebo s ním byla nevěrná a já se to dozvěděla, tak ve výsledku to vidím jako klad, že se ho můžu zbavit, protože bych s takovým člověkem strávit život nechtěla..ať je to bolestné zjištění ze začátku jak chce..ve výsledku to může být dobro pro mě.

a hlavně se ženské konkurence nebojím, protože chlapa neberu jako nesvéprávného b. bečka a ani ho nemůžu vlastnit. Pokud chce podvádět, tak podvádět bude. Ať už ho někdo svádí nebo nesvádí. A pokud je slaboch bez vůle, tak taky nevím, co s ním do života…
A koneckonců, i kdyby žádná žena nebyla ochotná spát s ženatým, tak co jako…nejde primárně (pro mě) o ten fyzický akt, ale to, že vůbec vyhledává a podvádět chce, i kdyby k ničemu nedošlo, protože by všechny ženy jednaly podle etiky.. :nevim:

jo a nejsem milenka :mrgreen:

Příspěvek upraven 15.06.19 v 10:09

Souhlasím :palec:

A zároveň odpovídám na dotaz: kdyby se to stalo mi, tak to beru jako selhání 1) našeho vztahu 2) selhání chlapa. Přesně jak psala teerax - chlap není nesvéprávná bytost, kterého uloví zlá milenka. Kdyby nechtěl, neuloví. Takže by mě nenapadlo z toho vinit milenku. A v době, kdy jsem žila v nefungujícím manželství, tak by mi popravdě bylo jedno, jestli chlap má milenku nebo ne :roll:

Anonym 9:10

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.19 10:45

Ale podotýkám, že nejsem hrdá na to, jak jsme to měli, ani neobhajuju nevěru. Ale život prostě není ideální… a ano, ten timing mohl být lepší :roll:

Anonym. 9:10

• Citovat
  • Upravit
4511
15.6.19 10:52
@Anonymní píše:
Souhlasím :palec:

A zároveň odpovídám na dotaz: kdyby se to stalo mi, tak to beru jako selhání 1) našeho vztahu 2) selhání chlapa. Přesně jak psala teerax - chlap není nesvéprávná bytost, kterého uloví zlá milenka. Kdyby nechtěl, neuloví. Takže by mě nenapadlo z toho vinit milenku. A v době, kdy jsem žila v nefungujícím manželství, tak by mi popravdě bylo jedno, jestli chlap má milenku nebo ne :roll:

Anonym 9:10

Selhání vztahu se přece dá řešit než vlezu do postele s někým jiným nejdřív zkusím co se dá a pak odejdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
15.6.19 10:59
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
Dekuji, a jsem rada, ze i takto to muze dopadnout :) :) nechci byt ta spatna a rozbijet rodinu, ale podle toho jak mi pise tak je poznat ze neni moc stastny s ni.Tak uvidime jak se to bude treba casem vyvijet

No určitě může, jen všechno něco stojí a o tom už se tolik moc nemluví a neplatí se to hned. A ta daň není zrovna malá. To ale člověk pozná až když je v tom. Poptej se milenek co si toho chlapa získaly nebo urvaly pro sebe jak jsou na tom s žárlivostí když ví, že ten jejich nevěru v krizi rád a ta krize přijde jednou v každém vztahu :?, jak se jim macechuje, jak rády platí alimenty na cizí děti a ztěžují si z rozpočtu nebo mají ex napořád jako součást života, a ten jejich chodí k ex domů pro děti, na besídku atd. a to jen v případě kdy se nezsmilují jen ony nebo se zamiluje jen on a pak jim nedá pokoj a stalkuje :? pak tu zakládají diskuze, zkus se v nich začíst. Jinak hodně štěstí a dobrou volbu i s následky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.19 11:00
@Ravedd píše:
Selhání vztahu se přece dá řešit než vlezu do postele s někým jiným nejdřív zkusím co se dá a pak odejdu

Souhlasím. Zkoušela jsem svůj nefungující vztah řešit, ale nebyla vůle z druhé strany. Když budeme dělat, že problémy neexistují, tak vlastně žádné nemáme :roll: Nechtěla jsem kvůli dětem zničit rodinu, takže jsem si našla spřízněnou duši. A myslela jsem si, že to tak může fungovat :roll: Mohlo, ale jen dočasně, stejně to nemělo smysl. Odešla jsem nezávisle na milenci, ten doma zůstal o něco déle než já.

Takže ano, dalo se to řešit lépe, vím to. A přestože na sebe nejsem pyšná, nestydím se za to a vínu necítím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.19 11:07

@Ravedd
Pokud by měl být anonym problém, smazat. Děkuji. Byl jednou jeden ženatý muž se dvěma dětmi. Po dvaceti letech manželství je opustil kvůli mladé milence. Po dalších dvaceti letech opustil zmíněnou milenku a jejich dítě, které bylo ve stejném věku jako tehdy dítě v manželství, kvůli druhé mladší milence (mně). První byla nepříčetná, ale když jí ten muž řekl, jestli si dnes nevzpomíná jaký byl jejich začátek, ztratila řeč a neměla žádný argument. Takže tady asi ta všude zmiňovaná karma zafungovala. A možná bude chtít zafungovat i na mě, jenže…
Já osobně neberu věrnost jako podmiňující pro spokojený vztah, takže pokud mě partner podvádí (v minulosti podváděli), v podstatě mi to nevadí, pokud spolu jinak vycházíme. Samozřejmě se ale musí najít dva lidé, kterého vnímají stejně. Většinou to bývá jen jeden. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Janli
15.6.19 11:08
@Ravedd píše:
Já jsem třeba doteď nedostala odpověď na otázku jak by se těm co se tahaly s ženatým líbilo kdyby se dostaly do pozice ve které byla manželka toho chlapa…nikdo neodpověděl takže hádám že by se jim to nelíbilo. Takže proč si nabrnknout ženatýho když tím jeho manželku dostanu do pozice ve který sama být nechci :think: okolo je tolik svobodných chlapů a když to tak strašně neklape tak ať odejde a pak hledá jinde

Hele, zažila jsem to u kamarádky. Ta sbalila ženáče a odtáhla ho od manželky, která byla v osmým měsíci po IVF. Když do ní všichni okolo hučeli, že je blbá a jsou věci, ze kterých je slušnýmu člověku na zvracení, tak hem trousila matru milenek - nerozuměla mu, nespali spolu, dítě nechtěl… A měla pohádka šťastný konec? Neměla! Boží mlýny zamlely a ten její Adonis ji opustil dva měsíce před porodem s jinou, hezčí co mu víc rozuměla a víc s ním spala :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
18017
15.6.19 11:11
@Kfětoslava píše:
No na takovou kočku nemáme ale. Ta silueta ach. Věřím, když vejdeš do místnosti, tak ženatí odhazují prstýnky, košile, kreditky… :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria